İslamcıların kafasının basmadığı konu!
İslamcıların kafasının basmadığı konu!
Siyasi rakipleri ne kadar sivil ise bizim İslamcılar da ancak o kadar sivildir... Eğer sorunlara sivil çözümler aransaydı zaten başlarına bunca bela musallat olmazdı.

Yorumlar58

  • ENGEREKON BESTAMİ 14 yıl önce Şikayet Et
    PRE AHMET HAKAN, AHMET ARSAN VERSİYONU. Laikçi yobazların müslümanlara hitap tarzını kullanmak çirkin ve seviyesiz olmuş.. Müslümanlar müslüman ismi dışında hiçbirşeyi kabul etmezler. Hangi müslüman ben İslamcıyım demiş? bir örnek ver. Laikçi yobazlar müslümanlara İslamcı diyorlar evet ama unutma: Bir adam hem kundura, hem kunduracı olamaz.Bir adam hem İslam hem İslamcı olamaz. bilmem aradaki farka kafanız basıyor mu?
    Cevapla
  • VELİ ÇOKKÜÇÜK 14 yıl önce Şikayet Et
    AHMET TÜRK KADAR TÜRK!. İlmin üç temel kaynağı vardır:1-İlm el yakin:İlim adamlarının ortaya koyduğu bilimsel kanıtlar, kanunlar, doğrular, 2- Ayn el yakin: bizzat görmek müşahade etmek(gözlem ve deney),3-Hakk el yakin: Vahiy yoluyla Allahın bize öğrettikleri(cinler alemi, melekut alemi, öldükten sonra dirilmek, dünyaya gelişin amacı, kainatı kimin yarattığı niçin yarattığı...). sen ilk ikisini kabul edip 3. yü anlayamıyorsan müslümanlardan bir adım gerisin; çünkü müslümanlar bu üçünü birden kabul eder.Çakma olana ancak o kadar:)
    Cevapla
  • VELİ ÇOKKÜÇÜK 14 yıl önce Şikayet Et
    ÇAKMA TÜRK, PARASINI VERİP ALMAK BİZE YAKIŞIR. Kaç lira istiyorsan onu söyle. parasını verip almak bize yakışır. laikçi yobazlara kim parasıyla ne satar ki? anladın sen onu!
    Cevapla
  • Ali Saygin 14 yıl önce Şikayet Et
    iliksiz bir yazi daha 5. Bilime muslumanlar o kadar onem veriyorlarki 100 yildir hicbir bilimsel dayanagi olmadan koru korune inanilan evrim teorisinin gecersizligini milyonlarca delille muslumanlar ortaya koyuyor.Milyon delile karsi tek bir delil sunamayan evrim teorisine inanmak asil yobazliktir.Ama gorunen o ki haber 7 Ahmet Hakan gibi yazarlar yetistirmekten bikmiyor ve bu tip yazarlar icin uygun bir merkez konumunda.
    Cevapla
  • Ali Saygin 14 yıl önce Şikayet Et
    iliksiz bir yazi daha 4. Yazar kavram karmasasi icinde.Yobaz ve Islamci kelimelerini musluman insanlarla es anlamli olarak kullaniyor.Muslumanlarin sivil insiyatife sahip olmadiklarini soyluyor darbelere karsi dik duran tek kesimin muslumanlar oldugunu gormezden geliyor.Demokratik insiyatifin ilk ve olmazsa olmaz maddesi darbe karsitligidir.Buna karsi olmayan kisinin herhangi bir sivil insiyatifinden bahsedilemez.Bilime en deger veren kesimde muslumanlardir.Hicbir bilimsel gercekligi olmayan evrim teorisini savunmak asil yobazligin
    Cevapla
  • Ali Saygin 14 yıl önce Şikayet Et
    Iliksiz bir yazi daha 3. Yazar, Serdar Turgut gibi paranoyak bir yazdigi bir yazdigini tutmayan kisiden alinti yapiyor.Muslumanlari asker dusmani gostermeye calisiyor.Bu ulkedeki muslumanlar kadar ordusuna bagli ve sahip cikan baska bir kesim varmi.Muslumanlar darbeye ve ergenekon gibi cetelere karsilar askere hicbir zaman karsi olmamislardir.Yazida Ahmet Hakana gondermeler yaparak bir gun Ahmet Hakan gibi olma hayalinide yazar gozler onune sermis.Bu iliksiz yazilara devam ederse emellerine yakinda ulasir.
    Cevapla
  • Ali Saygin 14 yıl önce Şikayet Et
    Iliksiz bir yazi daha 2. Gunumuzde Darwinizmin yilmaz savunucusu Richard Dawkinsin otobusler uzerine verdigi ilanlarla ateizm cagrisi yaptigini dusunursek evrimin ateizmin temel yapisi oldugunu rahatlikla anlayabiliriz.Husrev hatemi musluman evrime inanirsa kafir olmaz derse onun vebalinide o alir.Allah degil tesadufler yaratmistir diyen bir teoriye musluman nasil inanir.Inanirsa o nasil muslumandir asil sogulanmasi gereken bu.
    Cevapla
  • Ali Saygin 14 yıl önce Şikayet Et
    Iliksiz bir yazi daha 1. Islamci ne demek.Cumhuriyet gazetesi uslubuyla haber7 de yazi yazmak yeni moda herhalde.Islamci tabirini inkar edenler kullanir muslumanlari islamci olarak tanimlamak Islam dusmanlarinin metodudur. Yobaz kelimeside yine Islam dusmanlarinin bir yaftasidir. Evrim karsiti olmak yobazlik degildir.Evrim bilimsel bir gerceklik degilki neden musluman evrime inansin.Bu teorinin mimari Darwine Karl marx in kitabini ithaf ettigini dusunursek ve ayrica gunumuzdeki lideri Richard Dawkinsin otobusler uzerine verdirdig
    Cevapla
  • Türk 14 yıl önce Şikayet Et
    Evrim-devrim boş işler bunlar.... Biz, şeriatımıza bakalım. Hırsızlık yapanın elini keselim mesela. 4 eş serbest bırakılsın bir an önce. Ben mesela parası neyse verip, bu sitede yorum yazan birkaç tane müslüman kadını cariye olarak almak niyetindeyim. Esra ELÖNÜ'yü de, benzerlerini de parasını verip eş olarak almak istiyorum. Tüh ya, şeriat yoktu henüz değil mi? ATATÜRK'ün kurduğu Cumhuriyet böyle şeylere izin vermiyordu. Çok üzüldüm. rümeysa, semra v.b. hangi muameleyi hak ediyorsunuz? Saygılarımla,
    Cevapla
  • Türk 14 yıl önce Şikayet Et
    E=mc2. [Yüce dinimiz İslam asla bilime aykırılıklar içermez, aksine bilimi destekler. İlk ayet boşuna mı "Oku, yaradanın adıyla oku..." olmuştur.]İki köşeli parantez arası klasik savunmadır. Sadece İslamiyet değil, tüm dinler dogmalar üzerine kurulur. Yani bir şey öğretilir, o aynen sorgulanmadan kabul edilir. Bilim ise verileri ortaya koyar ve sorgulamaya açıktır. Galileo'nun dünya dönüyor tezi yüzünden başına gelmeyen kalmamıştır. Soru: Bu formül caiz midir? E=mc2
    Cevapla
  • Mimiga 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu da alakasız bir yorum. "Hadi bakalım" deyip atış yapıyorum, yanlış yere giderse de sorun değil müsebbibi ben değilim der çıkarım işin içinden, en son ihtimal ise bunuyorumdur bunuyorumlayanlar gibi; yemedi değil mi:) Ama ben öyle olduğunu biliyorum, senin de bildiğin gibi:)
    Cevapla
  • Mimiga 14 yıl önce Şikayet Et
    Herkes evrime takmış. Ben yazının son kısmına taktım. Müslümanların sivil insiyatif sahibi olamamalarından bahsetmiş. Bense hep sivil insiyatif dışına çıkamamalarından şikayetçiyim. Hem kendi coğrafyamda hem de diğerlerinde.
    Cevapla
  • emre altıparmak 14 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca. bilmem fark ettiniz mi ama bu evrim konusunda ne tv lerde ne de gazetelerde haber yok şaşıracaksınız ama DMG de de yok ama ne hikmetse bu yazar ne yapıyor ediyor konuya evrimi sıkıştırıyor. Tamam sen inan ama artık bıkkınlık geldi başka şeyler yaz ki bizde bilelim senin ne hünerlerin olduğunu yani Prof. Osman Özsoy ile aynı sitede yazıyor olmanız bile bana çelişkili geliyor. Acaba sadece muhalefet olsun diye mi yazıyorsunuz bu yazıları diye de merak etmiyor değilim hani :)) Farklı ses hesabı yani.
    Cevapla
  • emre altıparmak 14 yıl önce Şikayet Et
    ...... Çok sayıda ilahiyat profesörü vardır (Zekeriya Beyaz hariç) bu kadar çok kişi içinde bazı konularda zıt görüşlülük olabilir. Buna herkesin saygısı mutlaka olacaktır. Ama niye bazı kendini bilmez kişiler bu tartışmalar karşısında şüpheli yaklaşması gerekirken benim işime gelen bu kişinin söylediği hadi ben buna inanayım diye düşünür. Örnek: Yukarıdaki "Evrimi kabul eden bir Müslüman kafir olmaz" sözünü söyleyen kişiden yola çıkarak bize Evrim konusunu hala diretmeye çalışıyor yazar
    Cevapla
  • Hüseyin ORAKÇI 14 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyet. İnsanı insan yapan, Allah'a kul olup ondan başkasıyla bağlarını toptan koparmaktır.Bunun adı Hürriyettir. Beyinler hür olmayınca yazarlar zırvalar.Allah'a kul olanın adı müslümandır.İslamcı müslüman değildir. Müslaman olmayanların müslümanları sınıflandırmak için ortaya attıkları bir terimdir. Yazar Hürriyetini ortaya koyupta kime karşı olduğunu söyseydi daha iyiydi.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat