Önden gidenler, takip edenler ve Ahmet Hakan
Önden gidenler, takip edenler ve Ahmet Hakan
Ahmet Hakan bugün bunun ne anlama geldiğini anlamayabilir ama gidip bir de babasının yüreğiyle meselelere baksın, bakalım aynı şeyleri söyleyecek mi?

Yorumlar18

  • Oğuzhan TÜRKOĞLU 14 yıl önce Şikayet Et
    imamhatipler. Bu ülkede sadece imahatipler müslüman okulu diğerleri gavur okulu gibi bir yaklaşım.Yahu düz lisede okuduğum için yanı yazarın babasının deyimiyle gavur okulunda okuduğum ve buna rağmen ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN kaldığım için ben yazara göre takvada daha üstünüm demektir.Hep diyorum ülkemde önüne gelen yazar oldu rıza nur gibi.O nedenle yazarın fikri böl parçala yut taktiğine zemin hazırlamak.akp de avrupa avrupa evrupa deyip duruyor.Neyse havada bulut sen bunu unut.
    Cevapla
  • mustafa yanar 14 yıl önce Şikayet Et
    sağolasınız... hocam ağzınıza sağlık bizim düşüncelerimizi nakşetmişsiniz oraya...
    Cevapla
  • Turan Serendipli 14 yıl önce Şikayet Et
    Oğuz Koçyiğit'e. Sevgili oğuz kardeşim, ben yazarı iyi tanıyorum. Kürtçü mürtçü değil. Milliyetçi olmanın yürek istediği bir zamanda o Ortadoğu Gazetesi'nde yazılar yazıyordu. Sevgili Suat kardeşim, ben takip ediyorum, Mehmet Ali Bult'un tüm yazılarına sürekli menfi yorumlar yazıyorsunuz. Merak ettim. Yazisine daima olumsuz noktalardan bakıyor ve kınıyorsunuz. Acaba aranızda hususi bir mesele mi var. Öyleyse onu baraya taşımak yakışık olmaz sanırım. Sevgiler.
    Cevapla
  • Ahmet Kenan 14 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. sayın m ali bey m kemal le ilgili düşünceleriize ve yazının muhteviytına katılmamak elde değil. çok şükür bvazı gerçekler açığa çıkıyo maskeler düşürülüyo. zamanı gelicek herkes osmanlının torunlarının ne olduğunu görecek.
    Cevapla
  • Sedat Acemoglu 14 yıl önce Şikayet Et
    Batillik Hastaligi. Ataturkten once baslamisti Batilik, gavur padisah diye anilan 2. Mahmut vardi. Muslumanlar ne zaman gercek musluman olursa o zaman belkide Bati eskiden oldugu gibi bizi taklit ederler. Yonetim kademesinin ise Usak makamini cok iyi soyledikleri nakaratlarindan anlasiliyor. Islam yeryuzune elbette hakim olacak ve imtihan bitecek. O zaman herkes oturup atesle yuzlesince hayiflanacak ama beyhude!
    Cevapla
  • Suat Güçlü 14 yıl önce Şikayet Et
    Irak'ada geldi bizede.... Yıllardır düz liselerde okuyanlara bu kadar hakaret olur.Sanki hepsi dinden nasiplenmemiş ve bu memleketde hiçbirşey yapmamış gibi anlatılıyor.Yani bütün dünyada demokrasiyi sanki imam hatipliler heryere oturtmuş.Bu nasıl mantık anlayan beri gelsin.Tamam imam hatiplide eşit şartlarda üniversiteye girsin.Hepimiz müslümanız elhamdüllillah.Girsin ama bu efendilerde saçmalamayı bırakıp yazdıklarını önce iyice bir okusunlar.Ayıptır ya..
    Cevapla
  • oğuz koçyiğit 14 yıl önce Şikayet Et
    21. yüzyıl Lawrencleri. Sayın yazarımızın amacı kürtçülük olunca, herhangi bir vesileyle Türklerin hertürlü değerlerine saldırmayı mübah görüyor. Müslüman ortadoğuyu kangölüne döndürmek için işte M.A. Bulut dahil tüm kürtçüler işbaşında. 21. yüzyıl Lawrenclerinin gözü birtürlü doymuyor. İsrail; Türkiyeyi bu yolla parçalarsa vadedilmiş toprakları içinde belki kürtlere de bir cami verir.
    Cevapla
  • ali benli 14 yıl önce Şikayet Et
    bitirdilerrr. imam hatipleri bitirdiler. hukumet cok gec kaldı katsayı adaletsizliginde. 8 yılldık kesintisiz noldu.hafızlık muesssesi kapandı.basortusunde ise bir gelisme yok. saadet %10 u bulunca onuda serbestlestirirler. 16500 olan bir ihl.okulunun mevcudu iki yılda 470 e dustu. bosalan binalara ilkokullar yerlestirildi.
    Cevapla
  • ali benli 14 yıl önce Şikayet Et
    duzeltme. yazıdaki cumhurbaskanı ve basbakan da imam hatip lisesi mezunu seklinde geciyor.cumhurbaskanı abdullah gul kayseri lisesi mezunudur.
    Cevapla
  • osman okur 14 yıl önce Şikayet Et
    özenti. bu adamın son yazısını okudum.baştan sona hayatı özenti ile başlamış ve bu özentisinin de sonu olmayacak. çıktığı her basamakta gözü başkalarında oluyor.bu gün aydın doğanın sofrası en erişilmez gibi ama kimbilir onun gözünde gıpta ettiği hangi zengin sofraları var.ömür biter senin başkalarına özentili hayatın bitmez
    Cevapla
  • Mehmet ÖZKAN 14 yıl önce Şikayet Et
    Saptırma. Sayın yazar hemen hemen her yazısında Atatürk'e bir şekilde deyim yerindeyse dokundurmakta... Burada da araştırıp okuyan ve yorum gücü olanların kim olduğunu rahatlıkla bildiği rıza nur ve kadir mısıroğlunu millet sevdalısı yapmış... boş ve bilinçsiz kafalarda aklınca yazarı övmüş... bekleyelim görelim hikayesini bilenler bu gidişatı anlayabilir, ama boş kafalar ancak maşa olur burada olduğu gibi.... Atatürk'ü gerçekten sevenler bilirlerki o ilah değil bu milletin önderidir, yoksa kürt sait değil...
    Cevapla
  • llimonatta.19_03 14 yıl önce Şikayet Et
    yüreğine sağlık abim benim. son zamanlarda okuduğum süper yazılardan biri idi. mesela ben şöyle bir yazı yazamam yazanıda dertlerime derman olduğu için aykata alkışlamak isterim ALLAH razı olsun gönlün ve gönlünüz huzurla dolsun
    Cevapla
  • hızır sak 14 yıl önce Şikayet Et
    LİSELERİN TAMAMI İMAM HATİP LİSESİ OLSUN.... Devlet istatistiğin bir raporuna göre imam hatiplilerin suçişleme oranı binde bir, normal liselilerin suç işleme oranı %51. İşte sonuç burda ...
    Cevapla
  • empatik OSMANLI 14 yıl önce Şikayet Et
    Değişim Zamanı. Yeni düzenlemeyi Danıştay iptal etmezse, İmam Hatip Liseleri isim, sistem, müfredat açısından kapsamlı bir değişime tabi tutulmalı. Hızla akıp giden zamana ayak uydurmak için bu gerekli. Zaten orta kısımlarının kapatılması büyük bir problem oldu. Ya kesintisiz eğitimin şekli değişecek, ya da İHL'lerin lise kısımları yeniden yapılandırılacak. Keşke diğer lise öğrencileri de istedikleri gibi din eğitimi alabilseler. Mesela, ders programlarına uyduğu kadar gidip İHL'den ders alabilseler, kara cahil kalmasalar.
    Cevapla
  • Rüştü CAN 14 yıl önce Şikayet Et
    AH KEŞKEM AH KEŞKEM !. Sayın Bulut , öyle bir tablo çizdiniz ki , bu ülkenin müslümanları , zengini , fakiri , amiri memuru , iş adamı siyasetçisi , mevcutlarından çok farklı bir tarz ortaya koydular sanki , bakalım etrafımıza , hangi zengin müslüman iş adamı işçisine diğerlerinden fazla ücret ödüyor , lojman veriyor , bekarını everiyor , aynı masada yemek yiyor , ya siyasetçiler bu zenginlerimizin ve kendi menfaatleriin peşinde koşmaktan başka ne yapıyorlar , sadece koltuk sallanınca kaymasın diye yapılan hamleler bunlar.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat