Sözüm, dindar demokratlara
Sözüm, dindar demokratlara
Sivil Toplum Örgütü adı, zihnimde ne çağrıştırıyor biliyor musunuz? Sivilin, devlete karşı hak ve hukuk mücadelesini verebilmek için kurmuş olduğu bir örgüt.

Yorumlar6

  • ahmet ilhan 14 yıl önce Şikayet Et
    12eylül öncesiırkçılar değil dindarlar mücadele verdi. yorumcu olayları yanlış aksettirmiş.nefsini alkolden,izmlerden kurtaramayan ülkeye hizmet edemez.adam dövmek,yaralamak veya öldürmekle vatan korumayı değil ergenekona alet olduğnuz.aynı silah öğleden önce solcuyu,öğleden sonra sağcıyı öldürdüğünü çok iyi biliyoruz. islamiyeti yaşamıyanlar iptidai ergenekon tezgahlarına alet oldular. küçümsediği ilhan öztin beyefendi ise inanç yokluğu çekenlere nurları anlatmakla meşgul idi.sünneti seniyyeyi yaşayanlar siyaset boğuşmasına değil,ülkenin imanına hizmet ettiler
    Cevapla
  • ALİ CAN 14 yıl önce Şikayet Et
    Bediuzzeman, Mehmed Akif, İslam'da İnsan Hakları ve Kardeşlik Hukuku. Yüce İslam Dini'nin ortaya koyduğu insan haklarını, getirdiği barış mesajını, esaslarını belirlediği kardeşlik kavramını bu günlerde daha çok hatırlamalı, dile getirmeli ve gereğini yapmalıyız. Müslümanım, mü'minim diyen herkes Yüce Yaradan'ın emirleri, Kutlu Elçi'nin uygulamaları doğrultusunda ırkçılık davasından, dünyevi ihtiraslardan, şeytanın oyunlarından uzak durmaya çalışmalı; barış, huzur, adalet, kardeşlik için, Yüce Allah'ın rızasını kazanmak için elinden geleni yapmalı.
    Cevapla
  • Erdoğan AYDOĞAN 14 yıl önce Şikayet Et
    kuru sıkı atmayın. sayın yazar yazının arasında ülkücülere dokundurmuşsun.sen 80 öncesinde korkudan evinden çıkamazken,ülkücüler ,komünist çetelere karşı ezanımızı dinimizi milletimizi savunuyorlardı.camilere komünist çeteler silah sıkarken ezanlar susturulmaya çalışılırken komünist çeteler tarafından ülkücüler canlarını ortaya koyup manevi değerlerimizi savundular.şimdi senin gibi kendini islamı demokrat gören kimi yazarlar bol keseden atıyor.zor yıllarda neredeydiniz?
    Cevapla
  • adı belirsiz 14 yıl önce Şikayet Et
    .... Sayın yazar, güzel şeyler yazmışsınız tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • semra 14 yıl önce Şikayet Et
    ..... Zaten siyasi parti kavramı islamiyete ters. yüzde yüz aykırı. Fitnelerin kaynağı. Bakmayın oy verdiğime mecburiyetten. Ama bu güne kadar aklıma yüzde yüz yatan parti olmadı. Hangisi ne derse desin, icraatları benim inancıma aykırı. İslam dininin aksi yönetim anlayışı. Zaten istenen bu değilmi. Bu toplum da bunu desteklemiyormu!!! siyasete din karışmasın!! siz devlet yönetimini siyaset olara görürseniz, tamam. Ama devlet yönetimi siyaset değildir. Peygaberimiz ve halifeleri siyasetçi değildi.
    Cevapla
  • Murat Tufan 14 yıl önce Şikayet Et
    amin.... elinize sağlık, çok güzel bir özet olmuş...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat