Bu askeri kim ve nasıl eğitiyor?
Bu askeri kim ve nasıl eğitiyor?
“Manyak herif! Allah belanı versin!” demek geldi içimden ama onun eğitimli bir asker olduğunu düşününce vazgeçtim. Çünkü o bir askerdi ve disiplin üzerine eğitim almıştı…

Yorumlar36

  • M.Borahan Bilen 14 yıl önce Şikayet Et
    Tıksırık. PKK alan savunması yapmıyor.Yani vurgaç ve pusu ile saldırıyor.Askere gitmiş birisi çok saf bile olsa bilir ki alan savunması yapmayan ,yerleşik olmayan, kuvvetleri düzenli orduyla bitiremezsiniz.Hele bu örgüt 20 den fazla gelişmiş ülke tarafından tam destekleniyor kampları yurtdışındaysa.Yani TSK PKK yı kampları ve para desteği dışarıda olduğu için bitiremez.Dünyada hiçbir örgüt yurtdışından ve hatta yurt içinden bukadar destek görmemiştir.bitmemesi normaldir.Hele birde TSK akeyhtarlığı başlatıldı.İmkansız
    Cevapla
  • enes çakıroğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    Şapka düştü......... Bu teğmene ve bunu gibi binlercesine eğitim verirken ' ÖNCE ASKER SONRA İNSAN OLDUĞUNU ÖĞRETMİŞLER'. Daha kişiliği oturmamış insanları çocukken al ve onlara üstün ırk muamelesi yap olacağı budur. Şimdi herkesin dediği gibi Tüm Eğitim zaiyatları Sorgulanmalı. Ama Askeri Savcılık tarafından değil tabii.
    Cevapla
  • ömer erol 14 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi bilen. asker her şeyi bilir ve geleceğin c.başkanısın diye yetiştirilir. bunlar hesap vermez sorarlar.
    Cevapla
  • SirBahcesi 14 yıl önce Şikayet Et
    sn HOCAM. bir generalin sozuydu galiba..biz kurtlerle 1998 de tanistik.bize daha once kürt yoktur deniliyordu bizde oyle anlamistik.simdi islam yoktur.din yoktur.egitimi gibi bir seyler almis olamazlarmi? bence makuldur.ayrica bunlar sadece basortusune dusman degil.kurdun koylerini yakan.bugdayini bir kibritle yakan.heleki sakalli camiye kürd gorunce nefretle yuzune tukurenlerdir.son semdinli olaylarina bakiniz.11 korucu oldurenler.uzatilan kuran-i kerimi de ayaklari ile ezmisler.bumu peygember ocaginiz?gunaha girme.
    Cevapla
  • Hapşuu! 14 yıl önce Şikayet Et
    borahan bilen... bizim ordumuz aslan gibi biz dünya hakimiyiz.kendini osmanlının küçükleriyle kıyaslama OSMANLI yla SELÇUKLU yla kıyasla.yok ordu yu yıpratıyomuş muş..senin ordun bi pkk yı 30 yıldır onca şehitle bitiremedi darbelerle tr yi geriye götürdü hala darbe şakşakçılığı yapıyon,yok kanal bilmem ne yok bilmem ne gaste.tsk kendini eleştiren medya istemez.sen de galiba tsk mensubusun.askerligini yapan herkes bilir zaman doldurmaktan başka ne var.3 aylık askeri doğuya sal ölsün.bu bizim paşşacıklarla biz rumeli yi kaybe
    Cevapla
  • Musa Öz 14 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğrafın bütününü görebilmek. Sevgili M.Ali bey olaya sadece bir teğmenin hatası olarak değil de askeri eğitimin nasıl bir zihniyet yetiştirdiğinin sorgulanması gerektiği noktasına oldukça akılcı bir biçimde değinmişsiniz.Size katılıyorum başarılar.
    Cevapla
  • Cihan Bahar AYGÜN 14 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim. Eğitim insanı et ve kemik oluştan çıkarıp insan yapabileceği gibi hayvanların da derekesine düşürebilir. Eğitimin örgütlü yapısını daima büyük insan üretecek modelde kurgulamak lazım ki disiplini de beraberinde getirsin; sistemdeki yanlışı düzeltmeyi düşünmek planlamak da insanidir. Yazının sorunu temelden çözmek gerektiği yönündeki önerisi umarım yetkililer tarafından not ediliyordur.
    Cevapla
  • M.Borahan Bilen 14 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye. Çevrenize bir bakın; ordusu güçlü olmayan Azerbaycan,Irak,Kuveyt,Dubai,Filistin,Mısır ne durumda..Peki TSK nın yıpratılması kime yarar?Birincisi Tarikatlara ikincisi ABD ve AB ye..O yüzden tarikatçı-ABD ci -antimlitarist aşırı sol üçgeni birleşip ortak düşmanları olan TSK ya durmadan saldırıyorlar.Barlaslar,Altanlar,taraflar,aksiyoncular,stv,ABD nin sesi TGRT,Star,Kanal 7..Biz bunları görüyoruz..AMa TSK bundan güçlenerek çıkacak..
    Cevapla
  • YILMAZ ER 14 yıl önce Şikayet Et
    asker düşmanları sizi. hem askerden korkarsınız hem düşmnlık yaparsınız. asker kadar kafanıza taş düşer inşallah.
    Cevapla
  • selim bahadır 14 yıl önce Şikayet Et
    susmak. Bu vatandaş susmayı marifet sayan bir ahlakla yetişmiştir. Eyvallah sükut iyidir amma sükut etmek ile susmak aynı şeyler değildir. İmdi bu yer konuşmak yeridir. Askerin akla zarar ugulamalarına tepki verme zamanıdır. Bu ülke "askerde mantık olmaz" mantıksızlığını meşrulaştırmış insanların ülkesidir. Şimdi söyleyin asker mantıklı ol deyin.
    Cevapla
  • mesut cevdet yavuz 14 yıl önce Şikayet Et
    dün akşamki iftar. akşam haberlerde bir iftar yemeğinden bahsediyorlar.genel kurmay başkanı masalarda dolaşıyor.ne hikmetse onca şehit yakını arasında hiç başı örtülü yok.oysa şehit evlerinde hep örtülü anala,bacılar görülüyordu haberlerde.çakma şehit anası mıydı iftardakiler?
    Cevapla
  • osman kılıç 14 yıl önce Şikayet Et
    genel kurmay. als mulakatında çocuklara sorulan soruları duysanız bu ülke müslüman mı dersiniz.sorulardan biri 'bi gemidesin,denize atatürkle hz.muhammed düştü.hangisini kurtarırsın'.yani peygamberimizle atatürkü kıyaslıyan bi zihniyet.çocuk atatürk derse alınıyor demezse güle güle.buralara ihl liler giremiyor onu anladık.ama namaz kılan,annesi başörtülü olan,oruç tutan da giremiyor.yani tam bir dinsiz aranıyor.ben bunu içime sindiremiyorum.ama bizim halkımız bunu çok doğal karşılıyor.sorun burda
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    Uzun Lafın Kısası. Harp Akademileri Mason ve Koministlerden temizlenmeli.
    Cevapla
  • İsmail ÖBEK 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. hocam kalemine sağlık çok güzel yazmışsın,ama o laikçi yobazların artık sonu geldi bittiler tükendiler iyice bunlar son tırmalamaları :)
    Cevapla
  • İsmail ÖBEK 14 yıl önce Şikayet Et
    uyanık geçinenler. Hiç kusura bakmasınkimse o gün Mustafa Kemal’in yanındakiler, ‘Kemal’in Askeri’ falan değillerdi. Allah korkusu ile yetiştirilmiş Osmanlı Türk Askerleri idi! Peygamber Ocağı’nın askerleri idi. Mustafa Kemal de o ocağın yetiştirmesiydi! okadar,aklı sıra milletin değerlerine dil uzatan birkısım gizli koministler milletin başarısını kendilerine mal etme gayretindeler yemezler
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat