Hülya Avşar öldü yaşasın Ahmet Hakan!
Hülya Avşar öldü yaşasın Ahmet Hakan!
Entelektüel söylemleri bırakıp şöhretin albenisine kapıldılar. Sonuçta olan oldu. Toplum artık sanatçıların değil medya dünyasındaki popüler yazarların peşinde.

Yorumlar10

  • sinan karakaş 14 yıl önce Şikayet Et
    Farkımız olmalı mı, olmamalı mı?. Bir de Özge Uzun\'un uzun bacakları, Serdar Turgut\'un penis öyküleri, Oray Eğin\'in show programı, Fehmi Koru\'nun fasıllı geceleri, okey partileri var.. Yukarıdaki yazıyı birileri yazabilir, ancak inanmış insanların bu tür ifadelerinin ne kadar çirkin olduğunu illa da burada yorum yazarak mı anlatalım, konu ne sağlık ne de gerçekten elzem bir konu, onu bunu çekiştirirken onun bunun kullanmış olduğu dili kullanırsak ne farkımız kalır onlardan. Bilmiyorum farkımız olmalı mı, olmamalı mı? Selam ve Saygılarıml
    Cevapla
  • fatih leventoglu 14 yıl önce Şikayet Et
    Entellektüel Yapan Başörtü!. Yazı gerçekten güzel diyecek bişey yok yanlız çoğu arkadaşın yadırgadığı şeye! ben de katılıyorum.Yazdığım başlıkla alakası yok ama bu yazıyı okuduktan sonra resme baktığında popüler, batılılaştıkça dünyanın solundan uzaya düşmüş bir yazar görmeyi bekliyorsunuz ancak o da ne başörtülü bir hanım evladımız..buradaki başörtülü kavramını manevi anlamda söylüyorum anlayan anlamıştır heralde...
    Cevapla
  • zulal kara 14 yıl önce Şikayet Et
    ÇALANDA KENDİLERİ OYNAYANDA. vallahi epeydir hiç nt bakmıyordum, tasda aynı hamamda aynı. acaba kaç vatandaşın umrunda bahsettiğiniz şahıslar.evimde iki yıldır tv olmadığı için sıfatları bile silinip gitti aklımızdan keşke siz güzel kelamlar için kalem oynatsa idiniz okuyanlar belki fikir sahibi olurdu.benden tavsiye edepsizlere zaman ayıracağınıza oturup allahın rızasını kazanmış şahsiyetleri tanıyıp okuyun.tavsiye ali ulvi kurucunun hatıraları,insanlığımızı kulluğumuzu günümüzü sorgulamak için mükemmel bir eser okuyup nasiplenin.
    Cevapla
  • Bedesten 14 yıl önce Şikayet Et
    Durum izahı. Yazıdaki o kısmı yazarımız daha uslubuna uygun olarakta tanımlayabilirdi. Koskoca yazara kelime dağarcığında kıtlık mı var desek herhalde en büyük hakareti etmiş olurduk..
    Cevapla
  • Adem Oğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcuları Kınıyorum. Ayşe Olgun'u ne diye kınıyorsunuz? "Serdar Turgut'un penisi" dedi diye mi? Ne var bunda kınanacak yahu. O adamın hastalığı bundan daha güzel nasıl ifade edilir? En doğal şekli bu. Cinselliğimizden ve cinsel organlarımızdan utanmayalım arkadaşlar. En güzel Allah vergisi organlarımızdan onlar da. Dolayısıyla ben Ayşe Olgunu kınayanları kınıyorum.
    Cevapla
  • meral dogan 14 yıl önce Şikayet Et
    kinama. acik veya kapali farketmez,hicbir kadinin agzina yakismayacak kelime var yazida.icerigini okumadim bile.o kadari yetti.ama tahmin edeyim.entellektuel(ne demekse)insanlari iyi tanirim,pek bilirim,ben ozgurum,entellektuelim,basimdaki ortu buna engel degil anafikirli bir yazi heralde.
    Cevapla
  • mehmeta85 14 yıl önce Şikayet Et
    turgut nereden nereye koşuyor!. turgut, sen de bilirsin ki müslüman ağzına çirkin şeyleri almaz ve konuşmaz. Dedikodu hiç yapmaz. bu kadın, başında güya islamı temsil ediyor, sonra da kalkmış dedikodu yazıyor, başlığa baktığımızda bunu farkedersin. Tirübünlere oynadığı nasıl da belli. Lütfen dinle aldatmayalım artık. Fark var34 adlı kardeşimiz doğru söylemiş aslında. kabak tadı veren bu tür yazılar baydı kardeşim. İnsanlara lüzumlu bir şeyler anlatılsın. Artık bu türden yazılarla yazar olunuyorsa o ayrı mevzu. Yağcılık bu senin yaptığın!
    Cevapla
  • Turgut Sağlam 14 yıl önce Şikayet Et
    farkvar ve hakan kardeşim. Sayın "farkvar34" ve "hakan" bey Demekki siz sadece o kelimeye endekslemişsiniz kendinizi..İnsan istediğini görür..Bakış açınız bu mu? Tesettür herşey demek değildir hala öğrenemediniz bunu!! Sizi ilgilendirmez ki kimin ne konuştuğu. Kimsenin tesettürüne aldanmayın ve yazının ana fikrine bakın..
    Cevapla
  • hakan 14 yıl önce Şikayet Et
    bende sizi kınıyorum...!. Birincisi, başında tesettür olanla olmayanın ahlak kriterleri farklı mı oluyor? Yani "ağza alınmayacak kelimeleri" tesettürsüz biri söyleyebilir ama tesettürlü asla öyle mi? ...ki ben bu yazıda o türden hiçbirşeye rastlamadım. Ukalalık çok çirkin duruyor insanoğlunda. Lütfen yazının anafikrini anlayalım. Kelimelere takılmayalım. Çok doğru tespitler var yazıda. Ağzınıza sağlık Ayşe Hanım.
    Cevapla
  • farkvar34 14 yıl önce Şikayet Et
    Sizi kınıyorum.... başınızda tesüttür, yazılarınızda ağza alınmayacak kelimeler. serdar turgut'u başkaları öyle anabilirler ama ya siz? lütfen zorlama yazılarla yazar olunmaz muhterem kardeşim. olmuyor işte, yazılarınız kabak tadı veriyor vesselam.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat