Sabrın taşsa ne olur?
Sabrın taşsa ne olur?
Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un tepki dozu yüksek çıkışı geçen hafta Türkiye gündemine damgasını vurdu. Dosta güven veren, düşmana (her kimse) korku salan bu çıkışı, herkes kendi durduğu yerden yorumladı.

Yorumlar8

  • tuncer 14 yıl önce Şikayet Et
    söyle. Açıkla- söyle açıkla- söyle söyle söyle -söyle söyleyemezkiiiii neyi söyleyece bir şey yokkki.
    Cevapla
  • murat kılıç 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazı kaç para... Medya tarihimizde mhp ile ilgili yazınızdan sonra kolay kolay her yazara nasip olamayacak bir yer edindiniz.Sayenizde ısmarlama yazıların karalam ve iftiraların nasıl bu kadar rahatca yazılabileceğini öğrettiniz.Şimdi yeni misyonunuz sanırım TSK yı kışkırtmak ancak onlarında artık akıllandığını göz ardı ediyorsunuz.Artık olur olmaza konuşup partinizin oy oranını arttırmıyorlar.Bence sizde HSYK kışkırtın onların sayesinde belki partinize kapatma davası açılır da istediğiniz oy oranına kavuşursunuz.Kimtutar..
    Cevapla
  • sencer aslan 14 yıl önce Şikayet Et
    sütten çıkma ak kaşık. ne asker ne millet ne devlet artık sütten çıkma ak kaşık değil herkes eteğindekileri de döker oldu.hergün bi takım siyasi olaylarla dizilerle vs. şeylerle afyonlanıyoruz ben artık vakit geçsin diye sadece köşe yazısı okuyorum o kadar aklınız varsa medya dediğimiz olayı bi tarafa bırakın çalışın hayatınızı yaşayın ibadetlerinizi yapın eğlenin Allah var sorun yok ölüm varsa da değmez bunlara kulak asmaya...
    Cevapla
  • selim birdal 14 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET ADAMI DEĞİL, DEVLET MEMURU. Bir düzeltme yapayım. yazıda "Geçen hafta sarfettiği sözler bir devlet adamına yakışan laflar değil." cümlesi geçiyor. İlker Başbuğ devlet adamı değil, devlet memurudur.
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 14 yıl önce Şikayet Et
    ben biliyorum g.b,nın bildiklerini. bu ülkede bir RECEP TAYYİP ERDOĞAN çıktı her şeyi bozdu eskiden ne güzel höt dedikmi akan sular dururdu millet bizim ASKERLİK yaptıgımızı zannederdi.oysa bizler bir eli yagda bir eli balda bu ülkenin gerçek sahipleriydik silah bizim elimizdeydi gerçi menşei bizim degildi ama olsun nasıl olsa bu ülkenin insanları biz nedersek yapıyorlardı ama BU AKPARTİ yokmu bütün herşeyi bozdu AB dedi demokrasi dedi ülkenin cehresini degiştirdi vatan,a hizmet nasıl olurmuşun çıtasını o kadar yükselttiki.sorun bence bu.
    Cevapla
  • Sabit Kal 14 yıl önce Şikayet Et
    Türk ordusuna tapinarak, ona sual soran herkesi. karanlik emelleri olmakla suclamak hem askeriyeye hemde bu millet ve vatana yapilan en büyük ihanettir ve asil karanlik emel budur. Cünkü "bana nasil olsa kimse soru soramaz ve sormuyor" diye düsünen bir askeriye hem kendini denetlemez, gelistirmez, her seye karismaya kalkar (artik savas mavas yok ya, adamlar birseyler mesgul olacaklar canim, yoksa o kadar zaman, yil nasil gecer, valla insan patlar can sikintisindan). Artik asker sivile selam durmak zorundadir (Avrupada durum öyle) ama problem siviller!
    Cevapla
  • Sabit Kal 14 yıl önce Şikayet Et
    Firavuna tapan elbetteki onun kurumlarinada tapinacaktir. Ancak demokrasi, her vatandasi, vazifesi, statüsü, banka hesabi, yasi ve rütbesi ne olursa olsun kanun önünde esit kilma sanaatidir. Ama siz demokraside oldugunuzu iddia edip Militarizmdeki gib yasar ve öyle hissederseniz, elbetteki gözlerinizi kamastiran, aklinizi celen formalara giyen insanlara bir ayricalik ve hatta ilahlik izafe edip, onlara La Yüsel (soru sorulmaz) makamini layik görürsünüz. Ancak medeniyet ve demokrasi askerin sivilin emrinde olmasini ve sivile hesap sormasini sart kosar, bilesiniz!
    Cevapla
  • kenan aydın 14 yıl önce Şikayet Et
    bencede ne olur acaba. darbe yaparım ha. akıllı ol tankları bu sefer sincanda değil taksimde hemde önüme kim ne gelirse ezerek gezdirim ha gerçi erzincanda zırhlı araçlar geziniyorya. olsun halk hiç yoktan ordusunun gücünü görür gururlanır morali düzelir olurya yanlışlıkla 1 uçaktan alçaktan uçarken bomba düşer allah korusun ne biliyim havan topu egitim atışında yanlışlıkla kızılaya düşer falan filan ama paşam biz akıllandık biz yeni nesil 70-80 dogumluyuz biz40-50-60 ları bilmeyiz bunlara teşebbüs ederseniz bu yeni nesil nederha
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat