Gökçek bu ayıbı nasıl örter?
Gökçek bu ayıbı nasıl örter?
Başbakan Erdoğan’ın siyaset arenasında yükselişini ve gecekondulara yaptığı ev ziyaretlerini hatırlatarak bu yazıya başlamak istiyorum.

Yorumlar26

  • şükrü ertaç 14 yıl önce Şikayet Et
    Sn yazar bu sefer yanlış yazmışsın.. Çünki yasalar herkes için aynıdır o şahıs sakat diye yasayı uygulamayan tarkan meşhur diye kelepçe takmayan öteki filanca diye yasayı uygulamayan olursa önce biz tepki gösteriz sn Gökçek olayı duysa o parayı kendi öderdi hemen yargısız infaz yapmayın Sn Gökçek yıllardır ondan beter durumda olan fakirlere maddi manevi yardımlar yapıyor bu yardımlar sadece Ankarada değil tüm yurtta yapılıyor ben şahsen İst.yardımları sahiplerine ulaştırmakla görevliyim hiçbirşey beklemeden sadece ihtiyaç sahiplerine yapılıyor
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    sn kıskaç. yazılarını hayranlıkla okuduğumuz yazarlarlarımızdan.doğru bildiklerini hiç çekinmeden savunur ancak bu konuda medyanın gazına gelip aceleci davranmış.haber 7 de de yeralan açıklama 45 liralık fatura demiyor !neyse biz iyi niyetinden şüphe duymuyoruz ama sanırım bu konuda bir düzeltme yapması gerekiyor.
    Cevapla
  • NURİ ÖZEN 14 yıl önce Şikayet Et
    ÖZÜRLÜYÜM. valla ben özürlü bir vatandaşım devlet bana her 3 ayda bir yaklaşık 600 tl maaş veriyor,ayrıca bakım ücreti olarakta ( ben baş vurmadım ) ailelere özellikle özürlü annesine 450 lira aylık maaş veriliyor bu olayda su parasından dolayı değil kaçak su kullandıkları için verilen bir cezadır kimse 45 tl için sanmasın yazarada teesüflerimi bildiririm sadece okuyarak yazı yazmamalısınız ben yorum yaparım araştırmadan ama siz illaki araştırmak zorundasınızdır bu olayları
    Cevapla
  • MUSTAFA AYDIN 14 yıl önce Şikayet Et
    Haberi yoktur. Melih Gökçek in bu olaydan haberi yoktur.Bu vesile ile haberi olmuştur.Bundan sonra Melih Başkan o vatandaşı ihya eder.Her işte bir hayır vardır derler ya bundada vardır bir hayır.CHP ve MHP liler boşuna ümitlenmeyin.Böyle ucuz oyunlarla OY alamazsınız.Milletin gözü açıldı sizde açsanız iyi olur.
    Cevapla
  • Türkolog 14 yıl önce Şikayet Et
    MELİH KANDAZ. Ben de senin yazını çelişkisiz okuyordum sonundaki hata her şeyi mahvetti. Erdoğan kanun mu yapmış da adamı attırmış? :)) Erdoğan hastanede hastayı mahsur bırakan doktorlara ateş püsküren bir anlayışta. Lütfen hak yemeyelim. Biri haber verse çıkarır kendi verir parasını. Bu adamın sesi başbakana gitmemiş gitmeli, götürülmeli. Kanun, başakan dahi olsa tek kişinin tekelinde mi çıkar?
    Cevapla
  • Ottoman Sultana 14 yıl önce Şikayet Et
    MELİH GÖKÇEK DEVRİLECEK. geçen seçimlerde melih başkanı bir korku sarmıştı..çıkıp önüne gelene kadro verecem merak etmeyin şunu yapacam bunu yapacam diye sözylemedik sözler kalmadı... ama bu sefer MANSUR YAVAŞLA yıkacağız..yeterki şu CHP liler murat karayalçında ısrar edip durmasınlar..
    Cevapla
  • İsmail ÇETİN 14 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp. Bu iş gerçekten çok ayıp.
    Cevapla
  • Aykut Sunguroğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    Yazık Melih çok yazık!. Terbiyem müsaade "Yaşa Melih(!)" derdim ama...Nutkum tutuldu.İlk Reis seçileceğinin arfesinde Anıttepedeki karargahında geçirdiğimiz o 1 ayın hatıraları gözümün önüne geldi.Neredeeen nereye! Üzüldüm Melih adına.Şimdi hiçbirşeyin hesabını yapmadan o şahıstan ve onun gibilerden özür dileyip gereğini yapmak.Tabii bu kararı alan hukuk(!)çuları da tebrik ediyorum.Onları da unutmayalım.Efetühliküna bimâfealessüfehâü minnâ?
    Cevapla
  • özütürk sözütürk 14 yıl önce Şikayet Et
    KADROLU MELİH YAZARLARINA. Melihin haberi yoktur ama,kadrosunu seçerken niye dikkat etmez. Ankarada kime söylesen 45 lirayı öder.Ama ASKİ ekibi caydırıcılık olsun,diye en garibanına vurma yolunu seçmiştir. Hani milyarlarca lirayı bulana bir şey yapamaz.Onun gözünü korkutmak için en garibanından başlarla işte öyle bir şey. Melihi savunmayın.Melih bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir.Tıpkı demirel gibi. DPyi kurdu.Başarılı olamayınca yeniden Tayyibe sarıldı. Fırsatını bulduğunda Tayyibi tepe takla götürür.
    Cevapla
  • metin kandaz 14 yıl önce Şikayet Et
    cok komik değil mi?. yazınızın tamamını okuyamadım çünkü o kadar kısa sürede tonlarca çelişki... gerisini okumaya ne hacet... ben gökçek iyi veya kötü demiyorum... lakin adamın hapse atılmasında ki şahsen cok üzüldüm... kararı vern büyükşehir değil... hapse atan büyükşehir değil... kanunu koyan büyükşehir değil... bütün bu süreci amcamıza yaşatan devletin kurumları... devletin kurumları kime bağlı... hükümete... eeee o halde... sorumlu gökçek mi erdoğan mı? yoksa her ikiside mi?
    Cevapla
  • ahmet emin 14 yıl önce Şikayet Et
    haberi yok muş muş.. bir kere iyi gördükten sonra kötü olsada kabüllenilmeyen zihniyetten çıkmak lazım. böyle bir ayıp varsa ve de bu ayıptan başkanın haberi olmasa da farketmez. bu ayıp onada yeter. öyle bir durumdaki İNSANı mahküm eden hakime de yeter. başkansa haberi olacak. wayyyy beee bizde böyle hakimlerde varmış haaa. hiç bir hakim benim adıma böyle bir hapis kararı alamaz. ki eğer ben TÜRK MİLLETİ adına karar alınan o milletin vatandaşıysam. yok eğer alınıyorsa bu millettin bir ferdi olmaktan utanç duyuyorum.
    Cevapla
  • suleyman d 14 yıl önce Şikayet Et
    YA DA NOLCAK BU MEMLEKETİN HALİ KABİLİNDEN BİR MUHABBET İSE:. Benzer mağduriyetler her an birilerinin başına gelmekteKimse odaklandığı halkaların dışında kalan ZİNCİRİN ZAYIF HALKALARINI görmek istememektedir.Bana dokunmayan yılan oyunu ve üç maymun yöntemiyle geçiştirilen KÜÇÜK ZULÜMLER BİRİKEREK BÜYÜKLÜK TASLAYAN MAĞRURLARI DEVİRİVERMEKTEDİR! Nafile beklentilerden, HAK VERİLMEZ ALINIR dönemine geçmenin zamanı geldi galiba !Güçsüzlerin de kolayca haklarını alabildiği bir dünya dileğiyle!
    Cevapla
  • suleyman d 14 yıl önce Şikayet Et
    BU YAZI YA ÇANKAYAYI ARZULAYAN ERDOĞAN SONRSI KAPIŞMANIN SİNYALİ YA DA.... Gül ile bülbülün arasını açan, kalemşörlerin derin darbelerine hedef olacak son gelişmeler 12.C.BAŞKANININ KİM OLACAĞI ÜZERİNE İÇERİDE KOPAN SESSİZ FIRTINALARIN dışa sızan işaretleridir.Bir müddet sonra da boşalan makamlar için KÖŞE KAPMACALAR,Paçadan asılmalar,Kasnak,künde,&8230hatta yumruk ve tekmeler.Önümüzdeki zorlu iç kapışma dönemiHenüz rüştünü ispat etmemiş bir parti için kritik ötesi günlere gebe.
    Cevapla
  • Halil ATA 14 yıl önce Şikayet Et
    alkışlamak lazım gelirken..... olayın doğruluğunu bilmiyoruz sadece yazarın yazığını biliyoruz ama yazar akp yandaşı olmasına karşın akp li bir belediye başkanına hesap sormuş.bu yazar arkadaşımız için çok önemli bir gelişmedir ki körü körüne şeksiz şüphesiz yandaş değil yani mesela bir zaman gazetesi gibi değil yanlışıda gösterebilme erdemine sahip bir yazar.bu yazıyı yazmak yürek isterdi dostum yüreğine sağlık.ama akp yandaşı anlayışsız kör yorumcular olur mu öyle diye yazılar yazmışlar.ya olmuşsa ha olmuşsa ne olacak beyler olmuşsa...
    Cevapla
  • MUHAMMED NURULLAH 14 yıl önce Şikayet Et
    MELİH GÖKÇEK DAHA NE YAPSIN. Sayın Yazarımız O şahsı iyi araştırsa idi. Kesinlikle Belediyenin Yardımlarından alıyordur. Gıda Yakacak ve Yaşlılara özel yardımlar vs. Belediye Başkanımızı bu konuda yargılamak kimsenin haddi değildir. Başkan daha ne yapsınki, Diğer taraftanda adama sorarlar 4000 000 Ankaralının hakkı ne olacak diye? Bakıma muhtaç kimsesizlere Bu konuda iş Valiliğe ve Sosyal Hizmetlere düşer kanaatindeyim.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat