Gökçek : ‘Hakkımı helal etmem’
Gökçek : ‘Hakkımı helal etmem’
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Bey ‘Gökçek bu ayıbı nasıl örter’ başlıklı yazımın ardından beni telefonla arayarak ‘O’na ve ekibine haksızlık yaptığımı’ söyledi.

Yorumlar13

  • orhan yaman 14 yıl önce Şikayet Et
    CAMURCULARA..... Burada basit sekliyle Melih Gökcek düsmanligi yapiyorsunuz...adamin Ankaya kazadirdiklarini görmek istemiyorsunuz....vadiler...kavsaklar..suan belkide Türkiyenin en rahat trafigine sahip...adam hirsizlik yapani iceni attiriyor...sizler bunlardan rahatsiz oluyorsunuz...Ankarayi tam bir Avrupa kenti yapti...kiskancliginizdan zipliyorsunuz...sizler galiba chp`li günleri özlediniz...hani haftalarca su akmayan günleri..sokaklarda kirli hava yüzünden maskeyle gezilen günleri....
    Cevapla
  • cengizhan 14 yıl önce Şikayet Et
    öyle atıyorsunuz ki başınıza gelir artık. sanki belediye başkanının hiçbir işi yokmuş da özel olarak arayıp adamı bulmuş hapse tıkmış. gazetelerden öğrenmiştir o da. o kadr borçlunun arasından böyle birini bulmayı başarmışlar. maksat gökçeğe saldırmak olduğu için böyle bir haberi keşfettiler ve birisi de hemen köşesine taşıdı. gökçeğe olan hasedinizden her türlü iftirayı atıyorsunuz.
    Cevapla
  • Muhsin Coşkun 14 yıl önce Şikayet Et
    Gökçeke Ankaralı Hakkını Helal Etmiyor. Ankarada felç olan toplu taşıma hizmeti ve delik deşik olmuş yollar yüzünden ben ve yüzbinlerce belediye hizmeti alamayan Ankaralı hakkımızı Gökçeke helal etmiyoruz.
    Cevapla
  • xmenbln 14 yıl önce Şikayet Et
    45 TL icin hapishanye yatan vatandasa yazik amaaa.... haberlerde gördüm koskoca delikanli oglu vardi... babasinin 45 TL faturasini ödeyememismi? birde cikip acindirma numaralari yapiyor.evet 95% sakat kalan vatandasin hali icler acisi,hapishaneden rapor sayesinde kacan 100% saglam olan generaller olabilir.bu vatandasinda cevresi olmadigi icin apar topar hapishaneye atilmasi icler acisi,lakin dogruysa 95% engelli olan vatandas nasil KACAK SU baglayabildi?veya baglattirdi?birde o yönü var.ogullari-torunlarida 4 TL ödeyemedilermi? kim inanir.... KADIR INANIR
    Cevapla
  • DiRiLiS 14 yıl önce Şikayet Et
    Ben Atlamamıştım. Sevgili Ayhan Kıskaç okurlarımın gözünden kaçan diye ifade ettiğiniz hususları bizzat dile getiren yorumumu mutlaka okumuşsunuzdur, sizi emin çölaşan vari tutumunuzdan dolayı eleştirmiştim.. evet haber "45 liralık faturasını ödeyemeyen özürlü adamın hapse atılması" şeklinde verilince oldukça üzüntü verici bir duruma dönüşebiliyor ama konunun tüm detaylarıyla okuyucuya aktarılması durumunda ASKİ nin konuya birebir mudahalesi olmadığını ve dolayısıyla Melih Gökçek in bu olayda bir suçunun olmadığını, o gariban adamı belki kasıtlı belkide kasıtsız hapse atan yargıçın bu konuda tek sorumlu kişi olduğunu ortaya koyuyor.. Bu haberinizi meslek hayatınızdaki bir kaza olarak kabul etmekle beraber bir daha böyle eksik ve yanıltıcı haberlere imza atmamanız dileğimle..!
    Cevapla
  • kazım köse 14 yıl önce Şikayet Et
    beyhude. beyhude yazilanlar yorumlarda beyhude, adeleti temsil ettigini soyleyenlerin adeleti kendi cikarlari digrultusunda kullandiklari asikarken yazmak cizmek beyhude. bu ulkede ayakkabi calanlar 20 kusur yildan fazla yatarken bankalarimizi hortumlayanlar baslari dik utanamdan gezmekte demireli hala dinlemekte bu ulkede beyhude milletim beyhude dusunme bosuna beyhude hersey :):):)
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    sn kıskaç. kendisine yakışır biçimde konunun gereğini yaparak diğer tarafın açıklamalarına yer vermiş.ancak içlerinde atv ninde bulunduğu tv kanallarının bir çoğu adamın cezaevinden çıkışını dramatize bir şekilde sündürdüler durdular.1 fatura ödenmediği için insanlar c.evlerine gidecek olsaydı milletin en az yarısı içerde olurdu.
    Cevapla
  • abdullah abdullahoğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    eeeeeeeee sayın yazar. Ayhan bey yazınızı sonuna kadar okudum. geneli itibariyle Melih beyin sözlerine yer vermişsiniz. birde sizin Melih beyle görüştükten sonraki fikirlerinizi alabilseydik keşke. hala aynı fikirdemisiniz?
    Cevapla
  • cengizhan 14 yıl önce Şikayet Et
    çamur attılar. ellerine yapıştı. M.Gökçeğin yerinde olsam hakkımı helal etmem. Haksız yere burda mhp ve chp liler adama saldırdı. Hepsi onun günahını aldı
    Cevapla
  • idris gürsoy 14 yıl önce Şikayet Et
    hırsız ne olursa olsun hırsızdır. herkes haddini bilecek insan hastada olsa suyu kaçak kullanmayacak bu benim babamda olsa böyledir kardeşimde olsa böyledir. melih gökçek olsun deniz baykal olsun kim olursa olsun suçlu suyu kaçak kullanandır. herkes cezasını çeksin bırakalım felsefe yapmayı
    Cevapla
  • çelik arslan 14 yıl önce Şikayet Et
    bu ne dünya hırsıdır.. vay babam vay.
    Cevapla
  • yıldırım ateş 14 yıl önce Şikayet Et
    MELİH GÖK.EK VE YARDIM. Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardımlar konusunda eksikleri olmasına rağmen bir numaradır. Su parasını ödemediği için ceza alan vatandaşın durumu tabiki üzücü ama bir de o duruma düşmenin nedenlerine bakmak gerekmiyormu. Sosyal yardım sistemi adam gibi çalışsaydı zaten o vatandaşın su parası gibi bir derdi olmayacaktı. Ama maalesef doğru düzgün bir sistemimimiz hala yok. Bu yüzden yine olan vatandaşa oluyor.
    Cevapla
  • Emre Çetin 14 yıl önce Şikayet Et
    ... Sayın yazarın önceki ve şimdiki yazılarını okudum. Önceki yazı zaten garibime gitmişti. ASKİ de koskoca bir kurum, sorumluyu Gökçeke atmak ve bunu başlığa da yazmak garip gelmişti. Ve sonuçta da bu durum ortaya çıktı. Sayın Gökçek bu tür hassasiyetlere sahip bir insan, Ankarada yapmakta olduğu yardımlardan, gecekondu ziyaretlerinden de bu açıkça anlaşılıyor. Ama gene de bu yazı sayesinde yargı sisteminde hatalar varsa söylenmiş oldu.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat