Adana'da tuz koktu!
Adana'da tuz koktu!
O ilanları kameraların tam odağına nişanlayarak “Bakın ben o yıllarda müteahhittim, evlerimi satmak için ilan bile verdim” diyor. Sizce de komik değil mi?

Yorumlar8

  • Erdemli 14 yıl önce Şikayet Et
    Adanayı bilmemde.. Adanayı bilmemde.Köşende kokmadan birde şu doğuz gribi diye ortaya çıkarılıp ülkeye dünya aşı aldırtılıp cebi dolan doğuzları yazsan.Bu oyuna düşen Sn.Sağlık bakanımızı bir irdelesen.Kaç paramız gitti acaba bu koparılan yaygara ile alınan aşılara ve önlemlere.Tuz kokmuş.Burnunuz sadece hedef gösterilen bölgelerin kokusunumu alıyor acaba.Koklama duyunuz geliştide gözlerinizmi kör oldu ne anlamış değilim.
    Cevapla
  • botilinum 14 yıl önce Şikayet Et
    El- İNSAF. Bu ülkede herkes bizi aptal yerine koymaktan bıkmadığı gibi, bizlerde bu oyuna gelmekten bıkmadık. Bir yandan Kılıçdaroğlu yarım yamalak dosyalarla aldatmacalarla karşımıza çıkarken bir yadan da onun karşısında olanlar uyduruk anti tez lerle kendilerini savunmaktalar. Aytaç DURAK meselesinde ise sağolsun yazarın yanısıra engin temiz isimli yorumcu da bizi aptal yerine koyarak DURAKın bu dönem aday gösterilmeyişini bir dik duruş olarak nitelemiş. Sadece "hadi oradan" demek istiyorum.
    Cevapla
  • engin temiz 14 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu fanatiklerine.... kılıçdaroğlu fanatikleri, sn.gemicinin 2tane basit soruyla kılıçdaroğlunu alt etmesini halen sindirmemiş olacaklarki, gelmiş laf atıyorlar. şunu unutmayın ki, eğer aytaç durak meselesi 2 sene önce gündeme gelse yine aynı yaklaşımı bu insanlar sergilerdi. ve sonuçta, Akparti ve başbakana birçok insan aytaç durak tavrından dolayı serzenişte bulunmuş,ne gereği var aday göstersen adana cepteydi demiştir.ama o dik durusunu adanayı kaybetme riskine ragmen takındı melih beye de takındı ama etöcülerin oyunu tuttu
    Cevapla
  • Hüsnü Çarıkcı 14 yıl önce Şikayet Et
    asıl sizin yuzunuz kokuyor sayın gemici.... diyelimki aytaç bey, yıllardır şaibeli işlerin içinde arsa alıyor satıyor eşinin üzerine geçiriyor vs, neden o zaman tuz kokmadıda aytaç bey akp den aday olmayınca tuz koktu. birazda ankarayı kurcalayın bakalım melih bey in ne pislikleri çıkacak. ama yook onun tuzu asla kokamaz o akp li ve sonuna kadar doğru değilmi? lütfen biraz objektif olun, yandaş medya yaftasını yediniz bari onu hazmetmeyin. bu adam akpde iyiydi mhp li oluncamı kötü oldu...
    Cevapla
  • Serhat AKINCI 14 yıl önce Şikayet Et
    beş duyu... Sayın yazar tuzdan aldığınız koku iyi de, sizce bu tuz yeni mi kokmaya başladı.Durak akapedeyken bu tuz nedense hiç kokmuyordu..Bir cümlecik dahi yazamıyordunuz.Yarın Allah şahittir ki istanbul, Ankara gibi belediyeler de parti değiştirsin siz hemen TUZ koklamaya başlarsınız. Gelin hep bir olalım, bu yolsuzluk pisliklerinin üzerine gidelim derim OLMAZ...niçin? Akapelilerin aleyhine yazı yazamazsınız da ondan...
    Cevapla
  • adayazili 14 yıl önce Şikayet Et
    MHP nin tuzu kokmus.... Takviye edelimmi Bahceliiiii... Nedense CHP ninde sesi cikmiyo,,hayrola...
    Cevapla
  • murat kılıç 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın gemici. Uzun süredir yoktunuz sizi ilk yavru muhalefet yazınızla tanımıştım.Başbakanın korumaları ile ilgili bir birine tezat 2 yazınızdan sonra galiba tatile çıktınız.MHp konusu görünce kaleme sarılıyorsunuz.Eski Akp li olan şimdiki partisiz Aytaç durak eğer yolsuzluk yaptıysa bu 2milyar bir yılda toplanmaz demekki akp deyken ve diğer partilerdeyken de kirliydi.Yargılansın belkide suçsuzdur.Ancak ak partili belediye başkanlarıda mesela malatya bel.Aklanmalı gereğini yapmalılar.Temizlik aklık lafla olmaz icraatla..
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 14 yıl önce Şikayet Et
    hukmullahın olmadığı bir yerde tuz kokar tabii. hukmullahın tesis edilmediği bir ülkede ,kedi fare olur,köpek ahıra saldırır.insanlarda EMNİYET asayiş,yavaş yavaş biter,güven,sadakat,vefa ,şefkat,yok olur,anaya babaya saygı kalmaz ,eşref ölür,Onur uçar gider.yardımlaşma,dayanışma sona erer.komşusu işkence altında yaşarken, öbürü halay çeker.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat