Cübbe iktidarı mı, halkın iktidarı mı?
Cübbe iktidarı mı, halkın iktidarı mı?
Keşke tüm icraatlarınızda bu kadar hızlı olsanız. O yıllarca karar bekleyen davalar içinde aynı hızla hüküm verseniz. İşinize gelince jet hızıyla hüküm vermeyi iyi biliyorsunuz.

Yorumlar6

  • KADİRUZUNKÖK 14 yıl önce Şikayet Et
    dokunulmazlık kalksın diyen ,samimi değilsin. BİLMİYORMUSUN Kİ 5 sene sonra vekil seçilemedimi, dokunulmazlığı bitiyor. O ZAMAN her savcı o kişiyi tutuklayabilir,AHADA şu anda SEÇİLEMEMİŞ YÜZLERCE vekil var , madem DOKUNACAN dokun onların çürük olanlarına hadi.ARTI şu an mecliste olanların çoğu seçilemeyecek,Yerlerine başkaları gelecek,O ZAMAN onların içinde çürük olan varsa onlarada dokunursun.SENİNKİ BAĞCIYI DÖVMEK , sen üzüm yemessin.
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 14 yıl önce Şikayet Et
    aynen yazıyorum,müthiş. Keşke tüm icraatlarınızda bu kadar hızlı olsanız. O yıllarca karar bekleyen davalar içinde aynı hızla hüküm verseniz. İşinize gelince jet hızıyla hüküm vermeyi iyi biliyorsunuz. EVET mantıksız ve adaletsiz kararlar,artı 2,3,4, sene süren davalar, vicdanın kabul etmediği kararlar, ve sessizlik,TÜRKİYEDE öyle sosyal olaylar ,sosyal acılar çarpık adaletler kararlar alınırken ,hiç ortalarda görünmeyen yüzlerce yargıç ,c.h.p aleyhine bir durum olunca NASILDA JET HIZIYLA EKRANA ÇIKIYORLAR.OLAYSIRITIYO
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 14 yıl önce Şikayet Et
    işte yutkunmadan hakkı savunmak bu. tebrikler mehmet bey. bu derebeyleri zaten 27 mayıstan beri CUMHURU sürü gibi görüyor.KENDİLERİNİDE KAİNATIN sahibi türkiye topraklarının TAPULU ezeli sahipleri gibi görüyorlar.KARIN ağrıları ordan geliyor,72 milyon bizden izin almadan TUVALETE bile gidemez,HAVALARI var ,AMA CUMHUR iğneyi batıracak REFERANDUMDA havaları inecek,CUMHUR sürü olmadığını SANDIKTA gösterecek,Eskiden osmanlı tokatı vardı,ŞİMDİ CUMHUR tokatı GELİYOR.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    AMA HİTAB ŞEKLİN ÇOK AGRESİF BE SENDİKACI. Sonra öyle ifadenizi almışlar demek red oyu verdiginizi tahmin ettikleri için ha.Yani yanınıza girip red oyu verdiginizi bizzat görmedilermi.hem bak red oyu verdiginiz halde işkencede yapmamışlar.Allahınızı severseniz yapmayın günahtır günah.Ayrıca ben o günler bugünden iyiydi demedim.Yani kimseyi kandırmıyorum.İhtilalde selimiye kışlası ile tanışanlardanım.ayrıca askerligimide sakıncalı olarak yaptım abicim.sen bilmezsin bu işleri.sen dalgana bak oldumu sendikacı sert abi.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    MEHMETİN AVUKATI EVETCİ KARDEŞİM. Benden 5 yaş büyükmüşsün.Allah icin dogru ol.evet icin cok yaygara yapıldı dogru ama ben o oylamada mersindeydim kesinlikle en ufak bir şaibe olmadı.Aynı zamanda istanbul ve ankarada akraba ve arkadaşlarımdan en kücük bir sandık başı baskısı veya operasyonu duymadık.seninde bunu bildigini biliyorum.Ama lanet olası partizanlık fanatiklik dogru söylemene engel oluyor.senide anlıyorum aslında belki bir şekilde menfaatin olabilir.bu konuda soyleyecek birşeyim olamaz zaten.once ekmek.once gecim tabii.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    SEVGİLİ MEHMET. Nedir bu kadar hırs,bu kadar kin,bu saldırganlık.Birilerini eleştirirken farkında olmadan onlardan daha agresif daha pervasız ve saldırgan bir hüviyete bürünmek ancak suçluluk psikolojisi ile izah edilebilir.Başkaca izahı yoktur.Haklıysan sakin sakin derdini anlatırsın.Gelelim esas konuya,bak Mehmetçiğim gördüğüm ve anladığım kadarıyla 82 anayasasını oylamasında küçük bir çocuktun.Bense bizzat oy kullanmış bir kişiyim.Nereden duydun o asparagası bilmem ama o oylama bugün yapılanlara göre çok temizdi.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat