İki silahlı askerle okula servis yapan askeri araç
İki silahlı askerle okula servis yapan askeri araç
ASKERE HAYAT BELEŞ! TSK mensupları Türkiye’nin şanslı çalışanları arasındadır. Çalışanlar kelimesini lafın gelişi olarak söylenmiş farzedebilirsiniz.

Yorumlar24

  • Yusuf Yıldırım 14 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze nedenir !!!. Silah yüklü sivil kamyonlar için nasıl demişlerdi, "fiyatı uygun geldiği için askeri kamyon yerine sivil araçla taşıtıyoruz" Yani tasarruf amaçlı askeriyede olan israfı askerlik yapan bilir hele ankarada aile bireylerinin saltanatını ne diyeceksinizki!!! insanda biraz Allah korkusu olur, bu devlet malıdır tüyü bitmedik yetimin hakkı var diye ama nerde ? ben onu bunu bilmem Atatürk, Saltanatı yıktı diye okuttular bizi ama nerde saltanat sadece el değiştirdi el kimse kimseyi kandırmasın...
    Cevapla
  • AHLATT 14 yıl önce Şikayet Et
    &quotMilletvekillerine laf atanlara". öncelikle sevsenizde sevmesenizde o adamları oraya biz getirdik. ben oy atmadım diyen arızalarda, atsalarmış kimse ona zorla oy atma demedi. gelelim milletvekillerinin araçlarına, meclisde görevli vekiller dışında hiç bir vekilin makam arabasıni geçin özel bir plakası bile yoktur. Bunu hala öğrenemeye mhp ve chp li lere duyrulur... öyle işkemden sallar gibi yorum yapma yeri değil burası. 04:11:56 zyrtçi yazarın söylediklerine itirazı olan varsa kanıt göstersin, senin söylediklerin tamamen bir masal
    Cevapla
  • Kenan GÜNEŞLİ 14 yıl önce Şikayet Et
    Daha neler var neler.... Ülkenin bir savunma zaafiyetine uğramaması için,askeri birimler imar kanunundan muaf tutulmuş olmasını askerlerimiz fırsat bilip,tamamen keyfilik ve debdebe uğruna,hiçbir izin almaksızın Şemsipaşa öngörünümünde orduevi,Sarıyer sahili doldurularak subay orduevi,Maslak ta orman keserek orduevi yaparak kanunların arkasından dolanıyorlar,kimse de bir şey diyemiyor.Savaş sanatı öğrensin diye gönderdiğimiz çocuklarımız da bu mekanlarda onlara köle garsonluk yapmaktadır.Bina beleş,garson beleş gel keyfim gel....
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 14 yıl önce Şikayet Et
    fazla söze ne gerek var. teşekkürler ahmet gemici her şeyi bir güzel izah etmişsin.türkiyenin asıl sorunu bence budur subaylarımız en iyi imkanlarla yaşarlar ama hadi hepsi degil ama bazıları resmen millet,e düşmanlık ederler.bizim zorumuza giden o.inşallah askeri harcamalarda denetime girecektir.o inanılmaz savurganlık son bulacaktır.
    Cevapla
  • zafer sönmez 14 yıl önce Şikayet Et
    Madem çok rahatlar sen yap o işi. Bu kadarda abartılmaz.Bu mantıkla itfaiyecilerde boşuna maaş alıyor.Ayda yılda bir yangın çıkacakta müdahale edecekler.İtfaieyeye de ne gerek var komşularla yardımlaşa söndürürüz.Ya bu arkadaşa diyecek bi şey bulamıyorum.Allah gözünü açsın askerlik mesleğini tanısın
    Cevapla
  • Murat UĞUR 14 yıl önce Şikayet Et
    TSK bütçesi ve harcamaları sorgulanmalıdır. Yazarın bu haberi bana komik geldi. Servis olayını askerlik yapıpta bilmeyen var mı? Sadece bununla bitmiyor ki lojmanlarda kalan rütbelinin çarşı alışverişi için de çoğu zaman askeri araç eşleri-çocukları çarşıya taşır. :) Bir yorumcu bunlarla uğraşmak yerine asıl büyük lokmalara bakılmasını önermiş bence de haklı bunlar küçük işler trilyonların döndüğü ihaleler ve harcamalar artık incelenebilmelidir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    ASKERİ PERSONEL MAAŞLARININ AZLIĞINDAN DAİMA AĞLAR. Evet bu konuyada katılıyorum aşağıdaki arkadaşımın dediği gibi.Bi çuval para al genede geçinemiyorum de ağla.Olacak işmi şimdi yani.Gerçi 6 yıl önce 4/3/2004 tarihinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyib Erdoğanda o zamanın parası ile 6 milyar 200 milyon maaş alırken,"VALLAHİ BU PARA İLE GEÇİNEMİYORUM" demişti. Bu durum için yorumun nedir sevgili ziyaretçi yorumcu kardeşim.Yani sadece askerler değil Başbakanlar bile ağlıyor,ilginç.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    YOK HALİL BEY BEN ISRARLA BEKLEYECEĞİM. Yazar dürüst bir yazar,ordudaki bu olan yanlışlığı dile getirdiğine eminim.Yoksa sadece vur abalıya mantığı ile modaya uyarak ordu düşmanlığı yapma amaçlı olmadığına eminim.Bakın görün yarın başlıyacak ve devletin diğer kurumları ve kitlerde belediyelerde belediye iştiraki talan yuvalarındaki hırsızlık arsızlık ve yolsuzlukları istismarlarıda yazacaktır.Mesela RTÜK teki lojman ve yolluk rezaletinden başlayabilir mesela. Ben bekliyorum mutlaka yazacaktır.İnanıyor ve güveniyorum.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞ SENDE TESKERE BIRAKSAYDIN HAZIR ASTEĞMENDİN. Ne güzel ordu eşine bir ÇİP verirdi sende alırdın 2600 tl maaş emekli oldunmu 300 milyar emekli ikramiyesi.Çocuklarına ikişer dadı,orduevinden 5 TL ye faydalanırdın.Vallahi bende Asteğmendim hemide topçu 22 yıl oldu terhis olalı 480.000 alıyordum o zamanın parası allah var iyi paraydı.Ama 5 dk bile düşünmedim kalmayı ama bu senin saydığın imkanlar o zaman olsa kesin kalırdım hiç affetmezdim.Ahhhhhh ah.Erken gelmişik şu kavanoz dipli dünyaya be.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    1,5 MLYON USD LİK RESIDANCE VEYA KARŞIYAKADA LEBİDERYA VİLLADA OTURAN. RTÜK kurulu üyelerini,işi Ankarada evi İstanbulda olan üyeler hafta sonu evlerine giderken görevlendirme yapıp uçak biletlerini Beyt-ül Mal dan karşılamak kul hakkına girmiyor herhalde.Özel bankanın maaş karşılığı belediyeye bağışladığı 350.000 TL yi son model Mercedes makam arabasına verip saltanat sürmek de sıradan birşey ve hak görülüyor zahar. Sayın yazar dürüstlüğünüze güveniyor ve bu konularda da yazmanızı ısrarla bekliyorum.Saygılarımla.
    Cevapla
  • Halil Calkap 14 yıl önce Şikayet Et
    Of lu. Yazardan bahsettigin konulari yazmasini beklersen bosa beklersin cunku bu zihniyet ordu karsiti bir zihniyet yazmasi mumkun degil bir zamanlarin salon komunistleri vardi kendileri 5 yildizli otel lobilerinde vakit gecirip esitlik edebiyati yaparlardi sorsak hayatinda doguya dahi gitmemistir bu insanlar ama haricten gazel atip ahkam kesmeyi cok severler
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    YETİM HAKKI YEMEK HARAMDIR TABİİ AMA. TBMM,DSİ,KARAYOLLARI,İL ÖZEL İDARELERİ,BELEDİYELER,BELEDİYE İŞTİRAKİ ŞİRKETLER,RTÜK,TOKİ,BOTAŞ ve bunu gibi yüzlerce kurumunda tesislerindeki konaklama ve yemek fiyatları düşürülsün.Ben Ankaraya her gittiğimde meclis lokantasını mutlaka görürüm ve içimden buğz ederim.Akdeniz ve Ege sahillerinide iyi bilirim sadece Askeri kamplar var gerisi hep halka açık yerler.Adaletli ve dürüst olmak Allahın emridir.Sahtekar ve riyakarlar ise Cehennemliktir.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    EVET EVET ASIL EMEKLİ İKRAMİYELERİ. Bizim bir tanıdık geçenlerde emekli oldu hemde binbaşı tam 950 Milyar emekli ikramiyesi aldı.Mazallah demek orgeneral falan olsa 7-8 trilyon emekli ikramiyesi alır.Binbaşıya bağlanan emekli maaşı tam 9 milyar.Yiyin bu milletin parasını bakalım.Ben kendi adıma hakkımı helal etmemeyi düşünüyorum.Birde üzerine böyle saltanat sürmeler falan.Yazık yazık bü ülkenin bakanları vekilleri kamu kurumu üst düzey yöneticileri sefalet içinde sürünüyor be ayıptır ayıp.
    Cevapla
  • Oflu 14 yıl önce Şikayet Et
    YAZARA KESİNLİKLE KATILIYORUM. Belki azıcık abartı olabilir ama genel olarak doğru söylüyor.Ama eminim bu bir yazı serisi,asıl ordunun saltanatına beş çeken meclisin orduyu katlayan harcamaları ve lale devri saltanatı,RTÜK,THY,KİTlerin tamamı ve özellikle yönetim kurulu üyelerinin saltanatları,TOKİ de ve Belediye iştiraklerinde yaşanan safahat.Bunlar inanın orduya 50 çeker.Ama eminim sevgili yazar bunlarıda sırayla yazacak.Bu bir yazı dizisi zaten.
    Cevapla
  • Murat Çabuk 14 yıl önce Şikayet Et
    Hadi beah... Bir kaç yorum okudum neymiş biz evlerimizde rahat uyurken eşleri cesaret edemecegimiz yerlerde gidiyormuş. Olaya o açıdan bakarsak Soyunda sarıkamış ve Çanakkale şehidi bulunan birisi olarak benim dedelerimde eşinizin gidemeyecegi yerdeler şu anda. Benim ve benim gibilerin ödülü ne olmalı ? Herkez yaptıgı hizmetin karşılıgını alıyor isterseniz paralı yapılan bu işlerin bedelini aldıgınızı hatırlayın vede abartmayın derim.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat