40'ından sonra Hukuk Fakültesi
40'ından sonra Hukuk Fakültesi
Demek ki öğrenmenin yaşı ve zamanı yokmuş. Avukat hanım iyi bir örnek oldu kendime yatırım için... İşte güneşli bir Pazar gününden geriye kalanlar:

Yorumlar10

  • neslihan öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    ben de 38 yaşında hukuk fakültesi kazandım , şu an 2. sınıfım. hayallerinin peşinden gitmedikten sonra yaşamanın ne anlamı var ki. hemşireyim 19 yıllık evliyim ve bir oğlum var 6 yaşında. o ilkokula ben hukuğa başladık :)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • çelik arslan 14 yıl önce Şikayet Et
    bağ da bizim naz da bizim seviyoruz kime ne?. maksat muhabbet olsun. kimseye karşı geldiğimizden değil. etki/leşe dönmüş etkileşebilemez diyorum. hem nefret eden yine eder. inanın bana, bu kalp ve zihin meselesidir. bir başkasının beni öcü olarak addetmesi onun kabahatidir. bu konuda hiç kompleksli değilim. yurt dışına da gittik. dünya aynı dünya. kimi zayıflamak için koştururken, kimi yincek ekmek bulamıyor. aklıma felatun bey geldi, ondan naşi muhabbetlendim. artık yazarımızın yazılarını bekleyedururuz. hayat neşesi için. neşeli ol ki genç kalasın...
    Cevapla
  • çelik arslan 14 yıl önce Şikayet Et
    redd blackte minare seyretmek. iyi güldürdünüz beni :) bu yaşama sevinciniz daim olsun. Allah daha iyi yerlere getirsin. yazılarınızdan, iki arada bir derede, benim aklım nerede, hadi hep beraber alkışlayalım nevinden sonuçlar çıkartıyorum. güzel de oluyor hani. bir yanda istinye park, bir yanda camiler çok güzel valla. herkes yapamaz bunu. düşünün holivuda gitmişsiniz, elinizde yasin cüzü, karşınızda monica lewinski bir ondan bir bundan, tövbe müessesesi var nasıl olsa. ne diyim. Allaha emanet.
    Cevapla
  • rümeysa hacer 14 yıl önce Şikayet Et
    napalım biz senin pazar kahvaltını. en gıcık olduğum şeydir bir yazarın pazar gününü anlatması...karşı mahalleden mi bulaştı nedir..içinde bir mesaj olur tamam ama bu ne böyle..biraz da entellik havası olsun diye jan janlı mekan isimleriyle çeşnilemiş yazıyı...ya haber7 şu siteye bir tane ayşe böhürler gibi,özlem albayrak gibi,sibel eraslan gibi bir yazar koysan ne iyi olur.
    Cevapla
  • Enes YALÇIN 14 yıl önce Şikayet Et
    KATSAYI ZULMÜ. Ben de 25 yaşımda Veteriner Fakültesini bitiriyorum ve Hukuk okumak istiyorum ama güvendiğimiz başbakan maalesef katsayı problemini anayasal platformda çözemiyor ve hallediyormus gibi görünmek için topu YÖK e atıp duruyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • seyhan 14 yıl önce Şikayet Et
    Yazmayacaktım ama aşağıdaki hazımsızları okuyunca yazayım dedim!. Çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler... Bizim millet ne garip bir tip cahil ya bunun literatürde yeri nedir acaba?
    Cevapla
  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    YARGI REFORMUNU SAVUNUN ŞU AN. eğer bi milletin haksızlığa uğradığını görüp birlik olup haksızlık yapanlarla mücadele edilmezse asla Allah başarı ve bereket vermez. yargı reformu yapılmadığı her an türk milleti azap çekmeye devam edecektir. herkesin aklını başına alıp, elini vicdanına koyup bu yargı reformuyla ilgilenmesi gerekmektedir.
    Cevapla
  • genç siviller ümitli:) Av. Çetin 14 yıl önce Şikayet Et
    sayın ziyaretçi...:). hepsi benim gibi fütursuz değildir, ümitvar olunuz derim ,vesselam..:) olup olmadık herşeye menfi yorum yapıştırmak da yukarıdaki yazara saygısızlık değil midir...
    Cevapla
  • genç siviller ümitli:) Av. Çetin 14 yıl önce Şikayet Et
    günlük kıvamında olmuş,lakin sevimli...:). hey aşağıdakiler!..hemen menfi eleştiri bombardımanı...yahu belki ciddi makale içerikli yazma kaygısı yok sayın yazarın, bu da bir yazın türü ne olur ki yani?... misal, ben de katkı da bulunayım... bizim dönemde 55 yaşında emniyet müdürü olan öğrenci bile vardı,devam mecburiyeti olmadığı için sınavları takip ederdi... emekliliğinde avukatlık hayal ediyordu. Dersleri verebilmek için kopyaya bile yeltenmişti, yan sıramda sayın müdür..:)
    Cevapla
  • kalem kağıt 14 yıl önce Şikayet Et
    nursele. ne olur bir daha yazı yazma. yazarlık bugün şunu yaptım, bugün bunu yaptım diyerek ilkokul çocuğu günlüğü yazmak değil. "bakın ben kimlerle gezip tozuyorum"un reklamını yapmak hiç değil. "beğenmiyorsan okuma" da deme. insan kötüyü de görmek istiyor, iyinin kıymetini bilmek için.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat