Humeyni'den Müslümanlar'a mesajlar
Humeyni'den Müslümanlar'a mesajlar
Uluslararası Nükleer Zirve için İran’ın Başkenti Tahran’daydık geçen hafta. Tahran’daki toplantı dünya gündemine ABD’nin nükleer zirvesine alternatif olarak yansıdı.

Yorumlar25

  • kerem kereste 13 yıl önce Şikayet Et
    iyi yönleri örnek alalım.... müslüman liderler müslümanlara örnek insanlardır ve buda güzel bir örnektir bu güzel haslet inşallah bizde de olur ahmedi nejatın oğlunun düğün törenini göstermişlerdi sade bir ev ve misafirlere tabaklarda ikram edilen muzlar vardı ben asgari ücretle çalışırken benim düğün bile ondan daha şaşalı idi hz ali ve fatıma annemizin düğünü aklıma geldi de biz toplum olarak ne yapıyoruz diye düşündüm başka fikir ayrılıklarını boşverin de müslüman bir liderden güzel bir örnek gözüyle bakın bu olaya...derim...
    Cevapla
  • MUHAMMED SEYYİDOĞLU 14 yıl önce Şikayet Et
    çocuk mu kandırıyorsunuz siz?!. Asla Asla takıyye yapmasınlar gerek yok zaten..biz biliyoruz Siyonistleri de ..yorum yapanlardan birisi sahabeyi savunanlar için siyonizmin bu ülkedeki adamları demiş..ne kadar komik degil mi bu söz?! Bu sözden sanki sahebeyi Siyonistlerin de savundugu anlaşılıyor..gülüyorum bu sözü söyleyene..bizim için kuran ve sünnet yeterlidir..isteyen gitsin Rafızi olsun..bizler Muhammedi olmaktan memnunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • MUHAMMED SEYYİDOĞLU 14 yıl önce Şikayet Et
    çocuk mu kandırıyorsunuz siz?!. ya siz şia sempatizanları,siz kimi kandırıyorsunuz söyler misiniz??ya benim şii arkadaşlarım var,kendileriyle defalarca konuştum görüştüm bu konuları hatta bana kitap bile hediye ettiler..adamlar resmen ilk üç halifeye lanet ediyorlar ve aişe r.a. yı karalama kampanyası başlatmışlar sanki..ya siz bize şia yı mı anlatıyosunuz ya!neymiş sahabeye laf etmezler miş miş!! ya karşınızda saf cahil insanlar yok tamam mı! ali,selman,ammar ve zubery r.a. dışındaki sahabeye hain kafir munafık ithamında bulunanlar Asla
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    sahabenin. mübarekliği konusunda herhangi bir ihtilafımız olduğunu düşünmüyorum.yazıda verilmeye çalışılan mesajı alalım,konuyu farklı mecralara çekmeyelim lütfen.
    Cevapla
  • macit pekseçer 14 yıl önce Şikayet Et
    maalesef anlaşılamıyoruz!. benim gözümde binlerce fakir onlarca zengin eshabı kiram mübarektir hepsi, istisnasız hepsi yıldızlar gibidir ictihadlarında farklılık olsa bile birbirlerini severler(Kuran-ı Kerim haber veriyor) olay bu. birine atılan iftira ya da karalama beni derinden yaralar( galiba herkesi yaralaması lazım) bunu yapan zenginde olsa fakirde olsa gözümde hiçtir. ha böyle bir şey yok diyorsanız binlerle kitap yazılmış onları ne yapalım
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    konu iran olduğunda. her defasında mesele neden mezhep tartışmasına çekilir.yazar imamın hayatından önemli bir örnek vermiş.helal kazanç,zekatı verilen kazanca düşmanlık yaptığımız veya haram ilan ettiğimiz yok.ama bu konumda olupda mala tamah etmeyen kaç lider gösterebilirsiniz ?zengin sahabeden örnek verenleri görüyorum,iyide malını mülkünü Allah için dağıtıp zor şartlarda hayat süren sahebeyi gözünüz görmüyor.yazıda verilmeye çalışılan mesajı alın oraya buraya sataşmakla kazanacağınız bişey yok..
    Cevapla
  • macit pekseçer 14 yıl önce Şikayet Et
    taassub mu?. arkadaşım sorun şu : ben hazreti alinin ismi anılınca da hazreti ebubekir ömer osman ın isimleri anılınca da Allah onlardan razı olsun ! diye dua ediyorum. şimdi biri diyor ki ben imamdan sahabe hakkında kötü söz duymadım. git bir mekkeye medineye orada dua eden bir imam seveninin duasını dinle görüşlerini dinle bakalım ne diyecekler . hazreti osman dediğin zaman ayşe validemiz dediği zaman (radıyallahü anh) diyorlarsa mesele zaten kalmamış. ama 1000 senelik sorunu yok göstermeye çalışmayın komik oluyor
    Cevapla
  • damaroperasyonu 14 yıl önce Şikayet Et
    Örnek insan işte.. Ahmedinejad da onun gibi sade giyiniyor ve mütevazi.
    Cevapla
  • Osman ERGÜN 14 yıl önce Şikayet Et
    Taassub kötüdür!. Şu aşağıdaki bazı yorumlar ne de iğrenç! Taassub ehl-i sünnette de şia da da kötüdür. Bazıları bilmedikleri konuda atıp tutmuşlar. İmam sizin anlayamayacağınız kadar büyük bir insandır ey müslümanlar. İmamdan herhangi bir sahabeyi bırakın, herhangi birine küfrettiğini kim duymuş ki böyle saçmalayıp duruyorsunuz.
    Cevapla
  • yolcu yavuz 14 yıl önce Şikayet Et
    ehl-i beyt. arkadaşlar gelin bırakalım bu kısır çekişmeleri ehl-i beyt ortak noktasında buluşalım..cehaletle ön yargı ile resmi din anlaşıyla ne bunlardan kurtulabiliriz ne de ehl-i beyti anlayabiliriz...gelin nuhun gemisinde toplanalım...gelin müslümanlara bırakılan iki şeyin ikincisine yani sünnetin hakiki kaynağı olan efendimizin itretim buyurduğu ehl-i beyte müracaat edelim...alim kim..allah cc seçilmiş kim...hz.muhammed sallallahu aleyhi ve alihi vesellem vasi kim..hz.ali kv.olay bu kadar basit...ilmin babı ali kv
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    enes t. bende severim kitap okumayı hani diyorum şu sünni kaynakları banada tavsiye etsende sayende bende istifade etsem.olmazmı ?bekliyorum..
    Cevapla
  • Enes T. 14 yıl önce Şikayet Et
    Hakan kardesime. Kardesim, madem kitap okumayi seviyorsan siiler hakkinda sunni kaynaklardan ac ve oku. Ben avrupada yasiyorum ve burada bircok sia Irakli ve Iranli var. Sialar kesinlikle bizden cok farkli ve az once yazdigim gibi 4 buyuk halifeden 3unden cok rahatsizlar...hatta nefret edecek kadar...kendileride hayir bunlarla hic bir sorunumuz yok demiyorlar...hatta Ayse anamiza bile atilan iftiralari dolayli yoldan tastikliyorlar....Nereden mi biliyorum? cunku aralarinda yasiyorum ve tartistim bunlari.
    Cevapla
  • Enes T. 14 yıl önce Şikayet Et
    Sia´yi ornek alacak degiliz... Ahmet kardesim Bu ulkede, anamizdan atamizdan peygamber sunneti islam yolu var iken, vede nice Ehli sunnet hocalarimiz, imamlarimiz var iken bize 4 buyuk sahabeden 3une kufur eden, 3 bin kusur sahabeyi kafir olmakla suclayan, ve Ayse anamiza olmadik iftiralar eden sialarin liderini bu memlekette reklamini yapma. Cunku bizi hic ilgilendirmez boylelerinin mesaji. Yavuz sultan Selim, mekani cennet olsun bunlari zamaninda iyi durdurdu. Humeyniyi cok seviyorsan Irana git, bizim memleketimize sokma sialigi..
    Cevapla
  • hakan aslan 14 yıl önce Şikayet Et
    imamın öğretisi. İmamın çağları aşan evrensel İslami mücadelesini karalamaya çalışan siyonizm Türkiyedeki bazı kendilerini sünni sanan müslümanları nasıl kullanıyor yorumlarda görüyoruz. Ben İmamın bütün kitaplarını okudum ve hiçbiryerde sahabeye sövdüğünü görmedim. Ama kafirleri müslümanlara tercih edenler nasıl da o mübarek İmama iftira ediyorlar.
    Cevapla
  • macit pekseçer 14 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya rağbet!. dünya malı kötü müdür ? mala düşkünlük mü kötüdür? eshabı kiramdan onlarcası zübeyr bin avvam hazretleri, hazreti osman gibiler(RADIYALLAHÜ ANHÜM !) zengindir. mala düşkün olmamanın ölçüsü de zekatını hakkı ile vermek ve israf etmemek. imam-ı azam hazretleri ticaretle uğraşırken ahmed bin hanbel hazretleri geçimini yevmiyecilikle bile sağlamıştır imam-ı azamı tabiki çok sevmektedir.şimdi kanuni,yavuz sultan selim han sultandı zengindi diye sevmiyelim mi yani? of of kapitalizme de sosyalizme de offf
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat