Altın Kural; Kılıçla gelen, kılıçla gider...
Altın Kural; Kılıçla gelen, kılıçla gider...
Kaset, Fenerbahçe, CHP, siyasi” ihanet”… peşpeşe dalgalar halinde yeni şeyler yaşıyoruz. Sürpriz şeyler… Bakalım bundan sonra neler olacak? Bunu kestiremiyoruz ama, belli ki epey şey olacak…

Yorumlar28

  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Suyun Fiyatını Bilmeyen Adam!. Su zammını eleştirirken suyun fiyatı sorulduğunda kemküm eden adam, cari açık, istihdam, ihracat-ithalat, kur, parite gibi kelimelerin ne anlama geldiğini biliyor mu acaba? Daha doğrusu CHPde bu kelimelerin anlamını bilen var mı acaba? Emeklilerin sorununu çözecekmiş! Neyle? Para mı basacaksınız? Hadi emekliye para bastınız verdiniz, petrolü almak için de dolar mı basacaksınız? Allah Türkiyeyi ve bizleri sizlerden korusun inşallah! (Amin) Ne kadar başarılı olduğunuz bıraktığınız SSKden belli!
    Cevapla
  • arif hüseyin 13 yıl önce Şikayet Et
    selam. Azıcık basiret sahibi olanlar CHP de son olanlarda başrolün Önder SAV da olduğunu bilir... Bu kişi ise telefonunu açık unutup rezil olmuştu fakat durun... Peygamberimizle alay etmişti, dalga geçmişti bu kişi... Öyle bir rezillikle öylesine aşağılık bir rezillikle rezil olacak ki, iman sahiplerinin İmanı tazelenecek, inşaallah...vesselam.
    Cevapla
  • Mehmet YAZICI 13 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçla gelen kılıçla gider.... Yaşar Bey siz bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün... Bir yorumcu kardeşin de belirttiği gibi,Kılıç-Kalkanoğlunu fena gaza getirdiler öyleki henüz fol yok,yumurta yok %40 larda uçuyor bu ne hız böyle bu gidişle çanak-çömlek ne varsa kırar bu bi-çare. Tabii Deniziyus Baykaliyus dinazoru sağ bırakırsa!
    Cevapla
  • omeryesil 13 yıl önce Şikayet Et
    Çakma Gandhi. Yaa bu adamın eline birileri 2 dosya tutuşturdu, sonra yıldız oldu.. Ben hayret ediyorum CHP lilere... yokmu içinizde siyasette pişmiş lider ruhlu adam? Baykal bile bundan iyiydi.. Kabul etmek lazım. baykal iyi bir siyasetçiydi, iyi bir yönetici değildi, yönetmek ayrı bir meziyettir, ama siyasi bir zekası vardı.Ağzı laf yapardı.. Bunlar bu kafayla giderse... Çakma gandi gibi oy bakımından da Hint Fakiri olacaklar....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    bekir ince... ne korkusu yav eş dost gülme krizine girdik , cehepeyi panayıra çevirdiler valla bu ii oldu uzun zamandır tiyatroya gitmemiştik. bize günleri yaşatanlara sonsuz teşkkürlerimizi sunuyoruz yanlız lütfen bu adamın fişini hemen çekmeyin şarzda falan tutun çok ii geliyor valla birde seçim çalışmalarını düşünüyorum artık gülmekten karnımız çatlar..Muhahahahaaaaaaa...
    Cevapla
  • HAMDULLAH DARGIN 13 yıl önce Şikayet Et
    AĞAOĞLU. valla dostum benim tanıdığım ağaoğlu isen sen ak partili falan değilsin. istersen senin partini de buraya yazayım ister misin dostum? hatta okuduğun liseyi, beraber olduklarını falan... hııı ne dersin ağam:)))
    Cevapla
  • bekir ince 13 yıl önce Şikayet Et
    korkular başlamış bu ii haber:). bakıyorum da ak partili arkadaşları korku sarmış. e klay değil, dengir miri yolladı, gökçeğin karizmayı çizdi, topbaşa şoku yaşattı, sıra başbakanda mı? walla ben olsam heralde ben de korkardım ama işte ecele faydası yok!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim...lf84. uzaktandada yönetilemez bu adam ancak klavuzla yolunu adresi bulur,Asvaltda dolaştığı için varoşları bilmez ,gittiği semtleri bir gün sonra yandaş basından öğreniyor.
    Cevapla
  • Mehmet SAĞDIÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    Ver Gazı. Adama verdiler gazı genel başkan yapacaklar. Acaba neye "gandi"
    Cevapla
  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit. belediye başkan adayı olduğunda ekmek pahalı dedikten sonra ekmek fiyatını bilememişti ve semtlerden birinin yerini de bilememişti. Bireleri reklamını yapmak için aday gösterdiğinde bu adamın hiçbirşey bilmediği belliydi. Şimdi yine birileri chpnin başına getirdi çünkü BU ADAM HİÇBİRŞEY BİLMİYOR VE UZAKTAN YÖNETİLMEYE MÜSAİT. Artık gerçek lider önde sav mı olur ergenekon mu olur belli olacak daha sonra.
    Cevapla
  • fahrettin aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    kiliçtar oglu ak pak mı. ak pak demek tertemiz anlı açık demektir. fakat kiliçtaroglu nun almayada özel masaj sanonundan sıkandal görüntüleri çıkarsa şaşırmamalıyız bunlar bana göre ergenekonun topraga kuyu kazıp silah gömdügü ve daha sonra terörle mücadele ekıplerı tarafından bulunan silahların kuyularını kapatmamışlar işte bu kuyulara bir birlerını gömecekler silah kuyuları chp kuyuları olacak bunuda görecegız çünki milletın dualarını ALLAH elbet bir gün kabül edecektır.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    kılıcın arkasında şahısa bakın?... Hz.Peygamberimize hakaret edenlerden bu ülkeye hayır gelmez.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun Türk halkıyla alakası yok.. cehepe yarıyarıya oy kaydeder..iyi oldu cehepe artık tarihe karışır..bu adam iki kelime konuşamaz proje üretemez, O Türk halkına yabancıdır,birde Türkiye için diyorlar SSK yı yönetemeyen Türkiyeyi nasıl yönetir Allah akıl versin.
    Cevapla
  • arif gürbüz 13 yıl önce Şikayet Et
    GUNDİ KEMAL. Doğan Medya Grubu Kemal KILIÇDAROĞLUnu halka GANDY KEMALl diye empoze etmeye çalışmaktadır. Madem istiyolar diyelim bizde GUNDİ KEMAL
    Cevapla
  • mustafa kesgin 13 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve gandhi... Wah vah ki ne WAHH. Bu adama kim ne maksatlı gaz veripte chp yi böldürüyor henüz anlamış değilim. Lütfen sevgili chp li vatandaşlar gandhi yi sevebilirsiniz ama burası hindu vatanı değil burası Türkiye. belki düşüncelerinizde türkiye ingiliz dilinde turkey olarak okunuyo vede turkey hindi demekmiş ya siz onu yanlış anladınız galiba dolayısıyla vatandaşın sevgisi islamadır ve biz gandhi yi de sevmeyiz.. tamam genel başkan olsun bu sizin gandhi bende oy pusulasında chp nin yeri kaçıncı sırada bakıcağım söz..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat