'Wonder dünya liderleri yetiştiriyor'
'Wonder dünya liderleri yetiştiriyor'
Hemen hemen her bölgede bir cami var. Sadece bir tanesi minareli… Önemli bir ayrıntı da şu; İslam, anayasalarında ikinci din olarak geçiyor.

Yorumlar11

  • salih güngör 13 yıl önce Şikayet Et
    Et nerede. Neyse gectik onu da, Allah askina bu ne :Önemli bir ayrıntı da şu İslam, anayasalarında ikinci din olarak geçiyor. Osmanlıdan itibaren böyle kalmış ve değiştirmemişler.Anlatim bozuklugunu söylemeyip ese dosta sormanizi sagliycam..Hadi arayin siparis yazi yazdiran kisiyi ve sorun.
    Cevapla
  • çelik arslan 13 yıl önce Şikayet Et
    yine güldüm (ilk defa olmuyor). bu horlamaz dedim:)
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    uçakta uyumak. bazı arkadaşlar eleştirmiş ama benim için asıl önemli kısmı orası,uçuş korkum olmadan uyuyup horlamak için neler vermezdim )))
    Cevapla
  • üye 13 yıl önce Şikayet Et
    WONDER. WONDERin Avusturyada 10. hizmet yılını kutluyorum. Yurtdışında düşük maliyetlerle (Avusturya-Viyana Üniversiteleri parasızdır , Harç parası vardır) YÜKSEKLİSANS/DOKTORA yapmak isteyen kişilere de altyapı desteği verdiğni bildiğim WONDERin başarılarını takip ediyoruz.
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 13 yıl önce Şikayet Et
    güzel yazı. böyle yazıları seviyorum içinden gelenleri filtrelemeden yazmış. bende de horlama kısmı, yazının belkemiğiymiş gibi bir his uyandırdı ama yazarın kişisel tercihi bu kime ne! horlamaya karşı bir duruşu var demek.
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    sol bizi bozar. gönül ne kahve ister,ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane .biz ses vermeyince senden ses çıkmıyor dolayısıyla bize yorumlarını okuyup bazen destek bazende homburdanarak eleştirmek düşüyor.sen tırnakda kullansan,alıntıda desen homburdanmak için bir bahenemiz vardır her zaman :)
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Solundan mı kalktın yine:). Yaptığım alıntının sonuna tırnak işaretini koymayı unuttuğum için alıntı ile yorum içe içe girmiş ve senin kafanı karıştırmış. Düzeltir sevgili homurtulu ve önyargılı yorumcumuzdan özür dilerim:))
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    BACIM. Her yazın tozlu..ne anlatmak istedin..adamın horlamasından banane..fotoğraf makinan yok..orda ne işin var..hayat hikayeni bırak yazı yaz..kesin torpillisin..yoksa senden yazar olmaz...
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    ön yargı kötüdür,kötü :). yorumu ve başlığı okudum rahmetli metin yüksel ne alaka,nerden bağlantı kurdun yine diye homburdanırken.yazıyı tıkladım açılmıyor neyse bu arada baya bir zanla günah aldım .yazıyı okuyunca kendime kızdım,güldüm ön yargı kötüdür diyorum ama önyargıdanda kurtulamıyorum.günahın hepsi benimmi ?o vebalin hepsi benim değil ön yargıya sebeb olanın vebali de az değil hani :)
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    İşte şimdi kızdım:). " Metin Yüksel'den başka kimsede fotoğraf makinesi yoktu. Dolayısıyla birkaç kare hatıra fotoğrafı çektirebilmek için Metin Bey'in eline düştük. Hadi fotoğraf makinelerinizi yanınıza almayı unuttunuz, telefonunuzda mı yoktu yanınızda? Yoktuysa ne işiniz vardı Viyanada? İnsan gider beş on dolara satılan satılan şipşaklardan(bu adı ben taktım) alırdı.
    Cevapla
  • tuba tatar 13 yıl önce Şikayet Et
    anlatilmak istenen guzelde.... Onemli bir sey anlatmaya calisiyor,wonder, lakin detaylarda cok takilmis. Misal, yandaki adamin horlamasi, ikinci adamin horlamasi,bunlarin hepsinin yazari bunaltmasi, ikinci adamin yabanci olup onunla beden dili ile anlasmasi...Bunlar okuyucuyu bunaltiyor ve yazinizi basitlestiriyor sayin yazar.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat