Candaş Medya'ya rağmen hepsi buysa CHP Baykal'ı çok arar
Candaş Medya'ya rağmen hepsi buysa CHP Baykal'ı çok arar
İlk konuşmasıyla büyük yargılara varmak istemiyorum ama bütün parametlere bakınca, ister istemez “Eğer Kemal Kılıçdaroğlu bu kadarsa, uzun sürmez, CHP Deniz Baykal’ı çok arar” demekten kendimi alamıyorum.

Yorumlar11

  • Umit Erdal 13 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet Mitinglerini hatırlayın. Candaş medya, nasıl gaza gelmişti Cumhuriyet Mitinglerinde. 1 milyon insan Okmeydanından, 1 milyon Tandoğanda. Sonra ne oldu? "Bidon kafa", "Bu halk cahil" Kemal Beyle gaz veriyorlar şimdi. Seçimde yine hüsran, yine hüsran.
    Cevapla
  • Mahmut Ağaoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    kaçıncı sırada olduğunuza bakın. Googleden girin kaçıncı sırada olduğunuza bakın sonra boy ölçüşün diğer medyalarla.:) hiç güleceğim yoktu allah müstakınızı versin çok yaşayın emi :)yahu kıyamet kopuyor siz halen nerdesiniz.Ayrıca yandaş derken siz oluyorsunuz sorsam :)) çok komik ya.
    Cevapla
  • KEREM ONURCAN 13 yıl önce Şikayet Et
    MEHMET TOKATA. Mehmet bey, yazdıklarınız çok doğru vede güzel gerçekten. Ama özellikle DANDİK tanımlamasıyla beni çok güldürdünüz. Allahta sizi sevindirip güldürsün inşallah. Tşkler...
    Cevapla
  • KEREM ONURCAN 13 yıl önce Şikayet Et
    TAM DERSLİK.... İşte bu. Bir durum bu kadar objektif ve akıllıca analiz edilip yorumlanabilir ancak. Aynı zamanda Hoşgörü dolu ve Gazeteci geçinen bir sürü Candaşa ders olabilecek nitelikte bir anlatım. Nede olsa Yandaş Gazeteci bunlar tabi. Ama neyin yandaşı? Çetelerin ve karanlık güçlerin değil, Türkiyenin ve Halkın yandaşı bunlar. Ellerinize kollarınıza sağlık, Allah zihninizi hep böyle açık ve zinde tutsun inşallah...Amin.
    Cevapla
  • mehmet tokat 13 yıl önce Şikayet Et
    DANDİ BAŞA GELDİĞİNİN İLK SANİYESİNDE ERGENEKONU KURTARACAĞIM SÖZÜ VERDİ. candaş medya candaş olmak zorunda. candaş olmazlarsa, canhıraş çalışmazlarsa bitecekler. CANDAŞ VE BALYOZCU MEDYA ŞUNU BİLİYOR: 1 DÖNEM DAHA ERGENEKON DAVASINI YÜRÜTECEK HANGİ İKTİDAR BAŞA GELİRSE GELSİN BU ONLARIN DA SONU OLACAK. italyan p2 skandalını hatırlayın.. bir çok gazeteci de hapse atıldı. bunlar da ergenekondan içeri atılmayı bekleyip korkuyla operasyonlar düzenleyenler.. BAŞA GETİRDİKLERİ DANDİ KTE KENDİLERİNİ KURTARMASINI UMDUKLARI BİR ZAVALLI.. bu maya tutmaz, tutmayacak inşallah.
    Cevapla
  • ayhan birol 13 yıl önce Şikayet Et
    aklıma Rahmetli &quotcem karaca" geldi birden. Rahmetlinin çok hoş bir şarkısı vardı"bindik bir alamete gediyoz kıyamete amaniin..."-yol dediğin yol gibi ulaşmalı bir yere,biz dön baba dönelim geliyoz aynı yere..bu döngü kısır döngü başı var da sonu yok, dönüyom dönemiyom bu işten bi çıkış yok kardeeşşş..!!! eh işte o zaman siz buna layıksınız leeen!...işe bak dön dolaş 2010 dan 1970 lerin jargonuna gel!solu diriltecekmiş!komaya soktunuz solu ne dirilmesi be!!!hala sovyetik,bulgaryen jakoben solculuk..yuh artık yuh...!!!
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk ün partisine seçilen adama bakın. zaten heryeri çakma ,bu adamdan lider olursa benden cum cumhurbaşkanı olur,daha önce de söyledim bu adam yanlış meslek seçmiş bak komedi olsaydı inanın cem yılmaza rakip olurdu
    Cevapla
  • Abdullah KILIÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    Potitik Özgürlük varmı:. Bilindiği üzere V.İ. Lenin in en çok vurguladığı konulardan biri Politik özgürlüktü, yandaşlarına hep bü özgürlüğü sağlayacağını söylerdi. CHP varlık sebebi olan meclisin meşruluğunu tartışacak kadar despot düşüncelerinden kurtulmak için öncelikle yönetim kadrolarının, Çar a ittiat etmekten vaz geçmeliri gerekiyor. Eğer Çar ın (Ergenekon) maraşallerine ittaat eden genel başkanlardan kurtulmazlarsa, politik özgürlüğün sağlanması mümkün olamayacak,umutla bekleyen kalabalıklara yazık olacaktır.
    Cevapla
  • emre 13 yıl önce Şikayet Et
    dana öncede görmüştük biz bu masalları. cumhuriyet mitinglerindeki kadar güçlü değil chp,kaldıki orda kopartılan yaygarayıda biliyoruz.
    Cevapla
  • ebu ubeyde bin nihad 13 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeliyi bile arattı. Hitabetin en son basamağındaki Bahçeliyi bile arattı Kemal Bey!!!. Kahveağzı ile kahvehane halkına hitab eder gibi konuştu. Tam CHP ye yakışır.
    Cevapla
  • mustafa karakuş 13 yıl önce Şikayet Et
    yandaş medya balonu. yaşar bey e tamamen katılıyorum...uzun sürmez bu balon harekatı,,,yakın da duvara toslar..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat