Hangi yazarın hangi sözüne inanmalı?
Hangi yazarın hangi sözüne inanmalı?
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Hüseyin Yayman, CHP Kongresi nedeniyle söylem ve eylemleri çelişerek iplikleri bir kez daha pazara çıkan medyanın ve medya mensuplarının çelişkilerini göstermeyi sürdürüyor.

Yorumlar10

  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    nerde. Siz hangi yandasınız? Kaç gündür sürekli Kılıçdaroğlu nu eleştirmeler bir şeyler aramalar... Kendi yazdıklarınızı bir objektif okusanız.
    Cevapla
  • suleyman d 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazarların partiyi alkışlaması bile yakışıksızken BOROZANLARI NE YAPACAĞIZ?. Şöyle etrafa bir bak!Tetikçi üslubundan da deni bir üslup her Tarafı kuşatmamış mı? Ama unutmamak lazım ki bu ülke insanı sarı zarflar ve AB fonlarından nemalanıp İslamı ve Türklüğü sulandırmaya,kendi tabirleriyle ılımlılaştırmaya kalkan aklıevvellere pabuç bırakacak kadar da saf değil.Ne zaman yumruğu vuracağını iyi bilir! Basının kimin karteline,hatta tekeline geçtiğinden bi haberler: bir yandan Kartel basını diyerek göya sola çatıp öte yandan Dalton kardeşlerin mumuyla yol alma garabetinde debelenir!
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 13 yıl önce Şikayet Et
    &amp8220CHP imkânını tüketmek!&amp8221. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olan CHP bir kişiye bağımlı değildir. Sayın Baykalın devamlı çatık kaşları, hemen kavga başlatacak gibi duruşu bence handikapları idi, sayın Kılıçdaroğlu ise görünüşü itibarıyle sayın Ecevit gibi partiye yakışıyor. İnşallah sonucunu seçimde göreceğiz.
    Cevapla
  • ahmet ilker 13 yıl önce Şikayet Et
    Saman Alevi Çabuk Parlar Ama Çok da Çabuk Söner/ ANLAYANA. Siyaset mühendisliğinin eseri Kılıçdaroğlu rüzgarıyla yelkenlerini şişirenler rüzgar dindiğinde sudan çıkmış balığa döneceklerinden emin olsunlar. Bunu bilmek için siyaset bilimci olmaya gerek yok. CHP nin zırnık değişmeyen zihniyeti bunun en büyük göstergesi! Öyle ucuz popülist söylemlerle siyaset yapılmayacağını bilmemek için beyinlerin yeterince gelişmemiş olması gerek, aynen hala 10.yıl marşında takılı kalan CHP de olduğu gibi
    Cevapla
  • Hüseyin Uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi Ergenekon Güdümlü. Nuray Mert in ne ayrıcalığı varki. Oda diğerleri gibi. Ha Tufan Türenç ha Oktay Ekşi ha Nuray Mert .
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye solu değişmedikçe Türk milletinin de onlara bakışı değişmez.. Türkiye solu dünya ne kadar değişirse değişsin asla değişmeyecek. Dünyanın, zamanın ve Türk milletindeki gelişimin çok gerisinde kalan, ufku ve heyecanı olmayan bir hareketin iktidar olamaması kadar normal bir şey olamaz. Ne kadar laiklik ve Atatürk istismarı yapsalar da, ne kadar aba altından sopa gösterseler de, ne kadar ordularıyla,tanklarıyla,Yassıadalarıyla, Ergenekonlarıyla tehdit etseler de Türk milletini ne sindirebiliyorlar ne de kandırabiliyorlar. Onlar değişmedikçe Türk milleti neden değişsin?
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Nuray Mert ve R.Çakıra hayret ediyorum.. Ergenekon örgütü davası hakkında bazı çekinceleri olsa da çetelere,hukuksuzluklara,laikçiliğe karşı olan bu iki yazar daha bismillah demeden Silivriye selam çakan Kılıçtaroğluna bir anda biat ettiler. Yeni başkan ve yönetim Baykaldan daha mı demokratik anlayışa sahipler ki biat ettiler. Yeni gelenlerin -başta S.Batum olmak üzere- hepsi Silivri sevdalısı. Hepsi aşırı ulusalcı. Hepsi kopkoyu Kemalist. Hepsi 1940 model... N.Mert gibi bir insan böyle bir hareketten nasıl olur da medet umar?
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    CHPye biat etmeyen her yazarı yandaşlıkla suçlayan CHPli yazarlar kendi.... yazdıklarına bir süre sonra kendileri de inanarak kontrolsüz birer CHP militanı haline geldiler. En kontrollü(!) CHPli yazarlardan N.Mert ve Ruşen Çakırın, CHPye yönelen en ufak bir eleştiri karşısında bile renklerinin atması, huzursuzlanmaları, yerlerinde kıpır kıpır olmaları ne kadar havaya girdiklerini gösteriyor. Alaycı bakışları üzerlerinde hisseden N.Mert - Ben zamanında AKPyi de desteklemiştim, R.Çakır ise - Ben CHPden daha soldayım, diyerek, yandaşlıktan kurtulmaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • osmaniyeli 13 yıl önce Şikayet Et
    ergenekon faktörü... bu değişikliklerin tek sebebi ergenekon faktörüdür. ilk yorumlar ve ağlamalar chp lilerin kendi düşüncelerinden kaynaklanmaktadır. ikinci yorum ve gözyaşı kurumaları bu işin bir chp operasyonu -ergenekon tarafından-olduğunu gösteriyor. dün ak diyenler, bir hafta sonra neden kara desinler aynı şeye. neyse takip edelim herkesin bir oyunu var.....
    Cevapla
  • DiRiLiS 13 yıl önce Şikayet Et
    Olay çok basit. Yandaşı candaşı yoldaşı çok iyi analiz eden bir vatandaş var. Şimdi çıkıp indira gandi bol keseden AK Partiyi eleştirip vaadlerde bulunuyorya işte bunun vatandaşa yansıması şudur, chpliler yine chpli AK Partililer yine AK Partili ama mahallenin kahvehanesinde sohbetvari tartışan chpli haydarın AK Partili ahmed amcaya söyleyeceği tezahurat vari bir kaç (indira gandinin attığı palavralardan ) cümlesi daha olucak bunun dışında kimsenin ideolojisini değiştireceği yok. candaş ve yoldaş medya boşuna uğraşıyor..!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat