Kılıçdaroğlu'nun ikinci falsosu: Taşeronlaşma
Kılıçdaroğlu'nun ikinci falsosu: Taşeronlaşma
CHP’nin Yeni Genel Başkanı Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk yurt gezisini 30 madencinin hayatını kaybettiği Zonguldak’a yaptı.

Yorumlar14

  • musti 13 yıl önce Şikayet Et
    HALK SEVECEK KILIÇDAROĞLUNU. Siz adamla dalga geçtikçe adam magdur oalcak ve halk onu sevecek.Yanı sizin silahınızla adam basa gelecek.Bence bu akdar burnunuz yuksekte olmazın
    Cevapla
  • murat kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem kardeşim e. Kardeş ben malesef Türkçeyi ilk okulda öğrendim dolayısı ile anlamamış olabilirim sayın gemicinin 5 nisan tarihli yazısının giriş paragrafı.Baykal&8217ın yediği önünde yemediği arkasındaydı İkramlar arasında ne isterseniz vardı. Televizyon ekranlarına ve gazetelere sadece pişmemiş yumurta olarak yansıdı ikram ancak haber ajansından geçen görüntülerde envai çeşit yiyecek mevcuttu.Vanlılar kırk yıllık dostlarını karşılar gibi ellerine ne geçtiyse Baykal&8217a ikram ettiler...Kim buradan ne anladı.?
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Ahanda yine bir indiragandi sahnesi..Gülmeye devam... valla TVlerde artık indiragandi programlarını kaçırmıyoruz ,yav valla iii geliyor önceki liderleriinin suratını göre göre benzimiz atmıştı şimdi elimize yüzümüze can geldi...varol yaşa hurraaaaa.
    Cevapla
  • emre 13 yıl önce Şikayet Et
    YAZAR: AHMET GEMİCİ abim. eline sağlık,güzel yazıydı. sizi 2009 yerel seçimlerden de biliyorum sürekli bu gundinin peşinde koştunuz. bu gundi beyin halkımıza belediye başkanı bile olamayacağını gösterdiniz. tabi görebilenlere. su faturasını hiç unutmam. onu bilmeden konuşup duruyordu bay ke_mal. şimdide önder savın işaretleriyle yönünü çiziyor. dürterse susuyor konuşmuyor. hem olacak okadar kemali destekleyen ne de olsa arkasında süper star uğurcuk var. ama çok şey elde edemezler. bunun farkında değiller sadece.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazara Laf yetiştireceğinize. Kartel Medyasının Karton Fabrikası pazarlığına bir yorum getirin! CHP kongresini 144 gazeteci ile izlemenin bir diyeti olacak elbet!
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Madem Komplo.... İstifa eden genel başkanınızın arkasında dursaydınız ya! Siz kimi yiyorsunuz ayak üstü? Biz de yedik! Baykalı uzaklaştırmak için böyle aşağılık bir komployu kendi içinizde siz yaptınız. Böyle bir ilişkinin yıllardır sürdüğünü Baykalın yakın çevresinin bildiğini iddia edenler ortalıktayken söylediklerinize kimse inanmıyor!
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok Şükür Okuma Yazmamız Var ve.... Okuma ve anlama özürlü olanların sözlerine kanmak zorunda kalmıyoruz! Yazar Baykala Vanda yapılanları alkışlamadı! ben gözümle görüp okuduğuma mı inanacağım yoksa Batuhan gibilerine mi?
    Cevapla
  • murat kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    Ama herkes ilkeli olmalı. Arızalı satlerin de günde 2 kez doğruyu gösterdiğini herkes bilir.sayın yazarın 10 kez muhalefeti eleştirdiğinde hiç değilse 1 kezde iktidarın hatalarını yazmasını beklerdim.Baykala domates atanlara ikramda kusur etmediler derken aynı domatesin bir gün tokat yada yumruk olarak sekeceğini düşünemeyecek kadar basiretsiz yazıcıların ilkeli olmasını beklemek hakkımız.Adanayı görüp malatya elazığ ankarayı görmemek sizce ilkeli duruşmudur.Önemli olan çuvaldızı batırıken iğneye razı olmak.Yazı yerinde doğru ancak.
    Cevapla
  • mehmet atasever 13 yıl önce Şikayet Et
    yelkenci kemal. evet gandi kemal daha henüz koltuga yeni oturdun ve zonguldak a gittin kendince bir şeyler yapmaya çalıştın güzelde niye bu kadar taşerönlere taktın anlayamadın.sen CHPbelediyelerdeki işci çalıştırma düzenlerini biliyormusun. ya kapının önüne atılan işcileri veya şöyle söyleyim sen siyaset biliyormusun hadi oradan güldürmeyin siz sadece bezden yapılmış iki parmağa gerilmiş birileri istedigi zaman sana konuşma ve haraket kabiliyeti verilensiniz yelkeninize ufleyince hareket ediyorsunuz.yol yakınken bırakın
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    falso. Van da Baykal a yapılanları takdir eden yazar neden Ahmet Türk ve enerji bakanına yapılanlara da ayni tepkiyi veremedi acaba?
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazarın ikinci falsosu. İlki Van da Baykal a yapılanları alkışlamaktı, bu da ikinci falsosu oldu..
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Nereden Bilecek?. Sayın Genel Başkan o kadar alelacele koltuğa oturtuldu ki partisine ait belediyeleri öğrenememiştir daha! Tekel işçilerine sahip çıkarken İzmirde beşparasız kapı önüne konulan (en azından tekel işçilerine az yada çok birşeyler önerildi) işçilerden bile haberi yoktur! o şimdi yelkenlerine üfürülen rüzgarla meşgul! Aman dikkat et rüzgar fırtınaya dönüşmesin Sn. Kemal Kılıçdaroğlu! Sorsanız kaç ilçesi olduğunu bilmediği İstanbula başkan olacaktı neredeyse! Allah korudu, İnşallah Türkiyeyi de korur!
    Cevapla
  • ALİYA İZZET BEGOVİÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    kendisi taşeron değil mi sanki?. önder sav dürtüklüyor susturuyor sufle veriyorlar konuşuyor.söyleyin, değilse değil deyin.hazineyi ak parti doldurdu, talan zamanı geldi,tabi tek sebeb bu değil bir de içerdekilerin dışarı çıkması dışardakilerin içeri girmesi lazım.her nekadar bir skandal video sonrası sun i rüzgarlarla genel başkan olmuş olsa da hükümeti böyle meşru zeminde yıkmaya çalışın fakat bunu yaparken de usturuplu olun,dürüst olun.en azından dürüstlük,halkçılık sloganlarıyla gelip davranışlarınız ile sloganlarınızı yalanlamayın!!!
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    öğrenecek amcası daha bir 30 yılı daha var. ahmet bey yapmayın adam izmir belediyesini nereden bilsin,o hesap uzmanı yani görevi ssk nasıl batırılır, bunu da bahçeli ile birlikte okuyarak öğrenmişler,demekki bahçeli de iktidara gelse aynı olacak,ikincisi biliyorsunuz rüzgar lakaplı kılıçtaroğlu rüzgarın ne olduğunu dahi bilmiyor demekki,yoksa itiraz etmesi gerekirdi çünkü rüzgar gelip geçicidir ama kalıcı olan insanlıktır,adam gibi adamlıktır
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat