Olan biten vakaların anlamı nedir?
Olan biten vakaların anlamı nedir?
Mayıs ayı Türkiye için üstüste gelişen olaylara sahne oldu ve deyim yerindeyse bir yıldan daha uzun geçti. Gelin, neler olup bittiğini bir hatırlayalım ve bütün olup bitenlerin anlamının ne olduğuna kafa yoralım

Yorumlar6

  • Alparslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Özlem duygusu. Hep özlem duydum, ney mi? Çıkarlarını savunan ve çıkarları uğruna yol alan çıkarlarını ne pahasını savunan bir Türkiyeye.Daha lisedeyken Subay olan hocamız şöyle demişti.Türkiyenin Kınrıs haricinde dış politikası yoktur.Ne üzücü değil mi.İşte o günden beri özlem duyuyorum, çıkarlarını savunacak Türkiyeme. Sanırım artık o yoldayız.Umarım yanılmıyorumdur.Birlik olmalıyız.Beraber atmalı yüreklerimiz.Hiç bir parti, hiç bir fikir birbirimizden ayıramamalı.Birleşme vaktidir.Türk, Kürt... hepimiz.
    Cevapla
  • Alparslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Komplo Teorisi-2. Yıl:2010 Türkiye tüm sınır komşularu ile sağlam ilişkiler yolunda. Dünya Türkiyeyi konuşuyor.One Minuteler, Ermeni Açılımı, Kürt Açılımı, Rusya ile imzalanan nükleer anlaşmalar, Yunanistanla yapılan antlaşmalar, İran ve Brezilya ilişkileri... Ve ABDnin maşası İsrail.Bu ülke sanırım iyiye gidiyor.Ve bazı şeyler engellenmek isteniyor.Bu arada Hatayda Episkopos öldürülüyor.Komplo demeyin bence ya da deyin siz bilirsiniz Recep Tayyip Erdoğana bugüne kadar soğuktum tereddütteydim.Sanırım fikirlerim değişiyor.
    Cevapla
  • Alparslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Komplo Teorisi-1. Adnan Menderes:Amerika ağır sanayi için kredi vermeyince idam edildi. 80 darbesi o tarihe kadar ABDnin istediği ve hükümet tarafından çıkarılmayan tüm yasalar bir bir tamamen ABD yararına çıkarıldı. 28 Şubat: Irak savaşı öncesi Türkiye büyük bir ekonomik krize götürüldü.Iraka Türkiye girmedi,FAKAT neredeyse bütün deniz ve hava limanlarını açtı. Bilen bilir bir de haşhaş meselesi ve Amerikanın Türkiyeyi 6. filo ile tehdit etmesi var. Johnson mektubu.....
    Cevapla
  • NEZİR YALÇIN 13 yıl önce Şikayet Et
    sizin mi allahın mı planı tutacak. kasetli voyvodanın yerine kılıçlı voyvodanın getirilmesi,maden ocaklarındaki patlamalar,iskenderun şehitlerimiz..halk bunların arkasında israili görüyor.
    Cevapla
  • Adnan KARADAĞ 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler organize. kim ne derse desin
    Cevapla
  • mehmet tokat 13 yıl önce Şikayet Et
    SHOW TV SABAH HABERLERİNDE BOL BOL İSRAİL DESTEĞİ YAPTI. hayret !! show tv çok değişmiş artık. ali kırcanın show tvsi israilin yanında filistinin karşısında.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat