TSK susmamalı
TSK susmamalı
TSK, sümüklü israil askerini Mehmetçiğe benzetenlere karşı susmamalı.

Yorumlar11

  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    onlar başka işlerle uğraşıyorlar (meşguller). asker,asker olsaydı da başına çuval giydirtmeseydi,ama o güne kadar amerikan hayranı tsk lerimiz tabiki bunu beklemiyordu,işin komik yanı bu olayın hükümetle ne ilgisi var,darbe yaparken hükümete mi soruyorlar kendilerini koruyacak silaha sahip değillermi,üçüncü ordu komutanını,emekli generalleri ve dursun çiçeği koruyan genel kurmay kendi askerinimi koruyamıyor,biraz da kendi işlerine baksalar bu durumlara düşmezlerdi herhalde
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Neden askerimizin başına çuval geçirildi.. Hep geçmişimizle övünürüz.Çanakkale savaşında şöyle yaptık böyle oldu.Çok doğru oradaki askerin inanç ve ruh yapısı artık yok.Bunu unutuyorsunuz.Iraktaki özel timimiz,o ryh yapısında olaydı.Orayı cehendeme çevirir ve onlarca coniyi mezar eder,kendileri şehit olur.Tarihe altın harflerle yazılırlardı.Türk askerini dokunmanın nelere mal olacagını dünya ya gösterirlerdi.Malesef teslim olmayı seçtiler.Peygamber ocagı inançlı komutanların,komuta ettiği orduya denir.Asker rejimi halka karşı korumaz,vatanı korur.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Yerli İşbirlikçiler!. Unuttuğunuz tek şey yardım gemisine uluslararası sularda saldıran terörist bir devlet! Hem sonra size ne? O gemiye 1 lira mı bağışladınız? O gemiye hayatlarını feda etmeye hazır insanların yüksek ülküsü sizde ne arar? Susun ve konuşmayın! Bu yüksek ülkü ile canlarını veren şehidleri rahat bırakın! Sizin sorgulamalarınıza ihtiyaçları yok çünkü! Allah (C.C) rahmet eylesin! (amin)
    Cevapla
  • Ahmet Eskili 13 yıl önce Şikayet Et
    TSK YIPRATILMASIN. Peygamber ocağımız, milletimizin gururu, dünyanın en büyük ordularından birisi, TSK yıpratılmasın. Ama golfçü paşalar golfü bıraksın. TSK milletini tehdit görüp gemilerden halkına parmağını sallamasın. Ambulans şoförlerini işe alarak baskın bölgesine yetişebilsinler. Yüzbinlerce çaycı, berber beslemesin tank yapsın. Astsubayların bile hanımlarına koruma , şoför ve araç tahsis edilmesin.
    Cevapla
  • Hakan 13 yıl önce Şikayet Et
    hmm. Nerde bizim sözde cesur paşalarımız? kanal kanal gezip ne kadar kendilerini ilgilendirmeyen konularda siyasetçilere ders veren çok bilmiş gibi konuşanlar?
    Cevapla
  • salih güngör 13 yıl önce Şikayet Et
    TeZatKa. Konu anayasa degisikligi Tsk demec verir.Konu basörtüsü Tsk demec verir.Konu yargi bagimsizligi Tsk yine demec verir.Ve Konu askeri isbirligi meselesi Tsk susar.Kisaca anayasal olarak kendisine yüklenen yetki ve görevlerin disinda konusur,yetki alanina girdigi zaman susar.El atmisken kadinbudu köfte nasil yapilir bana onu da izah etsinler,acayip canim cekti.
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 13 yıl önce Şikayet Et
    Daglica baskinindan sonrada 2 hafta susmamislarmiydi?. Eger TSK bu israil cinayetinden sonra konussaydi sasardim zaten!!!Onlara anayasa siyaset yapmayi tavsiye etmis askerlik yapmayi degil.Daglicada mevzisini terk edip dusmana siginan askerler konusundada susmamislarmiydi? Daha sonra pislikleri ortaya dökulunce iki gune bir cikip medyaya gözdagi vermeyi, yalanlar savurmayi, bol keseden atmayi aliskanlik haline getirmislerdi.Onlar konusmasi gerektigi yerde susmayi, susmasi gerektigi yerde konusmayi ögrenmisler! Fakat askerlik yapmayi hicbir zaman ögrenemediler!!
    Cevapla
  • umit 13 yıl önce Şikayet Et
    tsk. dört bir tarafımız düşmanla çevrili malesef ordumuzdaki subaylar savaş planı yerine darbe planı yapıyor yıllardır bence bütün personel değişmeli başka yolu yok iyi veya kötü ayrılmaz bu saatten sonra
    Cevapla
  • Nurgül Aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    tsk. tsk birtek siyasete müdahale eder sesini yükseltir bu tür bir olayda komutanların gıkı çıkmıyor ne kadar enteresan bi durum ya sn başbuğ ağlama duvarındaki resimlerinide unutmadık bu nasıl bir dayanışmadır böyle bir ülkenin ordusu ve hükümeti bu kadarmı ters düşer her olayda pes ya
    Cevapla
  • darbecilere ve monşerlerekarşı dikdur 13 yıl önce Şikayet Et
    TSK ya güvenmiyorum. malesef bu olay karşısında hiçbir askeri yetkili israil aleyhinde hiçbirşey demediler neden aceba? şunu unutmasınlar bu aziz millet bu tsk daki susan komuta kademesini asla affetmeyecek onlar adeta israil yandaşı gibi davranmaktalar buda güven felan bırakmıyor inanmıyorum
    Cevapla
  • Muhammet SUİÇMEZ 13 yıl önce Şikayet Et
    KİMDEN NE BEKLENİYOR. Hep iyi niyetli beklentiler. Keşkeler. Vatan millet Sakaryalar... Bir Türk dünyaya bedeldir. Amma hangi türktür acaba, bilmemki ben vatandaşım anlamam. Büyüklerimiz daha iyisini bilir.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat