Genelkurmay Başkanı ne yapmalı?
Genelkurmay Başkanı ne yapmalı?
30 yıldır her şehit haberi geldiğinde yıllardır sokaklarda protestolar yapar tepkilerimizi yükseltiriz. Kime yükselir bu tepki?

Yorumlar8

  • kazım köse 13 yıl önce Şikayet Et
    kalemine kuvvet. ne güzelde dillendirmişsiniz çaresini sükutta arayan yüreksiz çoğunluğun sesini. uğur dündar öğretmeniyle cumaya giden öğrencileri diline dolar ama eğitimli askeri gazinolara dolduran komutanlara sesini çıkaramaz. ATATÜRKÜN kurduğu ülkeyi korumaktan bahsedenler, ülkenin bekçisi olmakla gurur duyanlar. ATATÜRKÜN cephede sabahladığını bilmezlermiki acep. ATAMIZ ülkeye karşı eylemler varken Ankarada mı yoksa olayın yaşandığı yerdemiymiş. Ankaradan öteye sadece sözde tatbikatta gidenler biraz olsun utanın.
    Cevapla
  • yusuf 13 yıl önce Şikayet Et
    süper. Doğruları anlatan hedef gösteren Mükemmel bi yazı ama böyle yazmaya devam ederseniz çok yaşatmazlar sizi.
    Cevapla
  • junyer 13 yıl önce Şikayet Et
    hırsızın hiç mi suçu yok. yazarın tüm yazdıklarına gönülden katılıyorum.hatta daha da ilerisi bu iş düzenli orduyla olmuyor bunu anla artık sayın genelkurmay,nerde senin özel eğitilmiş bordo berelilerin niye bunları göndermiyorsun o çatışma bölgelerinede daha bir aylık çobanlık yapan eri gönderiyosun,tabi göndermezsin o bordo bereliler sizleri eşlerinizi ve çocuklarınızı koruyor size hizmet ediyor,bu yüce TÜRK milleti sorumluları hiç bir zaman affetmeyecek
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Yan gelip yatma. Hani başbakan demişti ya askerlik yan gelip yatma yeri değildir başbakanlık da şikayet mercii değildir.. Gereği neyse yaparsın
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Gereği. İktidar sızlanma yeri değildir, elinizde ne varsa gereğini yaparsanız ama halka yabancı güçler diyerek şikayet etmek sadece aczi gösterir..
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    İsrail. Başbakan ın elinde bilgi ve belge varsa gereğini yapsın gereğini yapamıyor ise de gereğini yapabilecek olanlar için o koltuktan çekilmeyi bilmeli..
    Cevapla
  • muammer bulut 13 yıl önce Şikayet Et
    GENELKURMAY İSTİFAAA!!!. Hükümet devleti kötü yönettiğinde suçu millet olarak başbakan istifa diye haykırarak medyanında etkisiyle deviririz....bir özel şirket zarara uğradığında ilk iş üst yönetimi tasfiye edip işin ehli yeni kadroyla çalışırız.... bir kamu kurumu zarar ettiğinde iç ve dış denetimimizin yetersiz olduğunu anlar özelleştiririz... pekiiiiii OTUZ yılı aşkın bir avuç teröristi bitiremeyen genelkurmay neden sorgulanmıyor BEN BU YÜZDEN GENELKURMAY BAŞKANI İSTİFA DİYE HAYKIRIYORUMMMMMM!!!!
    Cevapla
  • Abdullah suiçmez 13 yıl önce Şikayet Et
    ne yapmalı. terör bölgesinde görev yaban rütbeli bütün subaylar değiştirilmeli.terörle mücadele normal askerlerle değil özel eğitim almış mobil timler tarafından yapılmalı,son model araç ve silahlarla donadılarak tek merkezden sevk ve idare edilmeli.teröriste terörist mantığı ile karşılık vemezsen başarısız olursun.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat