Bu kafayla ancak bu kadar olur
Bu kafayla ancak bu kadar olur
Ocak 2009 Devlet Bahçeli MHP mitinginde konuştu;

Yorumlar14

  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    sn.Bahçeli gerçekten demogoji yapıyor. -1-. O bunları neden söylüyor. Önce ona bakın.Mhp yi 1969 da ABD nin CİA sı kurdurdu. Özel mukavemet teşkilatımız zaten CİA kontrolünde kurulmuş bir teşkilat. sn.Türkeş Nato eğitim merkezlerinde eğitilmiş.Güçlü bir Turancı milliyetçi anti kominist bir subay. TSK de ABD güdümünde bir yapılanmanın içinde. ABD kontrol edemiyeceği hükümetlerin iş başına gelmesini istemez. TSK ye yandaş bir parti gerekli idi. En kısa zamanda Ülkücü gençlik teşkilatlandı.(bunu yeni kurulan parti yapabilirmi.Devlet desteği olmadan)
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    sn.Bahçeli gerçekten demogoji yapıyor. -2. 1974 de Kıbrıs çıkartmasın da.Ada ile aramızdaki haberleşme ve bilgi istihbaratı ABD destekli.Özel mukavemet teşkilatı yapıyordu.Ama nedense akşam birden haberleşme durdu.Ankara şoke oldu.Ertesi günde yanlış istihbaratla da gemimizi,kendimize vurdurdular.Daha sonraları ABD İncirlikten kaldırdıkları helikopterlerle pkk yi alenen besliyordu.Silah ve mühimmat verdi.Ama milliyetçilerimiz ve askerlerimiz ne yaptı.Askerimiz zaten ABD ve İsraile bağımlı.Görünüşte müthiş ABD karşıtı olan.Milliyetçi geçinenler sustu
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    sn.Bahçeli gerçekten demogoji yapıyor. -3-. 980 darbesine kadar memleket kan gölüne çevirildi.Yakılan yıkılan şehirler unutulmadı.Asker ve devlet yanlısı olarak işe başlayan.Ülkücü gençlerimiz.Sözde koministlerle mücadele ediyor.Kahramanlık yaptıklarını memleketi kurtardıklarını sanıyorlardıl.Aslında ABD isteği ve askerin.Darbe zemini oluşturuldu.12 Eylül sabahı bir kurşun bile atılmadı.Kandırılan ülkücü gençler de harcadı.Yönetim kadrosu ne yaptı.Çünkü sonucu zaten biliyorlardı. Sonra bize bir öcü lazımdı ve. Arkadan pkk geldi.30 sene oldu bitmiyor.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    sn.Bahçeli gerçekten demogoji yapıyor. -4-. 28 Şubat 1997 de komutanlar Erbakanı devre dışı bıraktı.Din ve kültürel asimilasyon başlatıldı.Kimler destek verdi bir düşünün. Müslümanlıktan bahsedenler.İnançlı insanların devlet kadrolarından uzaklaştırılırken ne yaptı.Sonra ABD yanlısı hükümetler iktidara geldi.apo yu ABD paketledi verdi.2002 sonuna kadar iktidarda kim vardı ABD yanlısı hükümetler.Ne zaman ABD nin kontrol edemediği hükümetler var.Terör tekrar azar.AKP şurada 8 senedir var.Neden özel Profosyonel Harekatçılar Neden devreden çıkarıldı.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    sn.Bahçeli gerçekten demogoji yapıyor. -5-. Bankalar soyuldu.Ekonomik kriz.Patlak verdi.Bu sefer halkı başka yönden kıskaca aldılar. 2003 de AKP geldi. ABD onları da kendilerine bağlayacaktı.Fakat söz dinleyecekmiş gibi görünen hükümet.Onların beklentilerine cevap vermeyince.Tekrar yandaş parti ve subayları,devreye girdi.Terör azdırıldı.Şu an gelinen nokta bu. pkk yapı itibarı ile silahlı taşaron.Siyasi taşaron da Mhp dir.Kuruluş felsefesi de zaten bu.Sevgili gençler soruşturun araştırın.Gelecek sizlerin.Bizler gibi yapmayın.Lütfen dolduruşa gelmeyin
    Cevapla
  • güllü aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    100 yıl geriye. bir kere MHP liler başkanları gibi düşünüyor,, bu bir trajedi midir? o ayrı konu. bahçeli için zamanı 100 yıl geriye götürmek lazım, ayrıca hitleri, stalini , musolini leri diriltmek lazım. tabi bu görev mhp yye oy verenlere düşer...
    Cevapla
  • darbecilere ve monşerlerekarşı dikdur 13 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sayın yazar. gerçekten bu bol keseden kuru sıkı atan mhp nin ne oldugunu çok güzel özetlemişiniz kaleminize sağlık sayın yazar içimizden geçenlere tercüman olmuşsunuz umarım halkımızda bunu görür ve chpnin iyice kuklası olmuş mhp ye oyverme gafletine düşmezler
    Cevapla
  • batırüzgarları 13 yıl önce Şikayet Et
    taş devrindeki mağara adamları. mhp nin bu zihniyeti ancak yontma taş devrinde rastlanır. iktidara geldiklerinde imza karşılığında apoyu aldılar ve kuyruklarını kıstırıp usulca beklediler. şimdiyse kuru ve bir o kadar dünyadan uzak bir söylemle dünyaya meydan okuyorlar. bu vatansavarları siyasetten çekebilseydik işte o zaman türkiyede sorunlar çözülür dünyada söz sahibi olabiliriz. bu zihniyeti ise sınıra gönderecen bakalım ne yapıyorlar. yoksul halkın kanı üzerinde siyaset yapmak kolaydır.
    Cevapla
  • djamel 13 yıl önce Şikayet Et
    Modified Marburg B tavsiye ediyorum... ABD Afganistanda kimyasal silah kullanıyor.. Biz de kullansak terör ciddi anlamda düşer, belki de sıfırlanır. Yani dağda olmaz o iş artık. Modified Marburg B tipi kimyasal silahların insanı ne hale getirdiğini gözleriyle gören bir terörist kesinlikle insan hakları derneği adına çalışmaya başlar:) Modified Marburg B kullanmalıyız. sonuçta bu asimetrik bir savaş..
    Cevapla
  • suleyman d 13 yıl önce Şikayet Et
    Aymzlığın bu kadarı anca parayla olur!. Menfaatlerini müstevlilerin emelleri ile tevhit eden MÜTAREKE BASINI BİLE BU KADAR Damat Feritçi olmamıştır.Dürzüzade bile böylesi bir ortama düşseTitreyip aklını başına alırdı!
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Kolay. Muhalefeti eleştirmek kolay iktidarı eleştirsen bu sitede yazabilrimisin?
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Açılım kahvaltıları. Sizin gibi yazarlar açılım yapmayı marifet sayarlar, üç beş yazar, şair ve şarkıcı Köşk te kahvaltı yaparsa sorun çözülür sanırlar.. Başbakan zaten taşeron diyor muhalefeti suçluyor, iktidarken kendini muhalefet sanıyor, nerede çözüm önerisi?
    Cevapla
  • MüslümanTürk 13 yıl önce Şikayet Et
    oh bee biri içimden gecenleri yazmış. daha bişe yazmaya gerek yok şimdilik
    Cevapla
  • m.ali 13 yıl önce Şikayet Et
    SİL TÜM SAYMA SAYILARINI!. Şimdi tüm sayma sayılarını da silelim kaldı mı 0000
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat