Pazarlanan tecavüz gerçekleşti
Pazarlanan tecavüz gerçekleşti
Kanal D'de yayınlanan bir dizide yer alan tecavüz sahnesini bir haftadır pazarlayan Doğan Grubu dün gece yayınlanan bölümde milyonlara tacevüz propogandası yaptı. Vahşetin haberi ise ayrı bir pazarlama konusu oldu.

Yorumlar22

  • yüksel pınar 13 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl mantık. şimdi sen iki kişiyi tanıştır. sonra onlar günah işlesin. bunda tanıştıran ne yapsın? yada kimse kimseyle tanışmasın ozaman. lütfen makul olalım. kanal7 tanışmaya vesile oluyorda günahmı işleyin diyor. yani bu terazi acayip oldu. neyle neyi tartıyorsun?
    Cevapla
  • yüksel pınar 13 yıl önce Şikayet Et
    şimdi desemki. şimdi dün sabah, hiç televizyon izlemediğim halde bi gözüm takıldı ve bir baktım. 2 çocuğum o sahneyi izliyor. kapattım. şimdi bu filmi hele hele o saate koyanlar ........ adi insanlardır desem ayıp olmaz. ama bunu dersem editör yayınlamaz. kalben söylüyorum :yazıklar olsun. imam hatip açılsa irtica derler. cinsellikle para kazananı pazarlayanada pezevenk derler.
    Cevapla
  • k.a 13 yıl önce Şikayet Et
    tecavüz edilen milletin ahlakıdır. onlar bunu her gün bir resimle bilebunu yıllardır yapıyorlar. biliyorlarki ahlakı sıfırlamadan imansızlık ekemiyorlar. uyanın milletim çok geç olmadan.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 13 yıl önce Şikayet Et
    . izleme kardeşim, diyen dilini kopartmak lazım..
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 13 yıl önce Şikayet Et
    bu diziye bakmadık bilmiyoruz. ne olacağını okuduk duyduk kurtulduk fakaat kitleleri çeken her türlü seyircinin seyrettiği dizilerdeki açık sahneler bizi rahatsız ediyor. aslında hiç bakmamak lazım. röportajlarına bakıyorum da oyuncuların çoğu dizi seyretmiyor.
    Cevapla
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    *. izlemeyen izlemiyor misal ben. izlemek için bir çaba da sarfetmedim. Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Ama sadece verileni alır.
    Cevapla
  • seyhan 13 yıl önce Şikayet Et
    İSTEMEYEN İZLEMESİN DİYECEĞİM AMA............ bunun için de kendini yönetebilen İNSAN lazım. O da Türkiyede o kadar az ki. Bu yüzden ağzımı açmıyorum......
    Cevapla
  • Yazı Yorum 13 yıl önce Şikayet Et
    Davut Aydın bey. Evinizde TV olmayıp sadece bilgisayar varsa şansınız var, tamamen ücretsiz ve işini çok iyi yapan K9 web protection sayesinde her türlü kötü sitelerden (bu tamamen size bağlı) evdekileri koruyabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum ve içim rahat, kesinlikle devredışı bırakılamıyor.
    Cevapla
  • Yıldız Melek 13 yıl önce Şikayet Et
    ONLARIN ELİNE DÜŞSEYDİK. Vah halimize.Referandum sonrası yayınlanması şu:AKP nin döneminde ne filimler yayınlandı dedirtmek amaçları.inşALLAH yaptıkları örnekler başlarına örülür.Yazıklar olsun elin namusuyla para kazananlara.O rolü oynayan kız a da yazıklar olsun,beş paralık namusu varmış.Kara lekeyle yaşasın artık. ailesine üzüldüm,yüzlerine kara sürdü.insan ne için yaşar:-ahiret ve namus için.polisler hiç fuhuş çetesi aramasın orda burda direk kanal D gitsin.dava açılsın bunlara.
    Cevapla
  • Tuvad Nıdya 13 yıl önce Şikayet Et
    evimde tv yok.... ama bilgisayar ve internet var...yani ben izlemesemde evdeki 3 adet genç delikanlıyı kontrol etmem çok zor değilmi?o yüzden izlemeyin kardeşim diye saçma ,sapan yorumlar yapmayın..milyonlar izliyor ve ahlaki çözülme her geçen gün katlanarak artıyor...bu gidişle bir gün gelecek bunları seyretmek değil yapmak bile basit bir şeymiş gibi algılanacak..o zaman dizlerinizi dövemeyeceksiniz çünkü sizde yeterli derecede bozulmuş olacaksınız..sel geldimi suçlu,suçsuz ayırmaz önüne çıkanı herkesi boğar...
    Cevapla
  • yunus 13 yıl önce Şikayet Et
    Rtük. Rtük yeter artık
    Cevapla
  • 13 yıl önce Şikayet Et
    sizden duyuyorum. izlemedim umurumda da değil izlemeyiverin kardeşim. kumanda elinde. tetikte dört gözle öyle arıza sahneleri beklersen mutlaka izlemek zorunda kalırsın. izleme,izlettirme olsun bitsin.
    Cevapla
  • hikmet yücel 13 yıl önce Şikayet Et
    Türk Halkının suçu ne?. çol çocuk belli yönlendirilmelerle yetişiyor maalesef.mutlaka en az 500-600 tl lik cep telefonu olacak kameralı olacak 3 g li olacak, ayakkabı tarzı şu olacak,şutarz yemekler yenecek......çocukluktan başlıyor ne yapmalarının gerektiği,televizyon,internet v.s....
    Cevapla
  • maarif71maarif71 13 yıl önce Şikayet Et
    Duymayana da Duyurdunuz.... Açık yüreklilikle itiraf edeyim ki,ne böyle bir diziden haberim var ne de anılan dizide böyle aşağılık bir sahnenin varlığından.Ama doğrusu haber7 hicvini öyle bir abartmış ki sahneyi tvde izlemeye gerek kalmamış.Hasılı, eleştirinin kendisi eleştirilik olmuş.
    Cevapla
  • inan kaynak 13 yıl önce Şikayet Et
    ????. RTÜK ne işe yarar, bu kadar ahlaksızca yapılan reklamlara rağmen neden filmin gösterimine engel olmaz...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat