Hanefi Avcı kahraman mı hain mi?
Hanefi Avcı kahraman mı hain mi?
Hanefi Avcı, kitabında son dönemde cemaat komplosuyla karşı karşıya olduğunu iddia etse de, ortaya çıkan bilgi ve belgeler Avcı’nın çokta masum olduğunu göstermiyor.

Yorumlar9

  • murat kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    Gemicinin kitabı. Kiatbı okumayanların yazıları sırıtıyor ben kitabı okudum gerçekten kendi deyimi ile Zülfi yare dokunmuş.Zaten başına gelecekleri de kitapta yazmış süpr iz yok.KPSS sorularını 5 gün önce dağıtan kişi yada kişileri henüz yakalayamayan sistem avcıyı hemen tutukladı.KPSS hırsızları gündemden düşüyor sayın yazar bunu gündeme alsa ne güzel olur.Dört tane sınav şebekesi mensubunuki(soruların önceden sızdırılması ile ilgisiz bunlar sınav sırası kopyacısı)içeri atmakla bu mesele hallolmaz.Avcının işaretine bakın.
    Cevapla
  • murat kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    yazıcı. uzun zamandır sayın gemici tatildeydi galiba işin doğrusu yazısınıda okumadım sadece başlığa ve giriş kısmına baktım.Ben sayın gemiciyi Bir yiğit vana gitse gör başına neler gelir yazısı ile tanımıştım.Hiç sevmediğim biri olan baykal için yazdığı vanlılar ona ikramda kusur etmediler sadece domates değil yumurta vs ikramındada bulundular yazmıştı.Yumruk olayı nı ve van olayını her kesim lanetlerken alkışlayan bir yazıcıyı ciddiye alıp okumuyorum...
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 13 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler ahmet gemici.. olayı bir güzel özetlemişsin.dogan medyası ve onun gibiler hanefi avcının kitabına balıklama atlamışlardı olayların bu noktaya gelecegi alel acele yazılan kitaptan belliydi.adam dinlemeye takıldıgını arkadaşlarından ögrenince aklınca kitapla önleyici vuruş yapmayı denemiş.ama eline yüzüne bulaştırmıştır.bence kadınla ilişkisi baykal gibi kameraya mutlaka alınmıştır.yazıklar olsunki böyle emniyet müdürüne polis katili bir örgütle içli dışlı olmuş kendi meslektaşlarına hakaret edebilecek kadarda alçalmıştır.
    Cevapla
  • ilker yalnizoglu 13 yıl önce Şikayet Et
    Gemici ardeş....!!!. Bu kadar da taraflı yazılmaz ki canım... Hadi ordan be...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • nazim manav 13 yıl önce Şikayet Et
    her seyin zamanlamasi cok onemlidir..!. kahramanlar ejderhayi once buyutup sonra oldurerekmi kahraman oluyorlar acaba,,yani ejderha ufakkene niye halledilmiyor bu hikayelerde sansasyonmu bu isler yoksa kafa karisimimi..her sey birnevi korku filmi halini aldi dunyada huzura calisan yok bence bu gidisle insan oglunun sonu stresten olacak,,evde stres,,iste stres,,tatilde stres,,okulda stres,,ne olduk stersi,,ne olucaz stresi,,batiyoruz stresi,,dagaliyoruz stresi..vay be huzura bir gun bile ayiramama streside eklendi listeye..hadi iyi stresler.....!
    Cevapla
  • ADEM ŞAHİN 13 yıl önce Şikayet Et
    Kim hain bilinmez ama. Hanefi avcı üzerinden cemaate göndermeler yapmışsın.Hatta denilebilir ki bu yazıyı sırf bu nedenle yazmışsın.
    Cevapla
  • Alparslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Gemici-2. ne de kahraman yapar. Zaten eğer Hanefı Avcının kıtabını okumussanız.(ki hakkında yazdıgınız kişinin en azından kıtaplarını okumalısınız dıye dusunuyorum)gorursunuz ki Avcı kimsenin ne dşyeceğine gore hareket etmeyen kendı kafasındakını ısrarla savunan bırıdır. Savunduklarının coğu da dogru seylerdır. Hanefı Avcı bır kahramandır. Bu devlettekı memur zıhnıyetını yıkmıs bır ınsandır. Bır hedefı vardır ve bu hedef haksızlıklarla savasmaktır.
    Cevapla
  • Alparslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Gemici-1. Sayın gemici yazınızı okudum ama mantıklı hiç ama hiç bir taraf bulamadım. İlk olarak başlıktan başlayalım Avcı Hain mi Kahraman mı? Yazınızın başlıkla zerre ilgisi yok. yazınız bitiyor hala aynı soruyu zoruyorsunuz. ben de zannettim ki ortaya bir iddia atacaksınız. Daha sonra kişileri once hanefi avcı dusmanı sonra hanefı avcı dostu olarak gordugunuzu ve bunun saçma bir şey oldugunu soyluyorsunuz.Hanefi avcı oldugu gıbı gorunen ve gorundugu gıbı olan bır ınsandır. Baskalarının onu nasıl gordugu ne onu hain
    Cevapla
  • kamil hisarlı 13 yıl önce Şikayet Et
    feraset lazım, yaldızlı söze değil eyleme bakmak lazım. avcı susurluk olayında belki de perdeleme yapmıştı. ve bu aynı zamanda kendisi için bir reklam olmuştu. malum her yaldızlı söz söyleyen illaki dost değildir. dolayısıyla yanılmamak lazım, söze değil eyleme bakmak lazım, feraset lazım...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat