Kılıçdaroğlu'na YÖK'ten 'türban' kazığı
Kılıçdaroğlu'na YÖK'ten 'türban' kazığı
Türkiye’nin yüzyıllık sorunu…

Yorumlar18

  • elif 13 yıl önce Şikayet Et
    yeter... Eminim anıtkabire gitmişsinizdir başınızı kaldırıp oradakı tablolara baktınız mı orda mermi taşıyanlar başörtülü insanlar. yanı bu ülkenın kazanılmasında o insanların parmağıda var şimdi bi ordu evıne başörtüsüyle girmeye kalktığında senı almıyolar ne acı sonra da saygılı bi ülkede yaşadıgımızı söyliyolar bence önce geçmişimize saygı duymalıyız sonra insanların görüşlerine. müslüman bir ülkede başörtüsüyle gezilemiyosa bu hepimizin utanması gereken bir konu...
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    sen peygambermisin ? yoksa ilahmısın ?. erkan odacı sen hiç örtünmüş bir bayanla görüştünmü ? bu soruyu şunun için soruyorum ben de bir zamanlar senin gibi zan-nediyordum,yani başı örttüğünde yanıyorsa erkekler güneşte niye şapka takıyorlar bir araştır derim,yine bir gün kısa kollu bir gömlek,bir günde uzun kollu bir gömlek giy bakalım güneşte kolların nasıl bir durum alacak,bu anlattıklarım ilmi bir de dini yönü var misal ben örtünmeye inanıyorum sen inanmıyorsun ben sana karışmıyorum sen bana niye karışıyorsun,sana ne örtünenden
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    erkan odacı arkadaş SİZİN BEYNİZİ KİM YIKADI ACABA. Bilimde canlı kurbağanın nasıl hiç tepki vermeden pişmesi olayı vardır.Sıcak suyun içine kurbağayı bırakın anında fırlar yani suda durduramaz sınız tepki verir.Aynı kurbağayı normal suya koyun ve altından yavaş yavaş ısıtırsanız nasıl piştiğini fark edemeden pişer.İşte bize uygulanan bu sistemle.Laiklik ve ınkılap yasaları adı altında DİN ve KÜLTÜR ASİMİLASYONU UYGULANMIŞ Ezan ve Mehter marşlarımız bile yasaklanmıştı.Çünkü geçmişle bağlarımızın kopartılması gerekiyordu. BU UYGULAMADAN SONUCU SİZLERSİNİZ
    Cevapla
  • Mahmut Ağaoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    yazar beye. yazılarınıza bakılırsa çok mert duruyorsunuz ama mert lik sadece yazıyla değil hiçbir siyasetçiyi taraf olamamkla da olur,haber 7 de tek bir tane ak parti karşıtı yazar göremiyorum :)neden se.yinede hayırlısı diyelim yukarda allah var allahı ve dini kullanlar yine allah sayesinde giderler yoksa bu düzende akp 100 yıl daha iktidar olur.
    Cevapla
  • ahmet okutan 13 yıl önce Şikayet Et
    ÇÖZÜMSÜZLÜK ÜRETİP,TARTIŞMA YARATIYORLAR. Seçimin malzemesi tekrar başörtüsü.MHP yeni bir teklif versin.bakalım kimler imzalayacak
    Cevapla
  • erkan odacı 13 yıl önce Şikayet Et
    İmamlar Kuranı Türkçeden okumaz!. Ama tüm milletin dini, manevi hayatını, Şöyle yapcaksın, şöyle edeceksin, şeklinde belirler. Asıl beyin yıkayıcı takım bu cahil imam sınıfıdır. Daha adam inandığı kitabın anlamını okumuyor adam gelmiş bana hayatımı neye göre şeklllendireceğimi hatta neleri giyip neleri giymeyeceğimi anlatıyor. Acınacak bir durum. Bir keresinde kardeşimi, kişi sabah namazına uyanmassın diye Şeytan üzerine işer, diye korkutmuşlar cahil gericiler.
    Cevapla
  • ahmet ilker 13 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsü Sizi Sadece Sandıkta Değil Ahirette de Yakanızı Bırakmayacaktır. Ama tuzunuz kuruysa, ezanda kulağı olmayanın namazda gözü olmaz dedikleri hesap, sizdeki karşılığı da eldeki yara duvardaki delik anlayışından öteye geçmeyecektir. Sonra 40 dereden su getirme kabilinden sorunu çözüyor görünüp çözmemek için olanca ikiyüzlülüğünüzü utanmadan sergileyeceksiniz. Koyun can derdinde kasap et derdinde misali, her başörtüsü sorunu gündeme geldiğinde, ilgili ilgisiz 1001 sorun sıralayıp meseleyi sulandırmak ancak sizin gibi vicdansızlara yaraşır! Ferde saygısız kendine saygısızdır!
    Cevapla
  • erkan odacı 13 yıl önce Şikayet Et
    Beyin yıkama.... Kurandan habersiz cahil imam babanın beynini yıkar. Baba da gelir evde kızının ve eşinin beynini yıkar. Bir bakarsın ki bunlar kendi vücutlarına yazın ortasında işkence ediyor.... Montlarla 50 derece sıcakta başta örtü dolanıyor.
    Cevapla
  • MKA 13 yıl önce Şikayet Et
    Blöf. Yazılanların aksine, YÖK başkanı bugün üniversitelere herhangi bir bildirinin gönderilmediğini duyurdu. Ama haberi yalanlamak için nedense 2 gün bekledi. Bu gösteriyor ki, haber CHPye tuzak kurmak için yapılmıştı.
    Cevapla
  • osman yola 13 yıl önce Şikayet Et
    YENİ BAŞLIK. bu olay bununla kapanmaz.. seçimlerden önce mutlaka başörtüsü mağduru bir tayyip erdoğan mutlaka kürsüye çıkacaktır. sizlerede alkışlamak ve gözü yaşlı sandığa koşmak kalır.
    Cevapla
  • Osman Yavuz 13 yıl önce Şikayet Et
    MADEM BU KADAR BASİTTİ. Türban sorununu çözmek bu kadar basitti madem neden Akp anayasayı değiştirmeye kalaktı. Anayasa mahkmesi neden luzumsuz zaman mesai harcayıp bu yasayı iptal etti. bütün çözüm Yök başkanının iki dudağı arasındaydı madem... Hala işleri güçleri yok Akp ile Chp Türban de başörtüsüydü çözüm arıyor.. Yök Başkanı kendi işini kendi halletmiş size gerek kalmadı.. Sahi bu memleketi kim yönetiyor. Yargı kararları kim için var. Valla ben çözemedim çözen varsa anlatsın.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Kamil arkadş fazla iyimsersin gerçekler acıdır. Bilimde canlı bir kurabağının nasıl hiç tepki vermeden pişmesi olayı vardır. Sıcak bir suya kurbagayı içine bırakın anında fırlar yani suda durdurduramazsınız tepki verir.Aynı kurbagayı normal suya koyun ve altından yavaş yavaş ısıtırsan nasıl piştiğini fark edemeden pişer.İşte bie uygulanan sistem budur.Dünyanın önünde bir kominist rejim örneği vardır din yasaktır.Ama bu mümkün olamaz.Bizde ise serbest tir,her serbestliğiğin arkasınan ama kelimesi gelir ve o serbestliği yok eder.Ezan neden Türkçeleştirildi
    Cevapla
  • ortasya 13 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar uzatmaya ne gerek. sayın yazar bu kadar kelime zaiyatına,sırf sütun dolsun diye laf kargaşası yapmaya ne gerek var??? az kelime öz anlatım..
    Cevapla
  • omer 13 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. tebrik ederim cok guzel bir yazi...tesekkurler
    Cevapla
  • Nihat Özbudun 13 yıl önce Şikayet Et
    Kamil Bey. Yasaklasa ne yazar?
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat