Kanal 7 izleyicileri abdest almayı bilmiyor!
Kanal 7 izleyicileri abdest almayı bilmiyor!
Kanal 7 izleyicileri abdest almayı bilmiyorlar mı?” diye soran Nagehan Alçı’ya “Reyting rekorları kıran dizileri izleyenler öpüşmeyi bilmiyorlar mı?” gibi saçma bir soru yöneltmek ne kadar doğru olur ki.

Yorumlar25

  • semra 12 yıl önce Şikayet Et
    Böyle programlar için Allah razı olsun.. kadıncağız kendisindeki sapkınlıkları ortaya koymuş. Siz boşverin böylelerine, Kanal 7. Yapılan program halka faydalı. milyonlarca insan toplu halde ve uygulamalı şekilde abdest almayı öğreniyor işte fena mı?. Allah razı olsun. O kadıncağız böyle abdeste tahammül edemediğini de ayrıca ortaya koymuş. Yazarın her kelimesi de haklılık dolu. Tv denilen kutudan evlerimize faydalı bilgiler akmalı. Pisliğe bulaşmış dizilerle kanalizasyon artıkları akmamalı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Arkadaşlar. Kanal 7 de yayınlanan program ile bu hanfendinin yazdığı "gaste"nin yan kuruluşu olan tvde aynı saate denk gelen başka bir dizi yada programı yeterli "reyting" i alamamıştır. Olay bukadar basit. sakin olun lütfen, kızmayınız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mehmetali 13 yıl önce Şikayet Et
    tecavüz sahnelerini eleştirmezler. bugünlerde sıkca dizilerde tecavüz sahneleri yayınlanıyor. ama görüyorum ki bazılarının gıkı çıkmıyor bu tür sahnelere.. ama işin içine İSLAM girdimi tv programlarında o kanalın vay haline.. siz nekadar ürürseniz ürün, böyle programlar yayınlanmaya devam edecek. bilmeyenler ögrenecek,ögrenenler pekiştirecek.. sizin gibilerde ürüyecek...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    çok,çok,çok önemli ....!. bayılıyorum şu ülkem insanına,bir kanal abdes almayı uygulamalı göstermiş,başkaları eleştirmiş şimdi ben ne yazacağım diye bekliyorsunuz değilmi,ha ha ha yorum yok :))))))
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 13 yıl önce Şikayet Et
    Kanal 7 ve Kanal D izleyicisi. Namazda gözü olmayan Kanal7 izlemez. Namaz kılacak olanın da doğru abdest almayı öğrenmesi lazım. Bunu TVden uygulamalı öğrenmesi kadar doğal bir şey yok. Peki tecavüz sahnesini uygulamalı seyreden Kanal D seyircisinden yayın sonrası gidip namaz kılmasını beklemeyiz herhalde. Zihni iğfal edilmiş o seyirci sokağa çıktığında gördüğü her kadını ancak tecavüz edilecek potansiyel kurban gözüyle görür eminim. Allah emeği geçenlerin tümünün müstehakını versin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hanif koray 13 yıl önce Şikayet Et
    fetişizm. cinsel sapkınlıklarda fetiş objeler icad etme fantazisi, malesef yaygınlaşıyor ve sıradanlaşıyor. nefret ve sevgi ikilemi içinde bu objeler ayrı bir algı ve algılamaya tabi tutuluyor. el, ayak, kulak, parmak... her şey sadece fetiş olma özelliği ile dikkat çekiyor. bir yandan bu objeler tapınma nesnesi haline getirilirken, ibadet, temizlik ya da başka bir algılama düzeyinde adi-bayağı hatta iğrenç olarak görülüyor. el-ayak bakımı adı altında cinsellik pompalanırken, başka düzeylerde tabulaştırılıyor.
    Cevapla
  • Ali Saygin 13 yıl önce Şikayet Et
    Kanal 7 iman hakikati anlatsin. Kanal 7 diziler,turkuler,saatlerce mac yorumlari,dedikodu programlarini birakip iman hakikati anlatan belgeseller yayinlamali.Halk abdest almayi biliyor ama namaz kilmiyor.Cunku imani zaafi var halkin.Yapilmasi gereken oncelikli program iman hakikatleri ve Kuran ayetleriyle dinin anlatilmasidir.Abdest alinmasini gosteren program yapmak o programi yapanlarinda imani zaafi oldugunu ve onceligi belirleyemedigini gosterir.Nagehan hanim cok hakli ve guzel bir elestiri yapmis.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    sevgili BURHAN YILDIZ kardeşim BİR REJİM DÜŞÜNÜNKİ. Laiklik Adı altında asimilasyon uygulayarak bir kısım halkın Din ve kültür yapısını değiştiren.Bunun içinde akla gelmedik SİYASET DIŞI KOMPLO ve ENTRİKALARLA RAKİP GÖRDÜKLERİNİ BİR ŞEKİLDE YOK EDEN.Devletin ve ordunun bütün yönetim kadrolarını ANTİ MÜSLÜMANLARLA donatan.Halkın büyük çoğunluğunu dini yapısı ve İnancın dan dolayı İÇ DÜŞMAN OLARAK TANIMLAYAN ZİHNİYETİN DEĞİŞECEĞİNİ DÜŞÜNMEK HAYALDİR.Sonuçta dini ve kültürel asimilesi tamamlanmış ideolojik kitle olması kadar normal ne var sonuçta anti Müslüman
    Cevapla
  • alaaddin 13 yıl önce Şikayet Et
    bu kanalı seyreden bizler allaha şükür herşeyi biliriz. biz herşeyi biliyoruz ama sizler ne abdest almayı bilirsiniz ne kelimeyi şahadet getirmeyi bilirsiniz siz ailelerinizi masalarda şarap kadehi mezesi yapan edpsizlersiniz bari namussuz olman bizler namuslu ve inanölı kişileriz abdestide alırız namazıda kılarız ama ailemizi masalarda meze yapmayız anlayan anlar o kadar
    Cevapla
  • zerre 13 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek BAYAGILIGI ELESTIRIYOR?. Tam sekilde abdest alinir, bu yakindan gösterilmeyecek de nasil gösterilecek? Cizgi film olarak mi? Veyahut 10 yaslarinda erkek cocugunun ayagini göstererek mi? (Erkek ayagina-kulagina bakmaktan tiksiniyorsa...)
    Cevapla
  • BURHAN YILDIZ 13 yıl önce Şikayet Et
    kanal 7 ye edebli bi eleştiri. saevgili erçelik.lütfen her kesi aptal sanma.saat 21 de yayına giren bir proğram 3 e bölünüyor,sonra bir bölümü 40, olup 5 izlenme payını yakalıyorsa bu başarısızlıktır.çünkü 3 bölümün ortalaması 3 civarında.aynı gece diğer kanallar 40-35 izlenme payı alırken..bi defa bu başarı değil..alçının tenkidine gelelim.kadını din düşmanı niye ilan ettiniz.kadın ekrandaki düzeysizliği ,bayağılığı eleştiriyor.ona değil hoca kardeşimize bi şeyler deyin.itici ve sovuk bi proğram..dilerim bunu yayınlarsınız.
    Cevapla
  • abdul kadir ateş 13 yıl önce Şikayet Et
    abdest temizlik. bu yazara sormak lazım acaba gusul abdesti nasıl alınır eğerki biliyorsa ne mutlu mevlam bu ebucehilleri başımızdan yok etsin
    Cevapla
  • çelik arslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Alçılı zihinler. Ağızların tadını bozan ölümü çokça hatırlayınız düsturu, bazılarının tırsmasına sebep olsa da hakikatten kaçılamayacağını bilmeleri gerekir. 18 yaşına gelip de gusul abdest almayı bilmeyen gençler var. Alçılı zihinler onların da vebalini yüklenecektir. Daha yakın bir zamanda bir yakınımın cenazesinin yıkanmasına şahitlik ettim. Eğer bu din adamları olamasa ne yapardım diye düşündüm. İnsanın ölüsünün bile mahremiyetinin bu denli korunduğu bir dinin kesinlikle hak din olduğuna bir kere daha iman ettim.
    Cevapla
  • Majestelerim 13 yıl önce Şikayet Et
    nagehan hanım neden kafanızı kuma gömüyorsunuz. ister kabulet ister etme. fakat: neylersin ölüm herkesin başında.kimbilir nerede nasıl kaç yaşında. bir namazlık saltanatın olacak. taht misali o musalla taşında... ne güzel söylemiş şair. ölümden kaçamıyacağımıza ve geriye de dönemiyeceğimize göre bu cehalet niye bu kınama niye. gülerim ağlanacak halimize diyerek bir an önce başkalarını değilde kendimizi tamir etmeliyiz. buradan sayın mustafa karataş hocayı destekliyorum ve programlarının devamını diliyorum.
    Cevapla
  • Musab Ziyad 13 yıl önce Şikayet Et
    Mantık kuralları. Mantık kuralları a.ısından olayı değerlendirdiğimizde bu bayan yapılan proğramı sadece öğrenme amaçlı görüyor. bilinen bir şeyin tekrarını gereksiz görüyor. Bilinmeyen gösterilmeli ve öğretilmeli diyor. Bu durumda tv lerdeki tecavüz,gasp,hırsızlık, sevişme sahneleri neden yayınlanıyor. Türk halkı bunları bilmiyor öğrensin diye mi. belki haklı olabilir. geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizideki tecavüz sahnesinden sonra ülkemizde tecavüz olayları arttı. Muhabbet kapısından sonra da abdest alanlar artar inş.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat