''Hz. Fatıma!'' dizisini çekemeyenlerin çekeceği var
''Hz. Fatıma!'' dizisini çekemeyenlerin çekeceği var
“Hz. Fatıma!” dizisinin senaryosunu yazacak nesiller yetiştiremeyenler, “Fatmagül’ün suçu ne?” sorusunu sormaya devam edecekler.

Yorumlar11

  • Murat BÖÇKÜN 13 yıl önce Şikayet Et
    GELELİM FATMAGÜL E. Evet kalbimizde bir derin yara..
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok Önemli... Siz o stüdyonun o diziye kiraya verildiğini gördünüzya.. Allah o paragözlerin belasını versin.. Biz Allah için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.. yemiyoruz içmiyoruz muhafazakarlara yediriyoruz.. demek setleri götürüp çocuklar duymasın a kiraya veriyorlar.. HARAM OLSUN..
    Cevapla
  • Barış Yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    MEHMETE. İnanmamakta serbestsin ama ben eskiden koyu bir Sünniydim. O zamanlar Şiayı düşman olarak görüyordum. Ama sonradan araştırdım ve insaflı davrandım. Şu anda tam olarak Şiiyim diyemem ama yakınım Şiaya, böyle giderse Şii olacağımı bende biliyorum. Bu arada Şiiler delillerini sadece kendi kaynaklarından değil Sünni kaynaklardanda gösterirler. Muta Nikahının yasaklanışı konusunda Sünni kaynaklar çelişki içerisindedir. Ne zaman yasaklandığı konusunda bile ittifakı yok Sünnilerin. Nisa34 varken mutaya haram demem
    Cevapla
  • Mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    BARIŞ YILMAZ. Senin şia olduğun belli baktım da önceki yorumlarına muta nikahını HZ ÖMER (radıyallahu anh) yasakladı filan diye yazmışsın sonra Aleviler şia ya dönsün demişsin ehli sünnete olan görüşün burda belli oluyor neyse onu tartışacak değilim herkesin düşüncesi kendine ama sünniler bir şeyi eksik bırakmaz merak etme sen eksik anlarsan o başka.Bu arada muta nikahını Efendimiz sav mekkenin fethinde yasakladı kaynak MÜSLİM NİKAH 16 Kütibi Sitte yani ilgilenirsen tabi.Bizde eksik bırakma olmaz her şey kaynaklı delilli
    Cevapla
  • Barış Yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    MEHMETE. Ben Sünniler yalan söyler demedim, sadece eksik bırakırlar ve bazı tarihi olaylardan bahsedemezler dedim. Ve hangi konuları bahsetmeyeceklerini de yazdım aşağıya.
    Cevapla
  • Mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    BARIŞ YILMAZ. Sendeki bi şia sevgisi beni şaşırttı.Demek şialar doğru yapar sünniler eksik bırakır veya yalan söyler.Belli oluyor kimin ne yaptığı.Sen sette durda bari şiaları temsilen olan bitenleri izle belki müdahale etmene izin verirler
    Cevapla
  • Serkan 13 yıl önce Şikayet Et
    BÖY BİR ÇEKİLECEKSE FİTNE PEŞİNDE KOŞANLAR OLMAMALI. Ehl-i Sünnet Vel Cemaat itikadına mensub olanlar, Peygamberin sünnetini harfiyen yerine getirenler, onun Ehl-i Beytine gerçek manada turab olanlar, fitne-fesat peşinde koşmayanlar çekmeli, Allahın seçimine asi olanlar ancak zehir saçarlar.
    Cevapla
  • Yunus KILIÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazar Bu Konuda Çok haklı. Bir dönem mezuniyetim de o alanda olduğu için İletişim sektöründe çalıştım. Çalıştığım yerde abuk subuk adamların varlığı eleştirilince yetkililer"napalım yetişmiş adam yok" diyorlardı. Stajer muhabir olarak çalışmaya başladıktan sonra baktım ki aslında böyle bir dertleri de yok, sadece mazeretleri var.
    Cevapla
  • ÖZKAN987654 13 yıl önce Şikayet Et
    sadece senaristle iş bitse. Kâmilîn insanların zevk-i maâlîsini hoşnut eden bir hâlet, çocukça bir hevese, sefihçe bir tabiat sahibine hoş gelmez, Onları eğlendirmez. Bu hikmete binâen, bir zevk-i süflî, sefih, hem nefsî ve şehvânî içinde tam beslenmiş, zevk-i ruhîyi bilmez. Avrupadan tereşşuh etmiş şu hazır edebiyat, romanvâri nazarla, Kurânda olan letâif-i ulviyet, mezâyâ-i haşmeti göremez, hem tadamaz.
    Cevapla
  • ÖZKAN987654 13 yıl önce Şikayet Et
    İş senarist yetiştirmekle bitmiyor ki. Sayın yazar, Unutulan bir noktayı hatırlatmak isterim sinema iyi bir tebliğ aracı mıdır? Suretperestliğin putperestlik gibi olduğu şu zamanda sinema ne kadar safi bir araçtır. Çağrı filmi demişken örnek vereyim Hz. Hamza deyince niye herkesin aklına Antony Quinn sureti geliyor acaba? Hem sinema dili, yapımı bugün nasışl öğretiliyor. Önce bunun müfredatı yapacaksın, yetiştireceksin ve sonrada satabileceksin 10 kişi izlesin diye milyarlık bir sektör kurulmaz. Hem yapacağın filmde ne kadar kemalat verir ki
    Cevapla
  • Barış Yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    BİRGÜN HZ.FATIMA DİZİSİ ÇEKİLİRSE. Bunu Sünni-Şii Müslümanlar beraber çekmelidir. Eğer sadece Sünniler çekerse pekçok tarihi olaydan bahsedemezler diye düşünüyorum. Örneğin fedek arazisi olayını, Hz.Fatımanın hakkını vermeyenlere olan kızgınlığını ve kırgınlığını, vefat edince Hz.Ali tarafından gizlice defnedildiğini, halifenin ve yardımcılarının cenazesine katılmadığını falan gizlerler. Onun için Şiilerde mutlaka böyle programların hazırlanmasında katkı sağlamalıdır.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat