Resmi Diyanet'e Sivil Başkan….
Resmi Diyanet'e Sivil Başkan….
e, Ali Bardakoğlu, görevden alınmak şöyle dursun, istifa bile etmedi. Görev devam ediyor. Çizgi, kırılmadan ama yükselerek devam edecek.

Yorumlar14

  • remzi danaci 13 yıl önce Şikayet Et
    kimin neyin diyaneti. demirelin atasozunde diyanetin tapu kadastro mudurlugunden farkinin olmadigi soylenmistide bi takim cuhela tepki gostermisti halbuki cok guzel tanimlanmisti diyanetin konumu vede icindeki memurlarin durumu gecen sene denhak diyanet cemiyetine ankara ilahiyattan iki profesor davet edilmisti rotterdam din atesesi profesorler tarikatci diye konusturmamisti profesorlerden birisi bu olayi mehmet gormeze soyliyecem demisti ama pesindende ne farkederki albirini vur oburune demisti bu sebeple fazla umitlenmeyin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    diyanet çevremizde olan soykırımlarda sessiz kaldı. bosna da çeçenistanda flistinde ÇOCUK KATLİAMLARINA soykırımlarına SES çıkarmadı, HALBUKİ DİN NEDEN VARDIR ,dinin DİN adamının GÖREVİ nedir , DİN ADAMI sadece namazmı kıldırır, BU kadarmı .DİN ADAMININ VE DİNİN BAŞKA amacı yokmu, mesela mazlumları fravunun elinden kurtarmak GİBİ MESELA.HUKUKU SAVUNMAK, yetimi garibi savunmak HAKKI AHLAKI SAVUNMAK,ALLAH ın KURALLARINI SAVUNMAK ,AVUKATLIĞI NI yapmak.Varmı yanlışım söyleyin. Diyanet sadece NAMAZ kıldırmakmı hepsi bu mu BU KADAR mı. DİN BU kadar mı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    DİYANET HAKKI AÇIK AÇIK CANLI CANLI SAVUNMADIKÇA. son nefesime kadar diyaneti eleşdireceğim .TAKİ emri bilmağruf nehyi anil munker yapana kadar.UYUŞUK BİR DİYANETİ kabul etmiyorum.
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    DİYANET VURDUMDUYMAZ. EZAN bitene kadar ben namazımı kılar,çay faslına başlarım,YANİ teganni teganni gazel gibi. SONRADAN görmenin mikrofonu olmuş, KİMSEYE vermemiş, kablosunu koparmış. KÖTÜ EZAN OKUYAN okumasa DAHA hayırlıdır. ÇÜNKİ ne ezan OKUYANLAR VAR. BİZ inşaatda çalışırken ayağımıza çivi batardı AaAauuaAaHH diye bağırırdık ORDAN tecrübem var.EZAN ı okuyanlarlarda da AYNI SES tonu var. ELEŞDİRSEN ORDA seni hırpalarlar.DEMEZLER ki BU mümin kardeşimiz BİR EKSİKLİĞİ görmüş ,bir şey demeye çalışıyor. yok ELEŞDİREMEZSİNİZ
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    diyanet 100 bini aşkın görevlisi ile. FAHRİ PARASIZ ÇALIŞAN ,NUR cemaatinin yaptığı hizmetin 100 DE 5 İNİ başarabilmişmi.EĞER çalışdık başardık emribil mağruf nehyi anil munker yaptık, bizi hafife almayın ,DİYORLARSA gençler dünyasında NE gibi çalışmalar YAPMIŞLAR ,BURDAN anlatsınlar ,BİZDE İHYA olalım. ETKİLİ vaizleri yok gibi AZ ,ARTI ezan İÇLER acısı okuyanlar İNŞAATDA ayağına çivi BATMIŞ adamın AVAZI gibi bağırıyorlar.ELİFLER yani A lar ta gırtlaktan çıkıyor,VE ÇOK cırlak SES yapıyor. NEGATİF SES tonu.EZAN Iöyle uzun OKUNUYORKİ
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet hangi cemaat tarafından yutulacaktır2. Ancak onun tarafsızlığı ve bağımsızlığı..aynı sahada faaliyet gösteren cemaatleri hep rahatsız etmiş.Cemaatin toplamak istediği ranta yardım diye ortak olan ve üzerinden güç kazanmak istediği müslümanları kapan bir kurum olarak suçlanmıştır..bana göre..diyanetin değerini anlamayanlar için..bir cemaatin gelip onu yutmasıyla birlikte türkiyedeki tüm camiler..siyasi bölünme bile onun yanında hiç kalır..işlevsiz kalacak.kimse gitmeyecek.herkes kendi mahallesinde kendi camisini kuracak.kendi imamını atayacaktır.
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet hangi cemaat tarafından yutulacaktır.?. Diyanet kuruluşundan beri bağımsız ve tarafsız bir kurum olarak kalmıştır.İslamı hep el üstünde tutarak, şu ve bu cemaat saiklerinin görüşüne göre değil.yada şu ve bu tarikat şeyhinin yada evliyaullah denilen farazi payelerle şişirilen ortadoğu kafalı insanların tanımladığı görüşe göre değil.Aklın ve medeniyetin tanımladığı görüşü egemen kılarak, Türkiyedeki cami cemaatininin siyasi kökenini hiç dikkate almadan, ayrılık ve gayrılıklarına hiç karışmadan tek çatıda toplamış ve onlara imamlık yapmış kurumdur.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Esasında..... Ben DİB gibi bir kurumun laik bir ükede ne işi olduğunu pek anlıyamıyorum! Devlete karışmayan dine devlet neden karışıyor? Cemaat olmak isteyen müslümanlar biraraya gelsinler derneklerini kurup, mahallelerine bir cami yapıp, iaşesini temin ettikleri bir imamın arkasında namazlarını kılsınlar! Laik (dinsiz) devlet din görevlisine maaş veriyor! O halde alevi dedesine de, tarikat şeyhlerine de maaş vermeli. Öyle değil mi?
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Sezarın Hakkı?. Mahallemde 6 yıldır oturuyorum ve mahallenin camisindeki imam beyin ramazan ve diğer önemli günlerin dışında sabah namazını kıldırmaya geldiğini görmedim. Bu konu ile alakalı sırası ile Şişli Müftülügüne, DİB Disiplin Şube Müdürlüğüne yazılı müracaat ettim ve ne yazık ki Diyanet memurunu işe getirmeyi beceremedi? Dikkat edin bu adam normal memur değil İmam yani önder! Sevsinler sizin gibi önderi! Bu tür imamlar imam filan değil namaz kıldırma memurudur.
    Cevapla
  • aydın aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet &quotResmen" çok büyük tehlike!(2). Kuran-ı Kerimin "TC Onaylı" olması giderek,Kuranın Tanımı anlamına geliyor.Bugün için herhangi bir "tehlike" sözkonusu değilse de,bu" resmiyet"in "iman" haline gelmesinden sonra,ileriki zamanlarda.."Devlet"in "Kötü kişiler eline geçmesi" durumunda..En dandik metinlerin "Onaylı Mushaf" haline getirilmeyeceğini bize kim garanti edecek?..Resmiyet,böyle bir "faraziye"den ne kadar uzak?
    Cevapla
  • aydın aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet &quotResmen" çok büyük tehlike!(1). Senai Beyden "beklenmeyen" bir kavrayış..Tebrik ederim...Başkanımızı da tebrik eder başarılarını dilerim. İşim dolayısıyla biliyor ve söylüyorum.Şimdiki zamanda,Kuran-ı Kerim "Diyanet Mührü" ile "Din" ise,"Diyanet Kaynaklı" ile tanımlanıyor.Yani,"Din"imiz,Fiilen "Resmi"leşmiş durumda.Kuran-ı Kerimlerdeki "mühür" işin başında "mühürlü kitap" olarak.."toplanmasın" anlamına gelirken,şimdi,güya "Devlet Onaylı" anlamına geliyor..
    Cevapla
  • Ahmet Özçelik 13 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı Olsun. Yeni başkanın işi kolay değil. Ancak, Allahın (cc) izniyle alnının akıyla bihakkın üstesinden geleceğine inanıyorum. Başarılı olması için dua ediyoruz. Görmez Hocada o birikim ve donanım var. Allah (cc) yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    sayın hocam. yazınızda ki diyenet teşkilatının tedricen olumlu icraatlar yaptığını ekip ruhunun önemini ve sivil anlayışı azıcıkda sezarın hakkından cimrice bahis olmuş .bardakoğlunun cemaat lardan veya akp ye yakın olmayışımı sizi sezarın hakkını vermemeye itiyor .
    Cevapla
  • haşoliköyü 13 yıl önce Şikayet Et
    dilenci. İnşallah hayırlı olurda diyanet biz din görevlilerini dilenci yerine koymaktan çıkarsın başka bir şey istemiyorum lojman sorunu çözülmüyor
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat