Fatmagül'ün, Bihter'in suçu ve gerçekler
Fatmagül'ün, Bihter'in suçu ve gerçekler
Behlül, Bihter ve Fatmagül’ün barbi bebekleri de yapılmış çocuklarımız onlarla oynayarak büyüyecekler ve büyüyünce de onlar gibi yaşayacaklar. Bu ilgi ne anlama geliyor? Prof. Dr. Nevzat Tarhan yanıtlıyor:

Yorumlar24

  • Ümit PEKPARLAK 13 yıl önce Şikayet Et
    Reyting yalanları. İzlememek yeterince büyük bir tepki midir acaba diye düşünüyorum. Çünkü reyting sonuçlarının istendiği gibi düzenlendiği herkesin malumu. Bu ve benzeri TV programları ( evlendirme ve aile problemlerinin tartışıldığı programlar da dahil ) bence uzmanlar tarafından sıkıca denetlenmeli. Evlilik gibi kutsal bir ilişkinin içi öylesine boşaltılıyor, aile içinde yaşanan çirkin olaylar kamera karşısında o kadar rahat anlatılıyor ki insan dehşet içinde kalıyor. Bu gün buna göz yumarsak yarın bize göz açtırmayacak.
    Cevapla
  • mfatihim 13 yıl önce Şikayet Et
    Her diziyi satır satır anlat.... Ondan sonra da vay efendim şöyle,vay efendim böyle de...Bu diziler dating almazsa yani sen ben izlemezsek yayınlanır mı?.Çok şükür kurtlar vadisi dahil tek birinin tek bölümünü bile izlemedim.Çözüm yasaklamak olamaz.Burası kişisel kısım.Ya RTÜK?.maaşallah yani reklamda dediği gibi "hiç bu kadarını bekliyordum" sözü gibi bir gün de bizi yanıltsın!.Kanunu uygulasın.Sen bu dizileri özgürlükler ülkesi denilen ABD de çocukların olduğu saatte yayınla bakalım o TV nin başına neler geliyor!...
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYEDEKİ TEHLİKE YOBAZLIKTIR. Sadece dinin değil, her siyasi fikrin yobazları iş başında. Aşırı tutucu, din adına kendi törelerini, akılsızlıklarını, kültürsüzlüklerini dinmiş gibi gösteren, dini yaşanamayacak derecede zorlaştıran ruhbanlığı öne çıkaran, dini bir siyasi araç olarak kullanmaya çalışan, Markisist çatışma fikrini dinmiş gibi gösterip türlü terör grupları oluşturan zihniyettir Türkiyenin ve Dünyanın tehlikesi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    **. fatma gülün suçu yok biz onu bihter sandık..
    Cevapla
  • emin doğan 13 yıl önce Şikayet Et
    İzleme. İzlemiyorum-izletmiyorum. sende öyle. sizde öyle yapın. bu sapık filimleri çocuklarınızdan uzak tutun. yoksa ileride namuslu bir kişi kalmayacak zaten çok azaldı. herkes duyarlı olsun. duyarsız kalırsanır hata edersiniz en iyi tepki reytingini kırmaktır.
    Cevapla
  • hacı mustafa ersözlü 13 yıl önce Şikayet Et
    Tek amaçları ahlakı bozmak. Bence bu filimlleri tartışmak bile onların ve şeytanın işine yarıyor. en iyisi o kanalları silip hiç izlememek.
    Cevapla
  • erkan odacı 13 yıl önce Şikayet Et
    Bediüzzamanın Psikiyatri okumuş hali!. İsterseniz bir de fetva falan verin. Modern toplumda İslama göre ahlak yasaları ve uygulamaları diye. Keriz miyiz biz? Bütün hayatı tek bir muhafazakar ideolojiye göre yorumluyorsunuz. Ama yorumlarken tabiki bu doktrine özgü arapça terimleri kullanmıyorunuz. Peygamberin sünnetine uymamızı tavsiye etseniz bu kadar zorlanmanıza gerek kalmaz.
    Cevapla
  • volkan yalman 13 yıl önce Şikayet Et
    yapanlar-yıkanlar. birleri toplumun bozulmuş yozlaşmış kültürünü bin-bir dertle çileyle toparlamaya derlemeye çalışıyor.diğer taraftan nereden geldikleri ne oldukları belli olmayan bir güruh bu yozlaşmayı alevlendirmeye tutuşturmaya çalışıyor.başka bir taraftan toplumun entellektüel kesimi ise bunun çağdaşlaşma, ilerleme olduğunu iddia ediyor.Teyzenin ,halanın ,dayının,amcanın yeğenle ilişkiye girmesinin neresi çağdaşlaşmak bunu bana biri izah etsin lütfen.ve tüm toplum bu dizileri zevkle izliyor,çocuklarına izlettiriyor.
    Cevapla
  • ibrahim karaca 13 yıl önce Şikayet Et
    filmleri tek bir. Şey üzerinde döndürüyorlar cinsellik hayatta bunun haricinde daha güzel zevkler vardır bunlara karşı gözümüzü kör edip gerçeği gören gözleri ve masum çocukları aldatıyorlar.
    Cevapla
  • fahrettin tellioğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    mahkemeden ceza aldık. kokuşmuş bi toplum yaratmanın peşindeler üreten degil düşünen ama hep düşünen hiç bi işe yaramayan bi düşünen toplumun peşindeler kanun yapıcılar türk toplum ahlak yapısına ugun bi yapılanmanın peşine bu güne kadar gitmememiştir bu iktidara BOPla verilen görev toplumu ahlaken manen bitirme görevidir.yasa yapıcılar reerandumda hiç bi madde aile yapılanmasıyla ilgili bişe getirmemiştir eski ecevit hükümeti döneminde RTÜK ceza keserken bunlar AB uyum yasaları adı altında ahlaksızlıgı teşvik etmiştirler
    Cevapla
  • fahrettin tellioğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    mahkemeden ceza aldık. bu ahlaksız yapılanma sokaklarda öpüşmelere yılışmalara sarılmalara kadar devam etmekte ve yönetim idare hukuk buna yol vermekte toplumun aile yapısı biterse o ölke cok cabuk işgal edilir bunu türkiye üzerinde bir 10 içinde deneyecekler bitmiş toplumu işgal etmek kolaydır ahlakı degeri olmayana tecavüz etseler sesi cıkmayacaktır .ve biz gecen ay 2000tl para cezasıyla cezalandırıldık sebep sokakta öpüşene müdahaleden dolayı bizi tutklayıp içeri attılar parayı ödeyince cıkarttılar.yanı bitmiş kokuşmış bi topl
    Cevapla
  • fahrettin tellioğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    küçük emrah la başlayan macera. bu diziler özellikle 1999- 2002 ırak işgaliyle türk aile yapılanması içine birden sokuldu öyleki toplum dizilerlen filimlerlen futbollan müziklen meşgul olsun hiç bişeye müdahil olmasın istendi ve uyutulmuş narkozlanmış toplum yaratıldı ve başarısızlıklar toplumumuza başarı diye bu kanalizasyonlarlan enjekte edildi hatta bugün füze kalkanı olayında sanki bi başarı elde edilmiş gibi hava yaratılarak millet uytulmakta buda ister istemez toplumda kimlik kişilik karakter ahlak bozukluguna sebebiyet vermekte
    Cevapla
  • cemalettin albayrak 13 yıl önce Şikayet Et
    ACI SON ve YAVRUSUNU YİYEN YAMYAM. Acı sonla biten hatalar, yavrusunu emzırmek için uzunca yollar kat eden, büyük çabalar sarf eden ,kurtlar, aslanlar,maymunlar,,,,,,,,, ahlak öcünü mutlaka alır,,, son ne kadar acı olsada, yavrusunu pişirip yıyen yamyamlar!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Umit Erdal 13 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm: Daha iyi alternatifleri yapmak. Arkadaşlar, eleştirilere aynen katılıyorum. Ancak bu dizilere hiçbir şekilde engel olmak veya geç saate almak mümkün olmayacaktır. Toplumun bu tür dizilere yönelik çok büyük bir talebi var. Bu konuda en iyi çözüm, bunların alternatifi olacak, kaliteli ve aynı zamanda ahlaki değerlerle uyumlu daha iyi diziler, filmler üretmek olur.
    Cevapla
  • çelik arslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Dizi yahut sinema. Filmlerde ve edebi eserlerde bu tür olaylarla karşılaşmak çok şaşrtıcı değil. Toplumun içinde bunun bin beteri olabiliyor. Tabii bu tür sahneler dikkat çekmek mahiyetinden olunca işin cılkı çıkıyor. Mesela Aşkı Memnunun kitabıyla dizinin verdiği mesajlar birbirini tutmuyor. İşin içinde para kazanmak kaygısı var. Bu da insanları yanlışa sürüklüyor. Ben bu dizileri seyretmiyorum. Ailenin yapması gereken de bu. Hele çocukları varsa daha da dikkat etmeliler. Rtük mtük bahane. İş ailede bitiyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat