''Arsenik materyalizmin ezberini bozdu''
''Arsenik materyalizmin ezberini bozdu''
Bu bir mutasyon değildir, canlıların varoluş tezlerinde ezberinin bozulmasıdır. Hayatın tesadüfi evrimle oluşamayacak başka gerçekliklerle ilgili olduğunun işaretidir.

Yorumlar95

  • feride yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    Fosillerbiz evrimle gelmedik, yaratıldık diyorlar. 20. yüzyılın başlarından itibaren hızla gelişen modern bilim ve teknoloji, bilimin evrim teorisini yalanladığını gözler önüne serdi. Mikrobiyoloji, biyomatematik, hücre biyolojisi, biyokimya, genetik, anatomi, fizyoloji, antropoloji ve paleontoloji gibi bilimin konuyla ilgili tüm dalları, evrim teorisini çürüten sayısız delil ortaya koydu. onlardan biri fosiller. Şu ana kadar 100 binlerce fosil bulundu. fakat 1 tane ara form bile bulunamadı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • feride yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    Ara geçiş açmazı. Evrim teorisinin iddiasına göre, canlı türleri birbirlerinden küçük değişimlerle türemişlerdir. Evrimcilerin bu iddiaları doğru olsaydı, ara geçiş canlılarının fosil kayıtlarında bulunması gerekirdi. Ancak bu tür canlılardan eser yoktur. Evrimciler hayali çizim yapmak yerine bize 1 tane ara form göstersinler. :)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • veysi topal 13 yıl önce Şikayet Et
    Salla feride. darwin in 150 yıl evvel ortaya attığı fikri o zmanın fenine göre açıklamış, siz hala darwin in o zmanki tezlerini çürütmeye çalışıyorsunuz. bunuda hala kendinizce cevaplanamayan sorularla yapıyorsunuz. demekki darwin şu an hayatta olsa şu anki yani günümüz şartlarına göre sunacağı tezlerini 500 yıl sonra çürütemeye başlardınız.
    Cevapla
  • feride yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    Dawinizm çoktan çöktü. Dawin zamanında bilim gelişmemişken pagan dini olan Darwinizm cehalet ortamında gelişmiş. Fakat 20. yüzyılda genetiğin çıkmasıyla DNAnın keşvedilmesiyle ve bilim ve teknolojinin üst seviyeye ulaşmasıyla darwinizm çürütüldü. Darwinistlerin güya delil olarak kullandıkları bilim bu yüzyılda evrime karşı çıkıp tamamen yalanladı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • feride yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    Evrim bilime dayanmayan pagan dini. Protein tüm canlıların yapı taşı. bir proteinin meydana gelmesi için en az 60 proteine ihtiyaç var. Öncelikle DNA ve RNA gerekiyor. Yani DNA&8217da bilginin kodlanmış olması gerekiyor. Bir kere hücredeki organellerin eksiksiz olarak var olması gerekiyor. Ancak bu organellerde proteinler oluşuyor, dolayısıyla protein olmadan protein kesinlikle oluşamaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • feride yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    Darwinizm putperest bir din. Darwinizm ta Sümerden ve Eski Yunandan gelen sapkın bir din. Şimdi de darwinistler şuursuz atomlara güç isnat ediyorlar. fakat günümüzde gelişmiş teknoloji ve bilim sayesinde DNAnın yapısı incelenmiş. Tek bir DNA molekülünde 1000 kitabı dolduracak kadar bilgi bulunur. A,T,C ve G harfleriyle sembolize edilen bir tür alfabe ile insanın bütün özellikleri şifrelenmiştir. Son derece kompleks bir yapı nasıl tesadüfen meydana gelip te insanın oluşması için karar verebilir?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali Saygin 13 yıl önce Şikayet Et
    Bilim gelistikce Darwinizm cokuyor. Bilimsel gelismeler Darwinizme ve ateizme darbe vururken her yeni bulus yaraticinin mukemmel yaratilis sanatina bir ek delil olma ozelligi tasiyor.Inananlar bilim gelissin istiyor ve gercek inananlar bilime cok deger ve onem veriyor.Ateist yobaz takimi ise darwinizme o kadar tutuculukla bagliki hicbir delili olmayan bir teoriyi bagnazca savunuyor ve bu ugurda her turlu bilimsel sahtekarligi yapmaktan kacinmiyor.
    Cevapla
  • ismail bakır 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok Bilmselcilere... Hayvandan geldik diyenlere lafım yok öyle olsun..Öyle İNANSINLAR! Sözüm Ademin Çocuklarına onlar insandan geldi, onların çocukları. Öyle ya Allah(c.c) demiyormu onlar esfali safilindirler hayvandan daha aşağıdırlar. Yani maymundan geldik diyenlere onlar.. maymun kadar bile olamıyorlar. Çünkü hayvanlar vazifelerini yapıyorlar..
    Cevapla
  • insmod . 13 yıl önce Şikayet Et
    erkan odacı. bulgu bir veridir tez ya da teorinin alt kısmıdır dolayısı ile bilmeden konusma. Bilimsel tz yada teori, yanlışlanma ihtimali olan ancak yanlışlanmadığı için kabul gören anlık bilimsel açıklayıştır. (bilimsel tariftir). dolayısı ile darwin teorisi yanlışlandığı anda çöker, her bilimsel tez ve teori gibi. yanlışlama çalışmasıda bilimsel bir çalışmadır. dolayısı ile yanlışlama çalışması rezillik değil bilimsel çalışmadır. ön koşulsuz ve yanlışlanamaz gibi kabul etmek ise tam bir bilimsel rezilliktir.bilgine
    Cevapla
  • erkan odacı 13 yıl önce Şikayet Et
    Evrim Bilimsel bir Bulgudur!. Burada çatlasanızda patlasanızda modern biyolojinin temelini oluşturur. Bu işe inancı karıştırmayın lütfen. Lütfen bizi dünyaya rezil etmeyin. Darvinin, türlerin kökeni adlı kitabının 150. senesi tüm dünyada kutlanırken siyasi oy rantı kaygılardan koca TÜBİTAKta kapaktan son anda çekildi Darvin. Böyle rezillikler bir daha olmasın tek ümidimiz.
    Cevapla
  • mesut yavuz 13 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi günler. bazı süper zeki evrimciler bir dergilerinde "bilmem kaç milyon yıldır değişmeyen köpekbalığı evrimin en büyük kanıtlarındandır" diyecek kadar evrimleşmişti."doğanın diyalektiğinin her düzeyde işlediğinin kanıtıdır kuantum da bile kaos ve rastlantı olmaması" cümlesi bana bunu çağrıştırdı.bir de "kuantum da bile" değil, "kuantumda bile". evrişmeyen bizden değildir. :))
    Cevapla
  • güzin karaman 13 yıl önce Şikayet Et
    MAKRO VE MİKRO SAÇMA SAPAN EVRİM LAFLARI. Allah rızası için tek bir mikro örnek bulun da onu biz de milyon bilim adamı vasıtasıyla çürütelim. Bir deli kuyuya taş atar, 40 akıllı onu çıkaramaz misali. Atıp tutanlara destek olmayın yahu!! Mikro da makro da evrim yok. Nasıl büyü bu ya? Koskoca profesörler bile bu büyüye kapılıyor hayret!!
    Cevapla
  • ferhat 13 yıl önce Şikayet Et
    Darwin bilimin şu anki halini görse evrimi öe sürdüğü için utanırdı. Bugünün bilim ve teknolojisine Darwin kendi döneminde sahip olsaydı böyle bir saçmalığı eminim hiç ortaya atamazdı,utanırdı.Bilim her gün yeni yaratılış mucizelerini ortaya çıkarıyor. Sadece hücreyi incelemek, proteini incelemek bile olağanüstü bir düzenin kusursuzca varedildiğini görmemiz için yeterli. Tek bir proteinin tesadüfen meydana gelme ihtimalinin 10950&8217de &82201&8221 olduğundan, bunun ise &8220SIFIR&8221 İHTİMAL anlamına geldiğinden tesadüfi hiçbirşeyin olamayacağı çok açık
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 13 yıl önce Şikayet Et
    KADİRUZUNKÖK GİTGİDE DEVRİLMİŞ. Kadir uzunkök, birkaç mesaj önce evrimin çöktüğünü söylerken, sonradan espiriye bulanarak evrilmiş mi ne? Evrimin çöküp çökmediğinden daha büyük bir sorunu var insanların şimdi. İslam Ahlakı... Evrim çöktü, şimdi Allahın güzel yaratmasını hatırlayıp güzelleşmek en doğrusu olur. Allah güzellik versin.
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    dawrinciler toteme bağlanıyor. -bağa mağa tuta kaço,frenkeştayne,tuto-ne diyordawrin abi-diyoki yakalayın bu frenkeştaynleri kaçmasınlar tehlikeli lanetli DİYOR.-DAWRİN abi bizi toteme bağladılar ne yapacaklar acaba.- pisi,kole,jiko,teda,viyo,siya,siyo-nediyordarwin abi -PSİKOLOLOJİK tedavi diyor, BUNLAR siyasi DİYOR. -abi BAK büyücü profları geliyor- HOSİ FOSİ,KOSİ, AYAKİS, neişs-NE DİYOR DAWRİN-diyorki NE AYAK diyor SİZ hangi PARTİYE OY veriyonuz. KİTAPSIZMISINIZ, nesiniz SİZİ çözemedim SİZ KİMSİNİZ PSİKOPATMISINIZ diyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat