Ya komutanlar çetelerden korkuyorsa
Ya komutanlar çetelerden korkuyorsa
Yakın tarimizi yeniden yazacak belgeler sırada beklerken, darbe çetesinin kullandığı subaylar zor durumda olduğu gibi darbecilerin hedefinde iki grup var: Polis teşkilatı ve TSK’da görev yapan darbe karşıtı subaylar

Yorumlar49

  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    T.S.K. DAKİ DEMOKRAT,VATANSEVER,KOMUTANLAR,SİZ NİYE KONUŞMUYONUZ. HEP C.H.P li KOMUTANLARMI konuşacak BU ÜLKEDE VATANSEVER halkcı KOMUTANLAR hep SUSACAKMI, ÇIKIN YA SİZDE 73 MİLYON ADINA 1,5,milyar osmanlı milletler topluluğu adına,küresel mucadele adına,ARTIK küçük düşünenleri Büyük balık yutuyor. T.S.K içinde darbe yapın ,içinizdeki vatansever olmayan, e.t.ö yü temizleyin ,ne korkuyorsunuz,Bu ülkeyi E.T.Ö. mü yönetecek kıyamete kadar.Çıkın ortaya SUSTURUN E.T.Ö yü BİTSİN BU FİTNE.
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    T.S.K. nın içindeki,C.H.P. li derebeyleri. AÇIK AÇIK milleti T.B.M.M sini tehdit ediyorlar.DIŞ düşmanlar ,TERÖR umurlarında değil.MİLLETİ TEHDİT olarak GÖRÜYORLAR. C.H.P. li komutanlar HALK la savaşıyor. DOĞUYA da inançlı komutanları gönderiyorlar,KENDİLERİDE ORDU evlerinde GOLF oynuyorlar. ATATÜRKDEN ibret ALMIYORLAR. atatürk CEBHEDE pardesüsünü BATTANİYE yapmış YATIYORDU. şimdiki C.H.P. li komutanlar ATATÜRKÜN şeyi yani TIRNAĞI olamaz.NE ÜRETİMDE ne TASARIMDA NE DE SAVAŞDA. GELELİM DEMOKRAT halkcı KOMUTANLARA,ONLARDA ,CESARET EKSİKLİĞİ VAR.
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    erkan odacı kardeş. t.s.k nın hepsi darbeci,derebeyi, c.h.p. li DEĞİL, AMA korkak adamlar, DARBECİ derebeyi OLANLAR daha CESARETLİ sorun ordan kaynaklanıyor. BAKIYORUM T.S.K. NIN içindeki C.H.P. li komutanlar. AÇIK siyaset YAPIYOR. terör MERÖR, HORTUMCULUk, satanizm ateizm.ONLAR İÇİN hiç önemi yok, ÜRETİM TASARIM,SAVUNMA,SANAYİ,UMURLARINDA değil. TAKINTILARI VAR. tüm enerjilerini,TESETTÜRE İSLAM düşmanlığına endekslemişler. gibi HER KONUŞMALARINDA AÇIK siyasetle TESETTÜRE parmak sallıyorlar,BİLDİKLERİ BİLECEKLERİ,BU
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    Erkan: Hükümetleri askerlerin sevgisi mi belirleyecek.... Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Onlar asıl şunu sorsunlar: bizi kim seviyor?
    Cevapla
  • erkan odacı 13 yıl önce Şikayet Et
    Ya Arkadaş Vatan Gazetesinde Gözümle Okudum.. 2004ün üst komuta kademesini Hilmi Özkök toplamış sormuş, "iktidar hakkında sizler ne düşünüyorsunuz" Adamların tamamı AKPnin gitmesi gerektiğini gerekçeleri ile anlatıyorlar. Hilmi Özkök de "Evet ben de size katılıyorum, yalnız demokratik yollardan gitmeli" diyor. Toplantıyı bitiriyor. Demekki TSK hep birlikte bir fikir birliğinde. TSK bu hükümeti sevmiyor. Bunu artık sağır nenem biliyor.
    Cevapla
  • xtorah x 13 yıl önce Şikayet Et
    kolbaşının yandım da kıratı..güçlüde. ..yedi düveli karşına alıp rolleri değiştirmeden hep aynı noktaya gelir dururuz.var mı bir babayiğit darbecileri müthiş bir darbeyle tarihe gömecek.yoksa o zaman demokrasi oyununu sahipler izin verdiği sürece oynayacak ve yorulup akşamda olunca dağılacağız.asıl başkaları hal böyle olunca fasıl ha dinci olmuş ha liberal ha şuncu ha buncu.multitaskın katmanlarından biri.çekirdek ulaşılabilirmi.dersen.aralarda kaybolmuşlar.neyin nerede olduğunu çoktan unutmuştur.büyük paşayı tekrar tekrar çözme sporu en iyisi.
    Cevapla
  • xtorah x 13 yıl önce Şikayet Et
    yinede şahlanıyor aman..söz kimde. bu ülkede darbeler hep öze dönüştür.cumhuriyetin asrı saadetine.dolayısıyla darbeci faşizmi komunizmi veya başka bir düzeni getirip rejimi değiştirme yolunu hiç tutmamıştır.sermaye hiç el değiştirmemiştir.temel yapı hiç bozulmamıştır.üçbeş seçilmişin beş on çapulcunun asılması kardeş katlinin günümüz versiyonundan öte birşey değildir.karşıtların anlamadığı konu zannedersem kendi yapmaları gereken darbeyi hep kemalistlerin yapmış olmasıdır.yani paşam geçmişe giden yolları kesmeden veya..
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 13 yıl önce Şikayet Et
    mehmed bodur, müthiş gol. bunlar olmasaydı demeye...Güzel kardeşim onlar olmasaydı sırada bekleyen çok, yeni güvenlik elemanları işe alınırdı.... İŞTE CEVAP BU .şirkcilere verilecek cevap.ONLAR OLMASAYDI, SIRADA bekleyen çok, yeni elemanlar SIRADA.İŞTE PUTLAŞMAYI kran CEVAP.
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    yaa işte bölee. bu ordu olmasaydı 3 tarafı deniz ülkede yaşayamazdın çünkü 4 tarafın düşmandı (!)belki adın georg,belki hans olurdu (!) klasik türkücü savunması böyle.ordu olmasın,yokolsun demiyoruz ki !ordu adam olsun işini yapsın,milletiyle barışık olsun,millete efendilik yapma saplantısından kurtulsun diyoruz.birgünde şu milletten ,hak ve adaletten yana olun,çokmu zor ?
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    BU ORDU OLMASAYDI.... Siz hiç bu milletin ordusuz kaldığını gördünüz mü? Şöyle düşünün, bir şirketiniz var. Onu koruyan güvenlik elemanları var. Derken bunlardan bir kısmı artistleşmeye başlıyorlar. Artist olanları ayıklayınca da musti gibiler başlıyor: bunlar olmasaydı demeye...Güzel kardeşim onlar olmasaydı sırada bekleyen çok, yeni güvenlik elemanları işe alınırdı....
    Cevapla
  • musti 13 yıl önce Şikayet Et
    OSMAN A. Sen bu ordu olmasa bu ulkede bugunku IRAK tan farksız olurdun.İrandan afganistandan farksız olurdun.Senı burada 3 tarafı denizlerle çevrili yerde yasatırlar mıydı sanıyordun.Hadiii oradan bu zamana kadar ordu sayesinde konusuyorsun.Yanlışları vardı ama bu kadarına PESSS be PEESSS
    Cevapla
  • Mehmet Fudeyil 13 yıl önce Şikayet Et
    DOST ACI SÖYLER... Sayın yazarın Tespitleri çok Doğru katılmamak mümkün değil.. Askerlik ile ilgili yapılacak değişiklikler 2-3 yıldır konuşulmasına rağmen hala arpa boyu yol alınmamış.. yada alınan yol halka açıklanamamış.. Halkın maxsimum beklentiye sokulduğu dönem içinde sivil ve askeri kişilerce farklı farklı proje ve farklı açıklamalar yapılmış ama görünen o ki halka sunulacak taslak henüz oluşturulamamış.. bu büyük bir aciziyet örneği olarak halkın vicdanına yerleşmiştir..Bedelli konusuna gelince her kesime AF varda..
    Cevapla
  • osman 13 yıl önce Şikayet Et
    hala anlamayan vatandaşlar.... neden anlamak istemediğinizi inanın idrak edbilmiş değilim. halen sığ kafa yapısı olan insanlar türkiyenin tsk dan daha önemli meseleler var olduğunu iddia edebi,liyorlar. ya gerçekten kafanız basmıyor mu, yoksa maksadınız başka mı. bir ülkenin en kutsal kurumu hainler tarafından kuşatılmış ise, ne yapacaksınız bol maaşlı işleri, ne yapacaksınız her yıl 2 ay yurt dışı tatilleri, ne yapacaksınız evlerinizin önünde 2 şer oto yu . Ordu meselesi öncelikli meselemiz, aş iş sonrasında geliyor.
    Cevapla
  • musti 13 yıl önce Şikayet Et
    MEMLEKETTE TEK ORDU SORUNU VAR DEĞİL Mİ?. Bİr insanın yazdıklarının %99.5 i orduyu yıpratmaya yonelıkse bu ınsanın orduyla ne gıbı sorunu var merak ettim.Bu ulkede yolsuzluklar var, yetim hakkı yenılıyor onlara bak.Muslumansınız ya bır de bu yetim hakkı yenılıyor onlara bak araştır yaz
    Cevapla
  • ömer erol 13 yıl önce Şikayet Et
    kılıç ali. sen ali ismini kullanarak o isme hakaret ediyorsun. sen ebu cehil vb. isimler kullan ki sana yakışsın. bu ülkeyi sevenlere hakaret etme hakkın yok. sen önce fikir söyle ki adam sansınlar. hocam bu sicil yönetmeliği değişmek zorunda. personel sicil amirinin oyuncağı olmaktan kurtarılmalı ve somut delillere dayanmalı başarılar dilerim
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat