Boyner bu günlerde emekli bir generalle konuştu mu?
Boyner bu günlerde emekli bir generalle konuştu mu?
Derin çetelerin etnik ve dinci kolları çalışıyor, ortaya çıkacak olayları “Dış mihraklar” edebiyatı ile bize pazarlamaları mümkün, her olaya bu gözle bakmakta yazar vardır.

Yorumlar69

  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    KIZMAK NORMALDİR, ÇÜNKÜ KİMSE NORMAL DEĞİL-)). Türkiye insanının ruhsal gelişimi normal değil zaten. Travma üzerine travmalar yaşanıyor. Hergün gündemi değişen başka bir ülke var mıdır merak ediyorum.
    Cevapla
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    mehmet bey. üstat senin gibi geniş anlayışlı höş görülü olmayı isterdim ama olamıyorum yapısal da olabilir yanlız ırkçı değilim benim yorumlarım tepkiseldir etki tepki meselesi yani ben bir ırkı değil o şahsı hedef almaya çalışırım birilerinin kürtlük damarı kalkıyorsa benim de türklük damarım kalkıyor halil bile çileden çıktıgına göre(kültür empati maneviyatı yüksektir kardeşimin) bizim kide normal SAYGILAR
    Cevapla
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    halil kardeş. iyi ki haberin günü geçmiş yoksa yerin dibine girerdim yorumunu okuyunca utandım kendimi sahtekar gibi hissettim bana bir tane tokat atsaydın ancak okadar zoruma giderdi şimdi bu haber yok 3. 5 kişi okumuştur en fazla .ben seni kardeşim gibi sevdim bir sıkıntın olursa maddi manevi atlar gelirim oraya daha öncede söyledim seni ve metin beyi seven çok kişi var yazılarda uslup benzerliği olabilir o dediğin kişileri bende severim ama sana sevgim çok fazla
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    AHMET: BEN DE KIZMIŞ GİBİ YAPARAK ŞAKA YAPMIŞTIM-)). Herhangi bir hak geçmiş ise benden yana helal olsun.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    DDD: HAKLISIN, AYRILAN PİŞMAN OLUR.... Bu konuda hem fikiriz. Ayrılan ufak bir ortadoğu ülkesi olur. Türkiye her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu yüzyılın yıldız ülkesinin Türkiye olacağına inanıyorum. Lakin insanımızı ezberden konuşmaktan nasıl menedeceğiz, araştırmaya nasıl sevkedeceğiz, dinleme ve anlama alışkanlığını nasıl edindireceğiz, demokrasi kültürünü nasıl vereceğiz onu bilmiyorum.
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    idare et antepli. hayli gerginim,sözkonusu nicklerle birebir örtüşen fikirlerin nedeniyle tahmini bir değerlendirmeydi.kısaca ard niyetli olmadığını anlatmaya çalışmıştım.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    VOLKAN: İNGİLİZLER İLE ORTA DOĞULULAR ARASINDAKİ FARK... İngiltere sömürgeci olduğu halde onu bile hissettirmez. Avustralya onun sömürgesidir. Araştır bakalım Avustralyada hayat nasıldır. Yeni Zelanda da ilk okullarda bile her dinin ibadethanesi vardır. İlk okullarda başörtülü okuyabilir kızlar. Yani orta doğulular gibi kör gözüne parmağım yapmaz her şeyi. Kaldı ki biz sömürgecilik yapmamış, kürtlerin bu gün istedikleri talepleri yüz yıllar öncesinde vermiş Osmanlı bakiyesiyiz. Kürtler, yüz yıl önce şu an istedikleri haklara sahiptiler.
    Cevapla
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    halil kardeş. sana daha önce ahmet ve a. şahin ismini kullandıgımı söyledim İhsan beyede söyledim önce ahmetti bu nickte çok kişi oldugu için pek kullanmıyorum diğer iki nickle beni nasıl bağdaştırdın (karıştırdın galiba üzüldüm) MEHMET BEY SİZDE YAZIMI iyi okuyun sadece ironi yaptım kızacak bir kişi olmadıgın için. bilmeden seni kırdımsa hakkını helal et üstat
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    ahmet nickli arkadaş. yabancı değil van ercişil,antepli şahin veya urfalı türkmen nicklerini kullanan arkadaş.sana hakaret kasdıyla yazdığını da sanmıyorum.aranızda ermenilikle ilgili bir diyalog daha önce yaşanmıştı.o zaman bir yanlış anlaşılma sözkonusuydu ve ben konuya açıklık getirmiştim.zaten ironi yaptığınıda belirtmiş,alınma.halil bendeniz..
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    benimki endişe falan değil. gözlem ve tesbit ! yollar ayrıldıktan sonra en çok pişmanlık duyacak kesim kürtlerin müslümanları.pkk cılar onlara neler yapacak yaşayarak anlayacaklar.gereken tepkiyi vermedikleri için,onlar karşısında sindikleri için bedel ödeyecekler.ırak bugün ne yaşıyorsa onlarda yaşayacaklar.pes yaa bu kadar sahiplenmeni anlayamıyorum.sende bu konudan başka konularda aynı duyarlılığı göremiyorum.
    Cevapla
  • volkan yalman 13 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bodura cevap-4. mesele senin anlamayacağın kadar derin ve tehlikeli.evet ilk yazımda dediğim gibi eğer kürtleri ayaklandırmaya kalkışırlarsa o zaman çok sayıda masum kürtün canı yanar.onların canı yandıktan sonra bir sürü insan işkenceye maruz kaldıktan sonra bir sürü insan ölüp gittikten sonra avrupa yasaları gelmiş dünya ayağa kalkmış yaptırımlar uygulanmış ne değişecek.ölenler geri mi gelecek.Birilerin gözü döndükten sonra senin avrupan değil dünyan gelse ne yazar.Akıllı olun.uslu uslu oturun.
    Cevapla
  • volkan yalman 13 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bodura cevap-3. Kürtlerin,güneydoğunun asıl sorunu işsizlik,bakın orada fabrikalar kurmaya oradaki gençleri iş sahibi yapmaya çalışan bir Başbakan var.ama bu BDP li hainler orada yatırım yapılmasını istemiyorlar.Bu kürt gençlerine iyilik yapmak mı kötülük yapmak mı.Bizim sırıtımıza binmekten vazgeçin diorlar biz kendimize yeteriz diyorlar.sonra türkiyenin Antalyasına istanbuluna orasına burasın bu gençleri gönderiyorlar.o zaman türkiye bizim diyorlar ancak siz güneydoğuya gelmeyin diyorlar.
    Cevapla
  • volkan yalman 13 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bodura cevap-2. Sanki Dil meselesini kürtlerin özgürlüklerinin ana merkezi ana sorunları olarak lanse etmeye yansıtmaya çalışmanın ne kürtlere sağlayacağı fayda var nede bunu yapanların bu yarayı kaşıyanların faydasına bir durum..mesele dil değil sorun oluştırmaya çalışmak kürt vatandaşlarına sorsan umurlarında değil dil meselesi.birileri kürt vatandaşlarını faşistleştirmeye çalışıyor.bunuda başarıyor.meclisteki BDP milletvekilleri kastılı olarak getirilmiş kürt düşmanları.onlar kürtleri sevmiyor.onlar kürt düşmanı bence.
    Cevapla
  • volkan yalman 13 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bodura cevap. Mehmet kardeş,ben avrupadaki eğitim sistemini de çok iyi biliyorum.benim çocuklarım ingilterede okudular ilkoğretimi.orada tek kelime ingilizce bilmeden okula girdiler ya onların dilini öğrenceksin yada öğreneceksin.araştırmayı bırak,ben orada bulundum ,arakdaşlarım avrupada eğitim gördüler.onu bırak irlandanın resmi dili nedir bana söylermisin.bal gibi ingilizce.irlandalıların yerel ana dili gaelcedir.özgürlüklerin içine etmeye adileştirmeye yok saymaya basitleştirmeye,iğrençleştirmeye çalışmayın
    Cevapla
  • Serhat Akın 13 yıl önce Şikayet Et
    .... Orduya verilen paramız gözlem denetim altında tutulmalıdır.Ordu müsriflikten vazgeçmelidir.Yazıktır.Günahtır.Orduda çöpe giden yemeği bilseniz,Vallahi ülke düze çıkardı.Aç fakir kalmazdı.Bu ne biçim bir sistem.Zavallı halkı kandırmaktan vazgeçin artık.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat