Yakalandığında bayılan Apo şimdi devletle pazarlık ediyor!..
Yakalandığında bayılan Apo şimdi devletle pazarlık ediyor!..
“İşadamı pasaportlu altı kişilik operasyon ekibi, Apo’yu almaya giderken kendi aralarında “Bizler, muz tüccarıyız. Muz cumhuriyetinden, Türkiye’ye muz ithal etmeye geldik” diye şakalaşıyorlardı!..

Yorumlar8

  • enes çakıroğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    Büyütmeyin arkadaşlar. Ne zamandan beri yeri belli size teslim edilecek adamı alıp gelmenin adı Operasyon oldu. GEÇMİŞ GELECEĞİ AKLAMAZ AMA GELECEK GEÇMİŞİ AKLAR. Yok efendim o operasyonda olanlar şimdi Silivrideymiş. Kimse devlete hayrına çalışmadı, yaptığı işin karşılığını maddi manevi fazlasıyla aldı, takdir edilmesi gereken yerde takdir gördü kabahatli olduğu yerde de cezasını çekecek. Burası Muz Cumhuriyeti değil. Muz Cumhuriyetinden Muz getirilen TÜRKİYE yok öyle yağma.
    Cevapla
  • fahrettin bekiroğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    ENGİN ALAN PAŞA. İşte o ekibin başındaki Engin paşa şimdi silivride.
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    hepsi hikaye. apo nun hayati tehlikesi olduğundan abd.ve türkiyenin meşhur ergenekonu bir plan hazırladılar ve bunu adım adım uygulayarak ülke ülke gezdirildikten sonra idam edilmemek kaydıyla türkiye ye paketleyip teslim ettiler,aponun öldürülmesi istenseydi bu çok kolaydı ama özellikle yaşaması istendiğinden bu plan uygulandı ve ileride pazarlık yapılabilmesi için bunlar yapıldı şimdi niye şaşırıyorlar ki
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    O GÜN ASILAMAYAN BEBEK KATİLİ BARON MEDYASININ YALANLARIYLA. Devletle pazarlık yapar hale getirilmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Ergenekonu bırakır mı böyle adamını?
    Cevapla
  • ahmet ilker 13 yıl önce Şikayet Et
    Kürtlük Aponun Eline Kaldıysa!!!. Hani derler ya bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ya da bana liderini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Sahip çıktıkları liderleriyle birlikte yevmi mahşerde beraber haşrolmayı diliyorlarsa Allahın düşmanlığını göze alacak kadar cesurlar demek! Ne de olsa cahil cesur olur derler ya, PKK lı olmak da böyle birşey olsa gerek! (Dindar kürt kardeşlerimi tenzih ederim, bir tek dindar kürt kardeşime milyon canım feda olsun!)
    Cevapla
  • türkoglutürk 13 yıl önce Şikayet Et
    ACILIMCILAR SAGOLSUN. Derdest edilip etkisizlesecek adami abad ettiler. Eee ne demisti Ilahiyat Prof.u Orhan Ceker, cok acilip sacilip dekolte giyersen tecavüz ederler. Acilim=Dekolte.
    Cevapla
  • musta aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    abdestinden emin adamlar. işin komiği önce görüşmüyoruz diyen rte,görüştükleri ortaya çıknca biz görüşmüyoruz devlet görüşüyor uz dedi. iyi şey olunca rte, kötü şey olunca devlet mi?
    Cevapla
  • mehmetbakım 13 yıl önce Şikayet Et
    Besle kargayı oysun gözünü. Kanunlar müsait iken sen asma besle ondan sonrada böyle bela olur.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat