Hasdal ziyareti ve darbeci damarın çalıştığının kanıtları
Hasdal ziyareti ve darbeci damarın çalıştığının kanıtları
Bu kanıtlar “Şartlar hazır olduğunda ihtilal meşrudur” diyen darbe ideolojisini akıl gözü ile görmek için ‘makul şüphe’ olarak kanıt değeri yüksek veriler değil midir?

Yorumlar60

  • Hakan 13 yıl önce Şikayet Et
    Akul. Çok da tın yani. ziyaret etse ne olacak sanki. isterse yatılıya kalsın. yakışır. Türkiye artık eskisi gibi değil. Ordumuzun ciddi bir reform geçirmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ali!. Bu ziyaret sizin dediğiniz kriterlerde yani bir arkadaş ziyareti ise üzerlerindeki üniformayı çıkarır, ve devletin kendisine hizmet için tahsis ettiği helikopteri değil bir arkadaş ziyaretine nasıl gidilirse öyle gidilir. Çarpıtmayın ve hamaset yapmayın! Yıl 2011 ve herkes haddini, hududunu ve hukukunu bilecek. O kadar!
    Cevapla
  • SAMİ KAYA 13 yıl önce Şikayet Et
    örümcek zihniyet. hala darbeciliği savunan örümcek zihniyetlerin olduğunu görmek çok üzücü bir durum.cumhuriyetimizin kurucusu atamız üniformasını niçin çıkardı?? siyaset yapacaksanız üniformayı çıkarıp,silahınızı bırakıp sivil olmanız gerekir dedi. daha terör örgütlerini bitirememişler bugün kalkmış darbe yaparak kocaman devletimizi yönetmeye kalkışacaklarmış.bu kadar da olmaz.askerimiz kışlada başarılı olmalı.devlet yönetimimiz tüm gelişmiş devletlerde olduğu gibi sivil olmalıdır.milletimiz artık bilinçlidir...
    Cevapla
  • İlhan Külük 13 yıl önce Şikayet Et
    Tek Kelimem var. Benim Türkiye Demokrasisine Güvenim kalmadı kim ne derse desin Çocukların bile bildiği jitemi inkar eden doğuda kimin niye öldüğünü kim tarafından öldürüldüğünü şaibe altında bırakan kimin terörist kimin kontra olduğu belli olmayan Güvenlik gereçlerini yerinde kullanmayan yada kullanım sonuçlarını Türk Milletinin yararına değerlendirmeyen karanlık güçlerin olduğu Ülkemde ben demokrasiye inanmıyorum.
    Cevapla
  • mehmet ali 13 yıl önce Şikayet Et
    ben bu olayın takipçisiyim diyenin yaptığı hukuka baskıdır. ne yani suçlanan hatta suç işlemiş bir arkadaşımızı ziyaret etmek suça destek yada suçluyu teşvikmidir.vefa sizler için bir semt adı olsa da hasletlerini yitirmemiş Türk evlatları haklı yada haksız olarak bir sıkıntıya düştüğünde arkadaşının dostunun yanında olur.siz o askerlere saldırıyorsunuz diye her kes sizin gibi davranmak zorundamı.kaldık ki daha suçu ıspatlanıp mahkum edilen de yok.bir de prof.olacaksınız.evvela insan olun.paşalık hayaliniz yıkılınca asker düşmanı kesildiniz
    Cevapla
  • musti 13 yıl önce Şikayet Et
    ORDU DAĞITILSIN YA DA GENERALLERİN HEPSİ İÇERİ ATILS. O zaman darbeci de kalmaz darbe tehlikesi de kalmaz .BU en iyi çözüm bak:)))
    Cevapla
  • ALİ OSMAN AYDIN 13 yıl önce Şikayet Et
    HER KES İŞİNE BAKSIN (ama nerede). Sözde demokratik bir ülkede yaşadığımızı zannediyordum. Ama askerde gördöm ki her sey değişikmiş insanlar ne uğruna bile old.bilmeden omurlerinin bir kısmını orada kıslalarda geciriyorlar ne uğruna ? orası tartışılır. Bu ülkede bazı şeyler cok ucuk bazılarıda cok pahalı . Siyasetşi işini yapacak. askerde kendi işini tabi yapacağı bir iş varsa... Ama malesef öyle düsünmekten korkan bir toplumda yasıyoruz korkuyoruz dusunmekten yazmaktan tıpkı benim su anda yaptığım gibi...
    Cevapla
  • TurQuaZ 13 yıl önce Şikayet Et
    yolun başındayız. kanımca ülkemizde darbeci grubun henüz % 5i dahi deşifre olmadı. birileri biyerlerde çok iyi gizleniyor. ne kadar gariptir ki 60 yıldır ülkemizde yerleşmiş olan darbeci zihniyet henüz buna hiçbir tepki vermedi. 1000 lerce masum insanın katili olan bu zihniyet henüz ortaya çıkmadı. zannımca milyonlarca belge ve binlerce darbe meraklısı hain pusuya yatmış avını beklemekte. bu film zor biter.
    Cevapla
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    akpnin kronolojisi. ilk 4 yıl izleme örgütlenme,ikinci dört yıl tutuklama,üçüncü dört yılda abd yardımıyla yapılan tasfiye tamamlanınca ılımlı islam devletine geçiş kanunları çıkarılır.
    Cevapla
  • haydar zulfikar 13 yıl önce Şikayet Et
    Adam sincan belediye reisini hapiste ziyaret etti diye feryatedenler nerde?. şimdi silivride sanıkları ziyaret etmek neyin nesi? Nerdesin ey adalet! Nerdersin ey güdümlü , millet düşmanı darbeci medya! Yazıklar olsun1! Ama bu millet bunu asla unutmayacak.
    Cevapla
  • aslında ne oluyor 13 yıl önce Şikayet Et
    Enteresan. Bu haksızlıkların aynısı bize 28 şubatta yapılmıştı deyip iç çekenlere tavsiyem yapılanlar aynı ise o zaman hangi tarafta olduğunuzu durup düşünün..
    Cevapla
  • AGLAYIN SU YÜKSELSIN 13 yıl önce Şikayet Et
    Sözde dirilerin sözde ölülerden medet dilediği başka bir ülke var mı acaba?. (((Geçenler geçti seni uçtu pabucun dama Çatla Sodom Gomore, patla Bizans ve Roma!)))
    Cevapla
  • Ahmet Gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa birligi ve askerimize verilmis yetkiler. Önce kendi icimizde düzeni kurmamiz istenecek kayitsiz sartsiz halk tarafindan secilen hükümete bütün yetkileri taniyacaklar , avrupada bir genel kurmay darbeden tutuklanmis olanlari morel ziyaretine giderse hemen vazifeden alinir ,cünkü bu hareket demokratik sisteme aykiri ve hukuka karsi gelmek demektir . Hele hele tutuklu ailelerinin Atatürke cikip kimi kime sikayet etmelerine hepsi güler. Atatürk onlara nasil bir yardimda bulunabilir diye sorarlar.
    Cevapla
  • şamil cihangir 13 yıl önce Şikayet Et
    TSK Darbecileri KORUMA... TSK Milletin gözünde itibarını daha fazla yerin dibine batırma... YETER...
    Cevapla
  • Ali Saygin 13 yıl önce Şikayet Et
    Hukumet pasif davranmamali. Hukumet izleyici konumundan cikarak kendine bagli kurumlara ceki duzen verme asamasina gecmelidir.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat