Değişen bir şey yok kaldırın gitsin…
Değişen bir şey yok kaldırın gitsin…
101 yıldır 8 Mart günü Dünya kadınlar günü olarak kutlanıyor... Sizce 8 Mart işe yaramış mı? Değişen bir şey olmuş mu?

Yorumlar10

  • evet_isyan 13 yıl önce Şikayet Et
    sorun ithal etmeyin... avrupadaki kadından yola çıkıp buradaki kadınlara dair ahkam kesmeyin. kadın konusunda dün de bugün de avrupa bizden daha kötüdür. bunun için adli istatistiklere, hastane kayıtlarına bakmanız yeterli. siz avrupadaki kadını örnek gösterdikçe kadınlarımızı oradakiler gibi yalnızlığa, mutsuzluğa ve depresifliğe itiyorsunuz. benc e bu konuda biraz okuyun araştırın ve geliştirin kendinizi, ezbere konuşur gibi bir halinz var. yalnız tek yönlü okumayın. toptan çıldıracaksınz kadınlr olarak birgün sonunuz hayır dğl
    Cevapla
  • evet_isyan 13 yıl önce Şikayet Et
    bu böyle olmaz... hele hele sadece kadına sorarak, sadece bir tarafın sorunlarına odaklanark hiç olmaz. hiç sordunuz mu erkeklere nedir eşinizden sıkıntınız, şikayetiniz diye? kadınlar mutsuz erkekler çok mutlu! mantıklı geliyor mu size, mantığınız bu kadar mı? esasen bence eşinden şikayet eden kadınlar eksik, kusurlu, suçlu ve suçunu bastırmk için ha bire kocasını suçluyor. olmuyor mu etrafnız da bu? bal gibi yüzlerce örnek görüyorsunz! demem o ki kimse sütten çıkmış ak kaşık değil o yüzden tek taraflı laflar lüzumsuzluk..
    Cevapla
  • evet_isyan 13 yıl önce Şikayet Et
    ben bu istatistiklere hastayım... kadınlara soruyorlar eşinizdn şiddet gördünüz mü? boyu devrilsin görmem mi hiç! olay bitti. peygamber ya kadın dediği kesin doğru:) hepimiz gayet iyi biliyoruz ki bunun içinde bir sürü yalan var. bir de erkeklere sorun bakalım istatistik kaç! ee erkek söyler mi dövdüğünü diyeceksinz. doğru bazısı yalan söylyecek mutlak ama kadının yalan söylemediğini iddia nasıl edebilirsinz? misalen ben evlendiği gün karısına şiddet uygulayan bir insan hiç tanımadım da duymadım da. nerden çıktı bu %57? pes yani rakama bak
    Cevapla
  • HASAN ORUÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    ya maneviyat. işte bu yazını asıl temelini dünyadaki bütün insanların islam inancını tam olarak bilmemesinden kaynaklanıyor. Aslında islama inanan bir insan bırakın İslamın CENNET i kadının ayağı altına almadaki önemini, onlara nekadar pozitif yönde ayrıcalık verdiğini bilmemelerinden kaynaklanıyor. bir kadını dövmek islama inanan biri için nekadar zordur. bırakın dövmeyi ona kötü bir şey bile diyemez. çünkü cenneti ayakları altında olana ancak sevgi ve saygı duyulacağını iyi bilir.
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok geride kalmışsınız Tülin abla.... Bak bizim kadınlara..Alır eline iş çantasını..erkek varmış falan filan sallamaz..Her sektöre girer..her yerde çalışır ..Atlar uçağa Londra ve Parise İş görüşmesine gider..Fuarlara katılır..Şirket patronlarıyla kıran kırana pazarlık yapar..Sonra gelir evinde..kocasına kadınlıkda yapar..Ot süpürgeyle evini süpürür..Çocuklarını büyütür..Beyine en güzel yemekleride hazırlar..Bütün bunlar Kültürden gelecek..Aile içi yetişmeden gelecek..Kız çocuklarını el üzerinde tutan ve onları okutan bir kafadan gelecek..
    Cevapla
  • tankoy oytun 13 yıl önce Şikayet Et
    kadılar istanbulda toplandı ve. apo lehine sloganlar attılar.apo kadınmı.kadınlar günü ile alakası toplanan kadınların aponun kölesi olmalarıydı.düşünebiliyormusunuz.kadınlargününde apoya özgürlük.apoyu ne yapacaklarsa.
    Cevapla
  • necmettin 13 yıl önce Şikayet Et
    ayrica parti kursunlar. ve secimlere katilsinlar.en azindan kadinlarin millet vekili adayi olup olamayacagina yine kendileri karar versin ve erkegin bu konudaki liderloigini ortadan kaldirsinlar.mecliste kadinlari temsil eden kadinlardan olusmus bir parti gormek isteriz.ki bence harika olur.
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar ne istediğini biliyormu. sözüm müslüman kadınlara ,Kuran da kadının erkekle eşit olduğunu yazan bir ayet varmı ? sonra bu istatiklerin çoğu yalan,gerçek istatikler bunların tam tersini söylüyor,yani kadın döven erkeklerin genelde şehirde yaşayanlar olduğu ve hatta eğitim düzeyi arttıkça bu sayının daha da arttığı görülüyor,nedenleri çok basit,köydeki kadın olur bey diyor kurtuluyor ama şehirdeki olmaz diyor dayak yiyor,isterseniz boşanmaları da inceleyin aynı olduğunu göreceksiniz,zaten kadınlar günü batının uydurmasıdır,boştur
    Cevapla
  • necmettin 13 yıl önce Şikayet Et
    kadin haklarini savunuyoruz.. ozelliklede kadina karsi yapilan her turlu siddete karsiyiz.hukumetten turkiyedeki kadinlarin hayatlarini iyilestiren adimlar atmasini istiyoruz.calismayan kadinlarin issizlik parasi altinda maasa baglanmasi talep ediyoruz.kadinlar gununuz mubarek olsun
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 13 yıl önce Şikayet Et
    Aaa! bizim sitede bunları. yazmak günah. kadın kışkırtıcılarından mısınız yoksa? bunların sebebi itaatsizlik. itaati bilmeyen dayak yer. medyanın abartmalarına inanmayın.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat