Sadakatsiz koca: In, Müslüman koca: Out
Sadakatsiz koca: In, Müslüman koca: Out
Bu yazıyı mümkünse sadece hanımlar okusun. Önceden, "İçkisi-kumarı, kadını/kızı yoktur." denilen erkekler, eşler tarafından renksizlikle suçlanıyor. Müslüman erkekler nasıl 'out' oldu?

Yorumlar51

  • turanes 12 yıl önce Şikayet Et
    .. çalışan kadın = iş bulamayan erkek.abartılan evlilik masrafları evlenmeyenlerin baş sorumlusu.evlilik yaşının yükselmesi ve kişilerin bekarlığa alışmaları evlenince alışkanlıklara özlem.benim her iki ninemde 13 yaşında evlenmiş dedemin biri askerden önce evlenmiş diğerini bilmiyorum.bence hz.muhammet s.a.v sözüne inanıp güvenip akılbali olunca hemen evlendirmeliyiz masrafa giremiyorsak evimizin bi odasında geçindirmeliyiz.hz muhammet s.a.v kızı fatımayı akılbali olunca 12 yaşında olmuş hemen evlendirmiştir.efendim işde okuyor yaşı küçük yasak masak geçti o devir vs,cinsellik de yemek içmek gibi bi ihtiyaç sen onun o ihtiyacını karşılamassan o bir takım arayışlar içine girecektir aklını kalbini bununla meşgul edecektir.ondan sonra yav bu çocuğun dersleri ilkokulda iyiydi sonradan bozuldu der durursun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Muharrem 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. çok güzel bir yazı kaleme almışsınız, gerçekten de gün geçtikçe daha da kötü oluyor, yazınız güzel ama açıkçası işe yarayacağını sanmıyorum, kadınların yükselişi sürecek. Zaten kitaba göre de olacak olan bu değil miydi?
    Cevapla
  • cevdet tokat 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşim.. Allah razı olsun kardeşim. Bu yazıyı Esra Elönü'de okusa iyi olur.Ayrıca kendisiyle birkaç seans görüşmenizde yarar var.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • FuJiN 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar Ne ister 6. Kadınlar iş hayatından çekilmediği sürece bu işin çözümü zorrr..Kadınlar erkekleşiyor erkekler de karılaşıyor malesef.Kardeşim bi kadın erkekte kariyer düzgün fizik ve yakışıklılık arıyo ama kadınlar ne alemde?bakalım o özelliklere sahip bi erkeğin istediği kriterlere uygun mu o kişi?Biz evi gecindirmekle mükellefiz onlarda ev işleri ve cocukla ilgilenmekle.Ama bakıyosun kadın tutmuş ben çalışacam felan...ee o zaman eşitlik varsa bu ülkede askere de git.gidiyorsun bankaya okullara kamu kurumlarına heryerde erkekten cok bayan var.Tabi kriterleride behlül gibi olunca kimseyede eyvallahı yok ya hanfendinin ! evlenmem koca kahrı çekmem diyor aile die bi olgu bitiyor.Kadınlar yuvalarına !
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Bayram Arıcı 12 yıl önce Şikayet Et
    Gel de okuma, gel de yorum yazma.. Gerçekten de bu yazı günümüzü çok güzel anlatmış. Tebrikler. Her şey ortada olduğu için itimat edecek kimse yok diyoruz ya. Ahlaksız(yazıda anlatılanları isteyen) bir bayanla evlenmektense hiç evlenmem daha iyi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    YÜKSEK SADAKAT İN : TARAFSIZLIK OUT !. bu kadarı da fazla.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • MUSTAFA SUNA 12 yıl önce Şikayet Et
    ORGANİK KADINLAR. Bu işin varacağı son nokta aynen diğer tüketim ürünlerinde olduğu gibi olacak: Toplum yıllarca raflarda dizili ürünlerin albenisine özendi ve tüketti. Bu ürünleri tükettikçe kendisi de ruhen ve bedenen tükendi. Şimdi raflarda; "Tamamen doğal",""Organik" yazan ürünler rağbet görmeye başladı. Demek ki bu durum, evlilik için görücüye çıkarılan adaylarda da öyle olacak: "Kızımız tamamen doğaldır, iç ve dış güzelliğinde sun'i katkı maddesi yoktur.. Bir de daha makbulü, şimdi raflarda; "Ev ürünü" etiketli tüketim maddeleri daha revaçte. Aynen öyle: Kızımız ev kızıdır;terbiyesini sokak veya hanımlık-eşlik misyonu yüklemeyen okullarda değil tamamen ev ortamında, doğal şartlarda almıştır. Pek yakında gösterime girecek bir film değil bu yazdıklarım. Yaşayan görür.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • A.C.YILMAZ 12 yıl önce Şikayet Et
    hazır konu açılmışken. müslüman kocalar da müslüman kadınlarda ne aradıklarını bir düşünsünler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • SEDA ELVER 12 yıl önce Şikayet Et
    SADAKATSİZ KOCA DİNDEN ÇIKMIŞ ANLAMINA GELMEZ. hani yüzde doksandokuzu müslümandı bu ülkenin, neden sadakatsiz koca ve müslüman koca diye ikiye ayırdınız, ayrıca sadakatsizlik bir din değildir
    Cevapla
  • FuJiN 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar Ne ister 5. Kapalı çeşitleri: 1-Kafasında sadece renkli eşarp vardır.sıkmabaş die de tabir edilir.Laiklerin:'işte kapalılarda böyle'demesine sebep olan güruhtur.abartılı makyaj Dar badiyle etek giyer hatları görünür.Yopuklu ayakkabı ve ince corap giyerek acık bi kadından daha cok dikkat ceker.Bunların kapalılığı takva için deil ya aile baskısı yada öyle daha cekici olduklarını düşündükler içindir.Bunlar doyumsuzdur.uzak durun. 2-Makyajsız pardesülü ve doaldır.Hiç bir abartı göremezsiniz ve batındaki saflık zahire aksetmiştir.Ama medya bu aralar onlarıda bozdu.Giyim tarzı her ne kadar muhafazakarda olsa istekleride alabildiğinde marjinaldir.Erkekler acık bi kızla evlenin samimi söylüyorumki kafanız bu kadar agrımaz :)
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    MÜSLÜMAN KOCA HZ MUHAMMED SAVİN SEVGİSİNİ, SAYGISINI, AKLINI, GÜCÜNÜ TAŞIYAN KOCADIR. Yazının başlığının Hz Peygamber sava göre olması gerekirdi. Örnek Hz Muhammed savdır. Yoksa günümüz yobazlığı ve hurafeleri içinde boğulmuş bir takım kimseler asla olamaz. MÜSLÜMAN KÜLTÜRLÜ, İLİM SAHİBİ, AKIL FİKİR SAHİBİ OLAN VE ALLAH RIZASI İÇİN YAŞAYANDIR. Yan gelip yatan kişi erkek bile değildir sahabeye, Kurana göre. Üreten, çalışan, tebliğ yapan kişi önemlidir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • cevher munis 12 yıl önce Şikayet Et
    pespaye olmak.... neden ağır ve vakarlı olup taleb olunmuyorlar anlamıyorum.anlamıyormusunuz erkeklerin gözünde basitleştiğinizi. etrafımızda sadece yüz kısmınız ayrı alt tarafı aynısı sizden binlercesi sokakta dolaşıyorsunuz hepiniz aynı tonajda makyaj, aynı ritimde sallanma(kırıtma) aynı paspal giyim, tıpatıp aynı bakışlar buna erkek literatüründe pespayelik denir..boşuna dememişler ahir zamanda 1 erkeğe 2 kadın düşecek.ve şahsi tespitim ilerde kadınlar kendi isteği ile 2.olmayı kabul edecekler..ve son olarak ağır olun vakarlı olun hakiki dindar olun talep patlaması olur müspet yönden..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • bekir 12 yıl önce Şikayet Et
    yazınızın üzerine yorum olmaz ama!. Mehtap hanımın tesbitleri çok güzel.Ben aynı şeyleri yaşamış bir insan olarak katılıyorum.Benim eşim tesettürlüydü ama gelin görünki internette neler yapmış sakın olaki güvenmeyin.Ben evinden işine işinden evine bir insandım ama ne olursanız olun olmayınca olmuyor.Birde evinizdeki bilgisayarı cep tel.sürekli kontroledin ben iyiyim eşimde böyle diye düşünmeyin.Bu kadınlar doyumsuz mahlukatlardır.Özellikle okey oynatmayın benden söylemesi!
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • FuJiN 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar Ne ister 4. Toplumun birey üzerindeki düşüncelerinde doğrudan yada dolaylı tesiri vardır.Özellikle mason ve kapitalist medya kadınlara öyle bir erkek profili çiziyorki o çizginin ve ana hatların dışında bi erkeği bırak istemeyi tahayyül dahi edemiyor kadın.Ama armudun sapı üzümün çöpü diyor aç kalınca da 30unda ayvayı yiyor malesef.Yani beklentilerde gün gectikce azalıyor zaman aleyhine işlediği için.Bu sefer dindarlık kriterlerine muhalif olarak serseri biriyle çar naçar evleniyor evlilik hayatı zehir oluyor
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • FuJiN 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar Ne ister 3. Aslında işlerin bu boyuta gelmesinde kadınlar etkili.Ve malesef tek sucluda onlar.Çünkü talep eden erkektir.Talep edilen kriterleri belirler ve erkekte o portreye uygun bi profil çizer.Mütedeyyin erkek bu aşamada bocalıyor ve sistematik olarak amiyane tabirle riyakarlaşıyor özünü inkar ederek-ki öyle yapmasa kaybedecek..o zamanda kadınlarda ister istemez güvensizlik paranoyası başgösteriyor.Kadın büyümeyen cocuktur demiş filozof.Gerçektende öyle.Sürekli akıl ve mantıkla en önemliside itikatla bağdaşmayan taleplerde bulunabiliyo.Yani tesettürlüsüde dahil :) hatta onlar bastırdığı için bi takım şeyleri onlarda daha baskın olabiliyo bu
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat