Galatasaray'ı bu kadar sevdiğimi bilmezdim
Galatasaray'ı bu kadar sevdiğimi bilmezdim
Galatasaraylılar 'Siz hâlâ annenizin liginde mi oynuyorsunuz?' derlerdi. Daha da kötüsü oldu, Bank Asya'nın yolu göründü.

Yorumlar7

  • laedri 12 yıl önce Şikayet Et
    umut. Yarım kalan sevda , hiç bitmeyecek olanıdır . Bir umut vardır hep buruk da olsa..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • bahadır yıldız 12 yıl önce Şikayet Et
    tarihinde bir şike yatar .....yaşa fenerbehçe.. bugünden sonra fenerin ve aziz yıldırımın futbolumuza neler kazandırdıklarını göreceğiz. birkaçını ben söyleyeyim.feneri bank asyaya düşüren başkan aziz yıldırım.bank asyanın en pahalı takımı fener.kupası geri alınan takım.bu mesele kolay bitmez.zarar futbolumuza ve spor dünyamıza olmuştur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • furkan demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Getirirler bir tane fetocu. Fener birinci lige devam eder! Sonuçta gs de iş bu şekilde şimdi, M.Ü yü fener başkanı yaparlar... zaten amaç bu değil miydi? Futbolda şike yapmayanlar mı var... Amma kök saldı bu f tipleri. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Haluk Güzel 12 yıl önce Şikayet Et
    Ah doktorum ahhh. Yazınız takımdaş açısından güzel.Ama sanki Fb suçlu bank asya ligine gitti gibi bir yandaş hava vermişsiniz.Fb bank asya giderse super ligde bütün takımlar gitmeli türünde bir candan yazı yerine matem yazısı yazmak sizin gibi uzman bir doktora yakışmaz.yargının siyasallaşmasını pretseto eedeceğinize iktidara yandaş ve fb leri yavaş yavaş alıştırab bir yazı olmuş.Fb suçlu ise super ligdeki bütün takımlar suçludur.Fb suçsuz çıkacaksa bunlar neden yapıldı sorusunu ırgalamak yerine diğer takımı alaya alan ve fb sempatizanlarına hoş görünmek adına gizlice fb nin bank asya ya girmesini alıştıran bu yandaş yazınızı kınıyorum.1978 den beri lig sanki çok temizdi.Bunları yazmayıp kamuu vicdanını bir kenara atıp yarım adalet konusunda sus pus kalıp biz fb taraftarlarına bank asya ligine alışın türünden bu telkin yazınızdan dolayı kınıyorum.arım adalet kamu vicdanını rahatlamaz türünde uzman bir yazınızla kendinizi affetirebilirsiniz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • kafayoran 12 yıl önce Şikayet Et
    En aziz varlık annelerdir. Küçültmez bilakis büyütür.. çok komik değil.
    Cevapla
  • Haluk 12 yıl önce Şikayet Et
    Adam olmazsınız siz.!. Kınayacağına şike yapanı "Aziz" ilan ediyor. Bu kafayla Bank Asyada da duramazsınız siz önce düsturunuzu değiştirmelisiniz. Uzak olunda azıcık nefes alalım. "Ali Şen başkan Fener şampiyon!" :)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ilyasbey 12 yıl önce Şikayet Et
    çok acıklı olmuş yavvvv. bu kadar acite etmesek olmazmı sayın yazar bey sonuçda bank asya kupanız olabilir bir gün müzenizde birilerinin müzesinde uefa kupası süper kupa sizdede bank asya kupası fenamı olur acaba!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat