Müslümanları severim ama ızgarada!
Müslümanları severim ama ızgarada!
''Müslüman arkadaşlarım var, onları çok severim ama..., Kürt arkadaşlarım var, çok severim ama..., Ermeni arkadaşlarım var, çok severim ama...' Bu aslında ne demek?

Yorumlar8

  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Hırıstıyan dinci... Hıristiyan dinci teröristin böyle söylemesi yadırganmaz. Ataları Haçlıların yaptığı işlerden.. Fakat Müslüman milliyetçileri aynı kefeye koymanız talihsizlik. Müslüman milliyetçilerin, yabancı ırkçılar gibi labaratuvarlarda başka ırkları hasta eden, yok eden çalışmaları var mı? Onların derdi insanlık, doğa, vicdan katillerinin zulmunu önlemek, adaleti sağlamak.
    Cevapla
  • ercan çukur 12 yıl önce Şikayet Et
    azab. Kafirleri severim ama cehennem nar'ında
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sabit Kal 12 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da basin. müthis bir müslüman ve Islam düsmanligi yaptigindan, halkinin müslümani sevme imkani yoktur, olaki müslüman bir komsusu, is arkadasi veya ticari alis-verisi olsun. Basinin yüzde 99'uda Siyonistlerin elinden oldugundan Avrupalilar ile Müslümanlar arasina bilincli bir perde ve düsmanlik ekilir ve iki dinin insanlari sanki iki ayri gezegende yasiyormuscasina bir his ve garez olusturulur. Bu perdeyi yikmak, ancak müslümanlarin lobi calismalariyla mümkündür.
    Cevapla
  • çiçekböcek 12 yıl önce Şikayet Et
    bizde ırk ayrımı yok. Biz Hristiyanlar gibi değiliz, ülkemizde yaşayan hristiyanları öldürmek gibi bir düşüncemiz yok. Ayrıca herkesin dininede saygımız var.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    bu kisiyi normal karsilayabilirim , ya bizdekileri ?. Avrupada böyle asiri kökten dinci hiristiyan cok,calistigim yerde bile vardi müslümanlardan nefret ettigini yüzüme söylerdi sadece yüzüne bakar gülerdim, dahada kizardi.Fakat sükürler olsunki Türkiyede büyük bir degisim var, Basörtüsü, laiklik Irtica gibi kulagimizi yirtan laflardan bahseden kalmadi .sakiz gibi hergün cigneniyordu Bir bas savci cogunlugun partisini kapatmaya,bir Rektör vatandasin gencecik kizini basi kapali oldugundan üniversiteye almayisina ,Baska basörtülü hanim kardesim tiyatrodan ATILISINA kadar neler yasamistik . Simdi bunlarin avrupadaki yabaci ve müslüman düsmanlarindan farki ne.? bence daha kötüler!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MESUT SERİN 12 yıl önce Şikayet Et
    şaşmamak lazım. şavaşta kendi cenazelerini dahi esirlere taşıtmayan yüce bir din ve böylesine nefretle dolu ahmak düşmanlar.şaşırmıyorum çünkü böyle bir harkuladelikten nefret etmek için,bu kadar ahmak olmak lazım gelir.bu kadar ahmak içinde elbet cehennem lazım gelir.çünkü başka bir ceza tam karşılığını bulamaz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ALAİ KOC 12 yıl önce Şikayet Et
    BİZ DE SENİN İÇİN AYNİ DÜŞÜNCELER İÇİNDEYİZ. Ama seni ızgara yapma işini yaradanımıza bırakıyoruz.O her şeyi en iyi bilen işiten ve görendir.Zalimler için yaşasın Cehennem ... Cehenneme hoşgeldin..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hüseyin UĞURLU 12 yıl önce Şikayet Et
    işte Faşistlik Irkçılık Kafatasçılık bu kadar kötü. Yunanda varda Türkiyede yokmu işte MHP liler tam ırkçılar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat