Edip Yüksel'in babası Sadreddin Yüksel
Edip Yüksel'in babası Sadreddin Yüksel
Kısa bir süre için Türkiye’ye dönen Sadreddin Yüksel’in oğlu Edip Yüksel babasıyla babasının sağlığında iyi bir ilişki kuramadı.

Yorumlar11

  • tıntın 5 yıl önce Şikayet Et
    eskiden ezberi, hafızası kuvvetli ise adam alim oluyormuş
    Cevapla
  • sahin 7 yıl önce Şikayet Et
    metin yüksel de ağabeyi gibi sapkın bir yolday di. Yaşasaydı kendini peygamber ilan ederdi. Bakın milli görüş içindeki bazı kişiler kendini ya mehdi ilan ediYOR yada resul.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Devran 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugünki sartlar ve sarlatanlar yalancilar mal mülk icin Dini kulananlar hatta Hacta seytan taslamanin kurban kesmenin ve hac ziyareti ibadetinin Suud aile ve Kraliyeti icin büyük bir rand'a dönüsmüs olmasi Edip yüksel beyin hakliligini hepimize göstermistir görmeyi bilen icin tabiiki
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Tuvad Nıdya 12 yıl önce Şikayet Et
    edip yüksel gibi yoldan çıkmış birinin adını. babasıda olsa Molla Sadreddin ve şehid Metin Yüksel ile aynı yazı içinde anmak bile abesle iştigaldir..Unutulmamalıki Ebu Leheb de kureyşli ve haşimoğlu idi,akıbetini bilmek isteyen TEBBET suresini hatırlasın,akrabalık her zaman geçer akçe değildir..Hiçbir ehli sünnet müslüman edip yükseli tasvib etmemiştir bundan sonrada etmeyecektir.Şehid Metin Yükselin katilinin ne mal olduğunuda cümle alem görüyor zaten.İbreti alem olsun..Anlayana sivrisinek saz anlamayabna davul zurna az.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • cebrail marmara 12 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetlerin unutulmasını reddediyorum. Tabi ki birileri bunları yazacak. Masum bir gencin cuma namazı çıkışı hunharca öldürülmesi nasıl unutulabilir olsun ki. Kimin haddine. Eşref Bitlis'i de unutun o halde, Özal'ı, Hrant Dink'i, Hz. Ali'yi, Kerbelayi...yazarın yazmasında değil birilerinin bunların hatırlanmasına kızmasında asıl kin var.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    ülkücüden akıncı olurmu olmazmı bilmem. ancak o kafada ısrar ettikleri sürece hiç bişey olmayacağını bilirim.müslümanlara yeşil kominist adını takan albay türkeş ve yandaşlarıydı.yazarın merhum metin için müslümanların deniz gezmişi benzetmesini reddediyorum.benzetecek başka birini bulamadınızmı ?maalesef her dönemde olduğu gibi o dönemlerde yoğun olarak devletin tetikçiliğini yapan türkücülerin büyük çoğunluğu siyaset,bürokrasi,iş dünyası veya mafya aleminden yüklerini tuttular.bu dünyada olmasada ahirette herkes ettiğinin karşılığını görecek..sadrettin hocaya ve oğlu metine Allahdan rahmet diliyorum,mekanları cennet olsun.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • veysi 12 yıl önce Şikayet Et
    ulkuculer niye akinci olmaz da nurcu olur?. yazinin basinda sadrettin yuksel hocayi yadi cemil yazisi diye dusundum. ama sonuna gelince eski kinci "selametci" anlasyisin hortladigini gordum. sayin yazar soruyorum sana maksadim katili savunmak degil ama eski dosyalari karistirmanin kime ne faydasi var. ulkuculerle akincilar arasinda gecmiste olan bu talihsiz olayi hatirlatma birlik ve beraberligimizi mi percinler? bu nasil kindir? ben de mufiti tanirim. birakin eger bir mesele vars aailesi takip etsin siz niye eski kinleri harliyorsunuz? niye bu mesum hadise olmus bilmiyoruz ama belki maktulun de etkisi olmus olamazmi? bakin adinizin onunde doktor unvani var hic size yakisiyormu ceyrek asirlik kini hatirlatmak? sizin gibiler yuzunden bir donem akincilarin adi yesil koministti. guzel bir tabir degil ama canak tutuyorsunuz. sizin gibiler yuzunden bazi dindar ulkuculeri bile kaybettik. niye bir tane ulkucu akinci olmaz da nurcu olur hic dusundunuzmu?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Milli Kurtuluş 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın yazar. "Gerçi ABD’ye gitmeden önce söylediği ve çok şiddetli tepki gören bir çok fikri bugün İslami kesim tarafından gayet makul karşılanıyorsa da kendini hala Türkiye’ye ait hissetmediği ortada. Hadis ve sünnetin abartıldığını söyleyen Edip Yüksel, Kuran’ın tek başına yeterli olduğunu savunuyor." Bu söylediklerinizi yani edip yükselin söylediklerini şuan kimler kabul ediyor isim isim yazarmısınız. Böyle bir cümle kurmak zamanında onu eleştirenler şimdi onun dediğine gelmiş gibi konuşuyorsunuz. Halbuki yok öyle bir şey zamanında onu eleştirenler hala eleştiriyor bu sözlerinie. Onu kabul edenler yaşar nuri zekeriya beyaz gibi mustafa islamoğlu hayrettin karaman gibi tiplemeler. Lütfen söylediğiniz yazdığınız şeylere biraz dikkat.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    AMERİKAN YANDAŞLARI,SÖZDE İSLAMCI KİSVESİNDE..... İslamcılık paravanında yıllarca Kürtçülük yaptılar.şimdi takkeleri düştü.ortak vasıfları Türk düşmanlığı idi.
    Cevapla
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    KÜRTÇÜ VE AMERİKANCI EDİP YÜKSEL. Gerçek kimliği bu.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakan Arslan 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu Müthiş Bir Bilgi. Bugüne kadar Metin Yüksel'in katilleri bir türlü bulunamadı. Demek ki biliniyormuş. Kim? öne çıkan 2 isim var.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat