Neden Ermeni bir generalimiz yok?
Neden Ermeni bir generalimiz yok?
Başbakan’ın beyanlarının sevindirici yanı, bu ifadelere uygun bir anlayışın Türkiye’de bundan böyle daha fazla geçerli olacağının işaretini vermesi...

Yorumlar16

  • Dogan Akbaba 12 yıl önce Şikayet Et
    Neden Müslüman Generalimiz YOK, olmasi gerekiyor... Cünki öbürleri zaten var...Neden bir Alparslan, Selahaddin Eyübi, Kilicarsalan..YOKKKK..Neden, Fatih, Kanuni yokkkk... Bir toplumun icini bosaltirsaniz,,, dis kabugu her sekle bürünür.. icindeki o degerleri yok edersen,, TAARUZA gecerken ALLAH ALLAH deyilse,, HURRA diye kosarr..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • abdulkerim 12 yıl önce Şikayet Et
    Hem Ermeni Hem de Yahudi. Türkiyenin elitleri zaten yahudi,ermeni,ateist vs değil mi?Bu Altan kardeşler liberallikte beni bayıyor.Cıvık cıvık hani bir kilo baklavaya 100 kilo şeker katarsında yenmez içini kıyarya bunlarda öyle görüntüsü bile içimi bir hoş yapıyor.Ancak bu tür yazarlara gerek var demokrasi adına velakin bu tür yazarlar marjinalleşerek medyanın geri planına atılmalı.Asıl gündemi belirleyen ve medyaya yön verenler bu ülkenin ve milletin faydalarına çalışan gazetecilerin ön plana çıkarılması gerek.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • soner 12 yıl önce Şikayet Et
    var. ermeni bir generalimiz yok ama ermeni gazetecilerimiz var.. onlarda hür general.. genelkurmay ve türk milletine saldırmak oda bir görev...sözün özü Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler...ülke sahipsiz..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • lf84 12 yıl önce Şikayet Et
    aklınızıa şaşayım sizin. neden namaz kılan bir generalimiz yok diye sormuyor da neden ermeni bir genralimiz yok diyor. niyeti heralde kuzuyu kurda teslim etmek. İSTEMEYİZ. İçerdeki hainler zaten fazlasıya zarar verdi orduya. Ayrıca ermeni, rum veya sabetayist olmadığını nerden biliyor ki? BUNLARIN BİRÇOĞU ZAMANINDA TÜRK İSİM VE KİMLİĞİ ALARAK DEVLETİN HER KURUMUNA SIZDILAR. Müslüman türk kılıklı hainler çok ülkemizde.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ahmet elbeyli 12 yıl önce Şikayet Et
    ....... general bir yana ermeni bir milletvekilimiz bile yok umarım bir dahaki parlamentoda rum ermeni süryani vekiller de yer alırlar
    Cevapla
  • ALAİ KOC 12 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın neresinde türk general gördün sen?. İşi gücü sansasyon.Bir toplantıda öğrencinin birisinin sorduğu soruya cevap veremeyip ya ya ya öyle ..deyip gülüp geçiverdi.şimdi da kalkmış...Ne adamlar var ülkemde yaaaa.Sen dnyanın hangi ülkesinde türk general gördün bre.Sen ermenistanda türk yaşadığını gördün mü?Türk iş adamı girişimci var mı?Adamda yüz olur biraz be..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ALAİ KOC 12 yıl önce Şikayet Et
    BİR İNSAN BUNU NEDEN SORAR?. Cevabı gayet basit.Tahmin etmek zor değil.Hadi sizde bulun cevabı bakalım.Ama sonunda kötü kelime kullanmak yok haa ona göre..Herşey serbest.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    YUMUŞAKÇALAR. Yumuşakçalar (Mollusca) ahtapot, kalamar ve salyangoz vs. yumuşakçadır.Yumuşakçaların bir sınıfı olan kafadan bacaklılarda kapalı dolaşım görülür.Yumuşakçaların sistemlerinde beyin ve sinir kordonları bulunur. Gözler, dokunmaya ve kimyasal maddelere duyarlı yapılar gelişmiştir.KAYNAK:VİKİPEDİ Nerden icabettiyse.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • idris bitlisli 12 yıl önce Şikayet Et
    .. yasaların eşit olduğunu kabul ettiği ermeni ırkından birisini düşünün. vatandaş olduğu için türk oluyor tabi. ama bu ırk demek değil(!). ermeni de olsa türküm diyorsa veya kanun türk diyorsa türktür. bitti. o kadar... ben anlamıyorum ama bunu mustafa kemal gitmeden önce de tam bi açıklamamış rahmetli. o gün bu gündür kör dövüşü sürüyor. sadede gelelim. yasalara göre hem türk, hem de vergisini veren bir vatandaş ama ermeni ırkından. neden böyle bir soruya konu oluyor? bu soruya verilen tepkiler neden? bu da gösteriyor ki, yasalarımızın oturduğu zemin sağlam değil, kaypaktır ve saçmadır. ortada sanki şöyle bir durum var. vatandaş ne anlıyor. ne de anlamadığını anlıyor. ne de dediğini anlıyor. bu yazılanları okuyan bir ermeni neden aidiyet duysun, neden vergi versin? tebayı sadıka dedirten osmanlı hoşgörüsü nerede.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 12 yıl önce Şikayet Et
    OLMAZ MI ? VAR. Bilecik/Gölpazarı/Türkmen köyü(Osmanlı kayıtlarında yüzde 85 i Ermeni) gregoryan-Ermeni Küçükoğulları eşrafından Artin/Minas-Haçik soyundan Veli Küçük paşamız mesela
    Cevapla
  • engin günay 12 yıl önce Şikayet Et
    mehmet altan biraz objektif ol. sayın altan bizim ülkemize her türlü eleştiriyi yapar ülkemizde ki azınlıklara karşı her türlü töleransı göstermemiz gerektiğini söyler ermeni general bile ister ama ermenilerin cumhurbaşkanı nın gençlere ödevi neydi acaba mehmet altan bunun hakkında bi yazı yazmışmıdır yunanistanlıların cami açmaya izin vermemesini türklere ait bütün tarihi cami medreseleri kapalı tutmasını avrupadaki müslümanlara karşı çifte standardı görmezden gelir ve avrupayı büyük bir medeniyet projesi olarak sunar avrupa birliğine girersek bütün sorunlarımız bitecek gibi anlatırdı şimdilerde ab nin durumuna da bi yazı yazsa fena olmaz kürt sorununda da devamlı devleti suçlar ama objektif olupta pkk yı ve kürt milliyetçiliğini eleştirmez ve bu kadar sabit fikirli insanlarda aydın diye kabul edilir
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zeynep yıldız 12 yıl önce Şikayet Et
    Vatanın neresi?. Sen nasıl bir adamsın Mehmet Altan? Tabiiyetin ne? Neden ermeni general yok, ha? Yunanlılar, ruslar, ingilizler ordularına TÜRK general aldıkları gün bunu sorabilirsin belki, ama bugün değil!...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sarcan 12 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi gereği yok ..... Ülke çapında referandum yapılsa yazardan başka kaç kişi memlekette Ermeni general ister? İşte bunun için ülkemizde Ermeni general yok. Ermeni general isteyen Ermnenistan'a gitsin....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Göktuglu Alaybeyi 12 yıl önce Şikayet Et
    Ağrıyıda veririz artık!. Yetmez dogunun tümünü !
    Cevapla
  • ömer mer 12 yıl önce Şikayet Et
    neden olsun ki,,,. Neden ermeni general istiyorsunuz sayınaltan. Türk generaller sıkıntı çıkarıyor diye mi. Belkide sıkıntı çıkaranlar geçmişte yaşamış devşirmeleri örnek almışlardır. Yeni devşirmeler mi istiyorsunuz yeni örneklemelr için.. Derdinizi anlamak zor mir-i kelam.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat