Siyasette patlamaya hazır bombalar var
Siyasette patlamaya hazır bombalar var
TBMM’nin sayısal yapısı anayasayı kolay değiştirmeye engel oldu. TBMM'ye zamanı gelince patlatılmak için bombalar yerleştirildi...

Yorumlar11

  • erkan odacı 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Bölünme Sürecine Girdi.... Bu er geç olacaktı ve oluyor. Her şey planlı ilerliyor. Generalleri ABD desteği olmadan kolay kolay alamazlar. Ancak şu var... Bu bölünme sürecinde olanlar şehitlere olacak... Ve ilerde bir gün iç savaş çıkma ihtimali var...
    Cevapla
  • Mardinli XQW 12 yıl önce Şikayet Et
    Degerli Yazar tam bir bilim adami seviyesiyle güze analiz yapmis.... Yazarin Son cümlesindeki Istisare kilit cözümdür...Ama isabetli kisilerle ISTISARE cözümdür...ilaveten: 1-Cunta Anayasasi zemini basli basina siyasiler icin tuzaktir(halklari birbirine düsman eden en büyük tuzaktir) 2-Yeryüzünde tüm zenginlikleri TEKTIPLESTIRICI bir ulus-devlet modeli anayasasina sahip Türkiye ye benzer bir baska ülke varmi?(Bilen varsa örnek verirse sevinirim...)
    Cevapla
  • hakanasil 12 yıl önce Şikayet Et
    ANAYASA İSTEMİYORUM. Başbakan ANAYASA İLE uğraşmadan önce partisinde saltanat kurmaya çalışan EKREM ERDEM VE avanesine çeki düzen versin. Bu saçma bir durum. Yakında kongre var ve insanların yarışmasını önlemek adına delegeler dışardan yazılıyor. Boyle adalet mi olur. Teşkilatları belediye başkanlarının emrine veriyorlar. Sistem bozulacak. RP zihniyetini istemiyoruz. Reis duruma el at. herkes akpartili ille AZİZ BABUŞCU Denen herifin dediğimi olmalıdır. on tane belediye kaybetti bu ısrar nedendir.
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Anayasaymış.. Biz Kürtçülerin her istediklerine boyun eğersek silahlı Kürtler, Türkleri katletmekten vazgeçerler,Kürtlerin PKK'ya desteği sona erer,terör biter diyenler boş boş konuşuyorlar. Daha önce "Yargısız infazlar sona erer ve jitemcilerden hesap sorulursa,inkar biterse, 24 saat sadece kürtçe yayın yapan televizyonlar ve radyolar açılırsa,Kürtçe kurslarına izin verilirse dağa çıkmalar ve terör azalır diyenler nedense o sözlerini unutmuşa benziyorlar. Bütün bunlar oldu da dağa çıkışlar mı azaldı,terör mü bitti,Kürtçülük mü azaldı? Ne azalması,azdı be azdı! Haburdaki o rezil karşılama töreninden sonra iyice azdılar.G.Doğu'daki bazı illerde devlet kamu dairelerine hapsolmuş durumda.İller düşmek üzere.Devlet görevlileri sokaklarda dolaşamıyorlar.Dolaşanların kafalarına sıkılıyor.Terör anayasayla,babayasayla çözülmez,güvenlik teröristlere yalvararak sağlanmaz.Anayasada bir değişiklik yapılması gerekiyorsa İDAM cezası geri gelsin.Bize acilen lazım olan şey anayasa değil İdam cezasıdır.
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye anlatıyorlar. Yeni anayasa ısrarının değişik sebepleri var ama asıl niyet PKK terör örgütünü bitirmektir.Çok özgürlükçü bir anayasa yaparsak PKK'nın halk desteği azalır ve biter diye düşünenleri çok saf buluyorum. PKK terörünün bitmesi için PKK(BDP)'nin tüm dayatmalarının yeni anayasada karşılanması gerekiyor.BDP(PKK-KCK)yı tatmin etmeyen bir anayasa sadece yenianayasa olarak kalır. " O halde biz de PKK'yı değil Kürtleri muhatap alır,onlar için anayasa yaparız,böylelikle PKK yandaşı Kürtler bizim tarafa geçerler ve terör biter " diyenler herzamanki gibi yine yanılıyorlar. Ne kadar verirseniz verin Kürtlerin yarısı her şart altında sizi değil yine PKK'yı muhatap alacaklardır.Neticede hiç bir şey değişmeyecektir.Türkiyedeki Kürtçü hareket bir kültürel hak davası değil,egemen bir Kürt devleti kurma davası güdüyor. Demokratik özerklik,özerklik,federasyon gibi söylemler Bağımsız Kürdistan'ın kilometre taşlarıdır. Anayasayla uğraşmayın,Türkiye'nin anahtarını ellerine verin,kurtulun.
    Cevapla
  • ömer faruk 12 yıl önce Şikayet Et
    şu yorumları okuyorumda. kimilerinin ne kadar zoruna gitmiş bazı gizli entrikacıların foyalırının ortaya çıkması. Tuzun kuru galiba BekirY.. he :) o da ıslanır bir gün merak etme.
    Cevapla
  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam. acaba akp, anayasayı değiştirebilecek yada referanduma sunabilecek milletvekili sayısını çıkartmayı istedi mi? Düşünceleriniz nedir..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • formator 12 yıl önce Şikayet Et
    memleketi satacaklar. bu işin kısacası memleketi satacaklar zaten MİT e göre 3 lü koalisyonu bir ülke olacağız obama öyle istiyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • BekirY 12 yıl önce Şikayet Et
    Paranoya. Bu sefer çok daha uzlaşmacı bir meclis görebiliriz. Yağmur yağsa gizli güçleri arar olmuşsunuz artık.
    Cevapla
  • ahmet gençaslan 12 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET İLE HALK ARASINDAKİ ANTLAŞMA. Anayasa dediğimiz nesne halk ile halkı yönetenler arasında yapılan bir sözleşmedir. O zaman bu sözleşmenin tarafları birisi halk, diğeri devlet, Devlet ise halk adına seçilen ve görev yapan birimler topluluğudur. O halde bu anayasa hem devleti hem de yöneticileri ilgilendiriyor. Bu anayasayı halk yapmalıdır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yaşar Gürakan 12 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi halledilir.... Siz hiç merak etmeyin hepsi hallolur. Bir siyasi iktidar seçim öncesi ' Biz teröristlerle pazarlık yapacak kadar namussuz ve alçakmıyır' diyerek alkış alıyor ve aynı iktidar pazarlık ortaya çıkınca ' tabiki görüşeceğiz pazarlık yapacağız görüşmeler devam edecek ' diyor ve yine alkış alıyorsa bu iktidar her şeyi yapar demektir. onun için korkmayın bu iktidar istediğiniz ! anayasayı halledecektir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat