İran, İsrail Neokon ittifakı ve son saldırılar
İran, İsrail Neokon ittifakı ve son saldırılar
PKK homojen bir grup olmayıp bir çok hizbin kendi içinde mücadele ettigi karmaşık ve kompleks yapıya sahiptir.

Yorumlar7

  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Çirkin bir yazı.... İran diyince kasılmalar geçiren, kimyası bozulan siyonistlerle, İran'ın birlikte olduğunu yazdınız ya, pes. İsrail kimi düşman ilan ederse, diline doluyor ve psikolojik harbi başlatıyor. Bu arada Abededeki Siyonist lobi uygun Başkanı buldumu bu dünyanın en kötüsü ilan edilen adamı öldürmek için ülkeler işgal edilip, viraneye çevriliyor. Bunu yaparken de işbirlikçilerini kullanıyor.Abede bölgedeki dostlarını ceset şovlarla emekli ediyor. Kaddafi, Bin Ladin, Saddam, Kaddafi..Batılı devlet ileri gelenlerinin hepsiyle sarmaş dolaş resimleri var.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa akgül 12 yıl önce Şikayet Et
    ömer bey,suriye ve iranın. pkkyı desteklememesi abes olur.biz türkiye olarak,emperyalist batıya şirin görünmek için suriye ve iranın altını oyalım,sonra bas bas bağıralım.ortada şer bir ittifak var ama sizin bahsettiğiniz gibi değil.sizler bile, böyle yazılar yazarak bu şer ittifaka hizmet ediyorsunuz.hizmet ettiklerinizin eserlerini görmek istiyorsanız,ıraka,afganistana,libyaya bakın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • AŞİYAN 12 yıl önce Şikayet Et
    KALEM NAMERDİN ELİNDE OLUNCA..!. Bediüzzaman said Nursi'nin kulaklara küpe olacak bir tavsiyesi var. İletişim ve haber ağlarının tamamen işgal güçlerinin eline geçtiği bu zaman diliminde yolunu şaşıran şaşkınlar için özellikle hayat kurtaracak kurani bir tavsiye.. Derki bediüzzaman, olurda savaş kargaşasında, fitne fesat ortamında cephenizi bulamazsanız,düşman zihninizi bulandırırsa, bu durumda bakın küfür nereye ateş ediyorsa bilinki orası sizin mevziniz kornması gereken cephenizdir.. Herkes şunu iyi bilsin, Amerika ve İsrail'in en büyük düşman olarak gördüğü iran biz müslümanların en önde ve en önemli mevzisidir. İslam ve Kuran'ın kalesi gibi bu mevzi korunacaktır Allah'In izni ve inayetiyle..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sabit Kal 12 yıl önce Şikayet Et
    Sii mutaasiblari gibi Sünni mutaasiblarda birbirlerine karsi atip tutuyor. halbuki adam gibi oturup, adam gibi siyaset yapsalar ve birbirlerini oldugu gibi kabul etseler olmazmi? Zaten Bati'nin elinde son silah Sünnilik ve Siilik kaldi ve onlari birbirleriyle büyük bir savasa hazirliyor, Amerika veya Israil elini niye kirletsinki. Bir taraftan Siilierin yayilip güclenmelerini destekler öteden Sünnileri kiskirtip cok gecmeden hareket gecmelerini salik verir. Cünkü biliyorlarki Müslümanlari sadece birbirleriyle savastirarak yenebilirler. Saddam misalide öyle degilmiydi! Simdide Sünni yazarlarin Siilere, Sii yazarlarin Sünnilere kat be kat atip tutma vakti geldiki Iran ile Türkiye birbirine girsin, Türkiye zayiflasin, o zayif haliyle Ermeni iddialarini kabul etmeye mecbur kalsin. Hersey böyle kücük yazilarla baslar beyler! Bizde cok Sünniymisiz gibi Siilere, Siilerde cok Siiymis gibi Sünnilere atip tutar, ortalik gerilir, Hillary tahrik eder, durmayin saldirin der, Karayilan'i tutar Iran'a verir, sonra Iran ne yapacagini sasirir, kullanmaya kalkar ve ve ve..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    iran neden karışır ki.... harita yeniden çizilse kan durabilir.ırakta şii bir çoğunluk var. suriyede şii bir azınlık var yönetimde.bublar şii güdümüne girse.ıraktaki türkmen arap sünni azınlıkla birlikte suriyedeki sünni çoğunluk da bu ızdıraptan kurtulabilir. zaten sömürge ülkeleri haritayı öyle çizmiş ki hiç kimse birbirinden haz etmesin bu bölgede kan bitmesin.
    Cevapla
  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    esat rejimi ile pkk ve mossad arasında nasıl bir ilişki olabilir.. bu pkk nasıl bir böcektir ki esat rejiminin dişlerini temizleyen baykuş olsun. bir terörist örgüt izlenirken her yaptığı ve ilişkileri izlenmeli. bir zamanlar müslüman kardeşler teşkilatı vardı. bunlardan en çok kim kokardı... israil ya sonra esat yönetimi ve enver sedat yönetimi. bu örgüt gözden düşmesi gerekiyordu. bunun için çok canice işler yapması gerekiyordu. böylelikle bu koyun başlı kurtlar mkt yanına yavaş yavaş sokuldular. halka ait otobüsleri kundakladılar. bebeklere kıydılar. kan döktüler. yeryüzünde en cani varlık insandır. işi bitince de esat yönetimi bunları aldı fantazik zinciri ile beslediği vahşi kedi olarak aksesuarlarına kattı. arasıra maaşını israilden alan teşkilat arzı mevudda icraatlar yapıp çamlar devirmeye devam etti. fıratın bu tarafına rüyalarında bile gelmezler... çünkü arzı mevud değil... kürt davasıymış... pöh!
    Cevapla
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    olaylar ve iliskiler CARPICI bir sekilde izah edilmis - Tesekkürler Sayin Yazar. Türkiyeyi parcalamak isteyen tüm ülkelerin parmagi var pkk iliskilerinde. saldirilarda bu ülklere tarafindan hem destekleniyor hemde yönlendiriliyor. ABD, israil, suriye, iran ve almanyanin istihbarati orada cirit atiyorda bizim MiT ne yapiyor?
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat