Behzat B izleyicileri! Dikkat!
Behzat B izleyicileri! Dikkat!
Türkiye'nin son yıllarda oluşturduğu en başarılı dizi diye düşündüğüm Behzat Ç'yi izleyemiyorum artık.

Yorumlar19

  • ALAİ KOC 12 yıl önce Şikayet Et
    BENCE BEHZAT A. VEYA A BEHZAT..DAHA UYGUN... Ne anlama geliyor?Şu...Behzat ayyaş,ya da ayyaş behzat ve gurubu..İçmek demek erkeklik ya hani.Hani hanımevlatları içmez ya..Ne rkekler beee..Breh breh breh..Desene onların yanında bizim adımız bile geçmez ha..İyi de filimlerde dizilerde de sigara görünmesin diye yırtınanlara sormak lazım. Alkol sigaradan daha mı az zararlı?Akıllıca bir içkiye özendirme reklamı.Gençler ne diyecek?Behzat harikadır,o içiyorsa ben de içersem onun gibi olurum özentisi hevesi uyandırma çabası..Sağolsunlar. Diziyi artık izlemiyorum.Meyhaneden ve küfürden karıdan kızdan geçilmiyor. Küfür etmek de erkek işi malum..Hadi be ordan soytarılar..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • murat korkmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar övünseler azdır .... Dizi yapımcıları ne kadar övünseler (!) azdır, toplumsal ahlakımızı yerle bir ettiler ...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ya sabır 12 yıl önce Şikayet Et
    Medya!!!. zaten bizim aile yapılarımızı,haya perdemizi,sevgi ve saygılarımızı,ilişkilerimizi bozan bu diziler değil mi?Ananelerine,tarihine inançlarına,bu kadar düşman olan ve hertürlü kepaziliklerle bizi biz yapan bu değerlerimizi ıkmaa ,bulandırmaya çalışan bir millet daha varmı acaba?.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • şükrü ertaç 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu iğrenç diziyi yayınlamak suç olmalı... Niye derseniz,önce Türk polisini sürekli aşağılama var,yani Türk polisi amirine ulan diye konuşur,hep içki içer,saç sakal bir karış dolaşır,polise değil serseriye benzer,hareketleriyle gençlere kötü örnek olur,yani her tarafı fiyasko bir dizi,hiç tavsiye edilmez.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Kaan Çark 12 yıl önce Şikayet Et
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Sayın Mehtap Kayaoğlu, söylediğiniz şekilde "...zamanla baktık tuttu, biz de raydan çıktık, önümüze gelen sahneye yapıştırdık birayı, yapıştırdık meyhaneyi...!" gibi bir durum yok. Eğer zahmet edip Emrah Serbes'in Behzat Ç serisini okusaydınız zaten karakterin sürekli bira içtiğini ve meyhaneye gittiğini görürdünüz. Bunun dışında söyleyeceğim bir şey yok.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Er 12 yıl önce Şikayet Et
    KESİNLİKLE KATILIYORUM. Editörün Notu: Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harflerle yazmayınız. Teşekkürler...
    Cevapla
  • ce ÇE 12 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel yazmışsınız. tebrik ediyorum sizi. bence amaçsız yapılan şeyler değil bunlar. yoksa o kadar yazmız, okumuş de bilinç altından anlamaz mı bi senerist. anlarda işine gelmez. vardır bi oyun her zamanki gibi engel olamayıp sadece yorum yaptığımız, eleştiri yazısı yazdığımız.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • halil yücel 12 yıl önce Şikayet Et
    Behsat Ç. Yazar diziyi alkol tüketiminin artması yüzünden izlemeyi bırakıyorum demiş. Oysaki geçen sezon ki ilk bölümlerde hemen hemen her bölümde tüm ekip payyona giderdi. Alkol sahneleri bu sezon bariz azaltılmış durumda. Tepkisi olanların asıl nedeni dizinin Türkiye'deki farklı konulara değinmeye başması ve bazılarınında bundan rahatsız olması. Behsah Ç'den önce tepki gösterilmesi gereken o kadar dizi var ki. Polat Alemdar akşam kuşağında kafa kesip devlet kurtarırken neredeydiniz acaba. Dizide çok küfür ediliyor diyenler hangi ülkede yaşıyor hangi sosyal çevre içerisinde çok merak ediyorum. Çocuğum etkileniyor diyorsan dizi saat 22.00 de başlıyor. Çocuğuna diziyi izletmezsin olur biter. Ülkede 100 lerce yapım var ahlaki çöküntü yaşatabilecek başlı başına intertin kendisi. İnsanlar kendi otokontrolü geliştirmediği neyin iyi neyin kötü onun ayırdına varması gerekiyor.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Birol POLAT 12 yıl önce Şikayet Et
    Sadece biramı ?. O kadar çok şeyi eleştirebilrsinki bu dizide sadece birayamı takılıyorsunuz siz ? o dizideki oyuncuların konuşma uslüplerine bakarmısınız? lütfen! ayrıca, çarpık cinsel ilişkiler... Emniyet Teşkilatında olanların tepki göstermesi lazım... Kurtlar Vadisi bile neredeyse masum kalıyor bu dizinin yanında...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • abdullah konak 12 yıl önce Şikayet Et
    sabah kahvaltı yerine bira sisesi elinde. Evet son bolumunde sabah kahvaltısı yerıne 1 sıse bırayı dıkersın cıkarsın vatandasın cınayet ve umum meselelrını cozmeye.. ne kadar gercekcı absurtu tersınden bakın kı ıbret olsun bence daha da irit olması onemli.. bu da bakıs acısına gore egıtımdır ..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • yukselsalem 12 yıl önce Şikayet Et
    Behzat B.. Ben severek izliyorum kimisi solcu, kimisi sağcı yaftası vururken bu diziye aksine tam orta çizgide duran bir baş yapıt ve lost'un senaristleri halt etmiş bu dizide. Ülkemizde kaç dizi yapıldı ki 1.bölüm le 40ıncı bölümü birbirine bağlayan izleyiciyi ters köşeye yatıran ve öyle olmayada devam ediyor. Gelelim bira konusuna bu konuda haklılık payınız elbette var sayın yazar. Ama ne yapalım onlarda bizim delimiz canları sağolsun :))
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mehmet Bodur 12 yıl önce Şikayet Et
    SİGARA ALKOLDEN MASUMDUR..... Bir bir sigara içicisi sarhoş olduğu için arabasıyla durağa dalıp insanları öldürmez ya da kafa kıyak olduğu için karısını katletmez...Sigaraya karşı olmak bu aralar entel bir hava veriyor. Ama aynı entellik alkol için tersine işliyor. Alkolü özendirmek çağdaşlık (ne demekse artık, komik bir kavram) sayılıyor hesapta...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakan Yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Komiklik yapmayın Allah aşkına.... Hanımefendi, Behzat Ç. aile dizisi mi? Pazar akşamı saat 22:00'de başlayan bi dizinin başında çocukların ne işi var? Her gün ceset görmekten depresyonun dibine vurmuş bu roman/dizi kahramanları bu kadar alkol almasın da ne yapsın? "Ç" harfini "Che"ye benzetmenize de çok güldüm. Ne yani size göre bu dizi de vıcık vıcık sahte toplumsal mesajlar veren/verdirilen, televizyonumuzdaki diğer beş para etmeyen dizilerden biri haline mi dönsün? STV dizilerine falan mı benzesin? Ekranda, gerçekleri olduğu gibi gösteren sadece bu var. Bırakın uğraşmayın dizimizle, zaten başka bişey seretmiyoruz. Bence siz uyanın da Türkiye'de farklı farklı kültürler, inançlar ve yaşamlar da olduğunun farkına varın...
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • murat 12 yıl önce Şikayet Et
    saçma. bu dizi türk polisini ahlaksız,alkolik,küfürbaz,aile yapısı olmayan düzensiz adi mahluklar gibi göstermekte bu yüzden şiddetle kınıyorum. Baştan beri hiç izlemediğim halde sadece fragmanlarında bile bu durum anlaşılmaktadır. Bir an önce ya yayından kaldırılsın ya da çeki düzen verilsin. Ne güzel ya ekranda sigara kapatılacak ama içki su gibi...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Altar Alkan 12 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde düşünüyordum. Evet bende , artık izleyemiyorum , son bölümün yarısında izlemeyi bıraktım , bu kadar çok içki içilmesini ve küfür edilmesini anlayamıyorum. Sanki polisimiz gerçekten sürekli barda , pavyonda , içki içer , küfreder vaziyette imiş gibi algı oluşturuluyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat