Mili Eğitim neyi inceleyecek, merak ettim!
Mili Eğitim neyi inceleyecek, merak ettim!
Çocuklar gayet olağan bir şey yapmışlar. Kendilerine verilenlerden yola çıkarak, birikimlerini harekete geçirmişler...

Yorumlar12

  • Kerem Baydoğan 12 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen Ne Yapsın?. Dışarda senin yerinde olmak isteyen binlerce adam var diye diye canına ot tıkadılar. Elinden özlük haklarını aldılar. Eşinin yanına atamak için akla karayı seçtirdi hatta bankacıların eşlerini atamadı. Bebesinden, kocasından yada karısından ayrı kaldı verimi düştü psikolojisi bozuldu. Durmadan çıkan asılsız zam haberleriyle toplum gözünde 3-5 milyar maaş alan ama yaz kış yatan bir zümre intibaı oluşturuldu. Kendi bakanları tarafından aşağılanıldı. Dışardaki şakşakçıların ne çalışıyorda ne istiyor paragöz durmadan halinden şikayet ediyor sesi mazlum öğretmeninkini bastırdı. Peki bu eğitim sisteminden verim beklenir mi? Beklenir daha çok beklenir. Üst düzey yöneticisinden öğretmenine kimsenin sevmediği, söylediği sözleri kendi çiğneyen bir bakan da düzeni biraz zor sağlar. Ayrımcılık ayyuka çıkmış siz eğitimden bahsediyorsunuz. Sorsan kendince acı reçete der zaman ister. Zehir be kardeşim ne acı reçetesi düpedüz zehir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ibrahim karaca 12 yıl önce Şikayet Et
    güzel yorumlamış mehtap hanım. kaleminize sağlık, mebde sizin gibi öğrencilerin psikolojisinden anlayan bir psikolog yok mu veya rtük adı altında hiçbir işe yaramayan bir diziyi bile kapatma yetkisi olmayan. tvlerin,,, denetlenmediği ortamda daha da başımıza taş düşmediğine şükrediyorum
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    kıymetli öğretmenlerimizi tenzih ediyoruz. lakin özellikle sitede ve çevremizde gördüğümüz öğretmenlerin maaşdan başkaca gündemleri yok.limon satan öğretmen :)yalanı,askerin üçte biri maaş aldığı yalanı,1500 tl maaş aldıkları yalanı sadece 3 yorumda tesbit ettiğimiz yalanlardan örnekler !azcık ilkeli olun,idealist olun.siz böle ağlarsanız asgari ücretliler,işsizler ne yapsın ??
    Cevapla
  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    Meraka gerek yok, sayın Yazar... "milli eğitim" bu... formalite icabı incelemek zorunda... Ama yazınız(analiz) güzel, Teşekkürler. Sağolun.
    Cevapla
  • ahmet saygıner 12 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da öğretmene alerjisi olanları incelemek lazım. Ne yapsın güzel kardeşim bu öğretmenler? Hiç mi şikayetçi olmasınlar? 1979 yapımı,milenyum çağında hâlâ ikili eğitim yapan,ilk depremde altında kalacağı bir okulda,iliklerine kadar işleyen bürokrasiyle çalışsın.1500 TL maaşla kira versin,çocuk okutsun,ev geçindirsin,sosyal anlamda kendini geliştirsin(!)Sonra da ağzını açıp iki laf edince kabahatli olsun.Söyleyecek söz çok da alan kısıtlı,ne diyeyim.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ahmet 12 yıl önce Şikayet Et
    BİRAZ DA ÖĞRETMENLERİ İNCELEMEK LAZIM. Özellikle; öğretmenler çerisindeki, "paradan başka birşey konuşmayan, öğrencilerini nasıl bir ahlakla yetiştireceğini düşünmeyip sadece maaşına yapılacak zammı düşünen, başka bir tasası olmayanları" da incelemek lazım.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • CENGAVER 12 yıl önce Şikayet Et
    İYİ GÜZEL ELİNİZE SAĞLIK DA ! BİR DE ASIL ÖNEMLİ KANAYAN YARAYI İNCELESENİZ !. İNCELEMENİZ GEREKEN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ. Şimdi de bu mu çıktı başımıza?Siz önce içi boşaltılımış olan ders kitaplarını inceletin.Sınıf geçme yönetmeliğini inceleyin.Öğretmenlerin limon sattıklarını görün.Tek maaşla iki çocuğu üniversitede okutan ve nasıl evlendireceğini düşünen anne babayı görün.30 yıllık emekli öğretmenin askerin üçte biri maaş ve beşte biri emekli ikramiyesi aldığını inceleyin siz.Yapacak başka iş mi bulamadınız.........
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ahmet 12 yıl önce Şikayet Et
    GÖRÜŞLERİNİZE KATILIYORUM.. Bu eğitim sistemi, bu öğretmenler(cüz'i miktardaki ahlaklı ve bilinçli öğretmenleri tenzih ederim), bu medya ve halkın vurdumduymazlığı varken, bu tür olayları daha çok görürüz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • gelibolu 12 yıl önce Şikayet Et
    Sizin Yazılarınızı Okumak. Gerçekten çok doyurucu ve rahat.. Siz kalite kokan yazılar ile az yorumlar alsanız da önemi yok bence. Buram buram kalite var yazılarda. Pek çoğu gibi basit şeylerin derdinde değilsiniz, inanın şu güne kadar okuduğum tüm yazılarınızdan bir şeyler almışımdır. Allah razı olsun bizi zor üslupların kavgalı gürültülü, kadınlı-erkekli yazılarıyla uğraştırmadığınız için. Sanki biz neyin ne olduğunu bilmiyoruz da, çıkıp ahkam kesiyorlar bazıları!. Kaleminiz dert görmesin :)
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ALAİ KOC 12 yıl önce Şikayet Et
    İNCELEMENİZ GEREKEN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ.. Şimdi de bu mu çıktı başımıza?Siz önce içi boşaltılımış olan ders kitaplarını inceletin.Sınıf geçme yönetmeliğini inceleyin.Öğretmenlerin limon sattıklarını görün.Tek maaşla iki çocuğu üniversitede okutan ve nasıl evlendireceğini düşünen anne babayı görün.30 yıllık emekli öğretmenin askerin üçte biri maaş ve beşte biri emekli ikramiyesi aldığını inceleyin siz.Yapacak başka iş mi bulamadınız.........
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • gelibolu 12 yıl önce Şikayet Et
    Harika Bir Yazı. Yazı çok güzel ve bakışları değişik noktalara çeviren objektif yazılmış hakikat! Ne bekleniyor ki gençlerden? Ne verdiniz, ne ektiniz ki ne biçeceksiniz? O iğrenç dizileri yıllarca yayınlarlar ama insanlar bir komedi dizisi izlemeye başladı mı hemen yayından kaldırırlar. Neden? EEE halk acılarla büyüsün canım, ne gerek var gülmeye di mi? İstanbul'un acıları varken ne gerek altınlarını anlatmaya, gülmeye, eğlenmeye.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • muhalif 12 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık. Harika bir yazı olmuş. Oğularının, kızlarının elinden tutup internet kafelere götüren, "şu meşhur oyun varmış (counter) onu açta oynasın" diyen veliler de inş. okurlar yazınızı. Ama işte sitede reytinginiz çok düşük. İşletme mezuınu bayanın köşe 201 yorumlu, pkikologun ki ben yazarken 0 idi. Diyorum ki Mehtap hanım, aralara gençliğin cinsel eğilimlerinden ötürü bu yollara tevessül ettiği, müslüman erkeklerin asla ve kat'a bu tür şeyler yapmayacağını, muhakkak kadınların yüzünden bu hale geldiklerini ekleseniz. Kesin 150 yorum alırsınız :)) Reytingin kalitesi, iyisi kötüsü olmaz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat