Eş aldatmanın farklı farklı nedenleri
Eş aldatmanın farklı farklı nedenleri
İnsanoğlu... beşer... şaşar... İlginçtir, şaşmak için yer arar! Evliyse eğer, işi kolaylaşır. Sığınır bir "neden"in ardına, yapar yapacağını. Bu gün o nedenleri sıralamak istiyorum sizler için.

Yorumlar10

  • Hande 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence güzel bir yazı
    Cevapla
  • yasin sarıhan 12 yıl önce Şikayet Et
    Şahsî Fikrimi ve Tespitlerimi Belirtiyorum. Görsel medya ve benzer araçlar aracılığıyla topluma aşılanmaya gayret edilen popüler kültür, dizi filmler moda anlayışı ile yine aynı araçlar aracılığıyla hakir ve zavallı görünüme kavuşturulan dindar fert yaşamı ahlâk anlayışımızın köküne çamaşır suyu dökmektedir. Buna kapitalist zihniyetin zihinlere "geçim derdi" yükünü yükletmesiyle artık para kazanma yolunda gayrî ahlakî herşey mübah hale getirildi. Bu da iş ve yaşamda ortamdaki insanların gevşemesine yol açmış, böylelikle de yazımızın konusu gerçekleşmiştir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nurettin YILMAZ 12 yıl önce Şikayet Et
    aynen. " Yine de Allah'tan gerektiği gibi korkanlar ve kişilik sahibi insanlar için son derece gereksiz bir yazıydı değil mi? " aynen öyle Mehtap hanım.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    aile hayatı olmadan iman olmuyor değil mi.. işte aile hayatının ve imanın katili kadındır. bu yazımı da yayınlamayın. allha gitsin. ordan vahiy olarak iner deprem faylarınıza.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • furkan demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Haya-iffet nerelerdesin? Elma dersem çıkar mısın?. Önce kınama amaçlı yorum yazayım dedim, sonra ahir zamandayız, kadınlar oturup evinin kadını ve anne olsun okuyup çalışmasına gerek yok demenin gereksizliği geldi aklıma. Dünya derdi milleti gerdi. Kurandan resim, müslümandan cisim, İslamdan isim kaldı. Aldatın be boş verin. Midesizlik revaçta ve dünyada çok saygı duyulan bir iş. Çalışan kadın erkek aynı ortamda birbirleriyle ilgilensinler. Çalışmayan hanımlar tv izlesin, öğrensin oradan ne gerekiyormuş bu işler için sonra da uygulasın. Akşam olduğu zaman kadın-erkek aynı masada yemek yiyin ama bol bol yiyin, ne de olsa midesizsiniz. Aklından geçti mi o iş biter ki... İlla fiiliyata dönüştürmeye gerek var mı? Vesvese manasında demiyorum bunu akşam yatağa girince başkasını sürekli düşünüyorsa o iş bitmiştir. Tek edebileceğim dua; Allah bu devirde salih mümin ve mümineleri muhafaza etsin...
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    insan olan da her duygu gelişebilir. sağlıkçı yakını olanlar bazı absürd hikayelerle daha çok karşılaşıyorlar. adam evli hanımı gül gibi tesettürlü çoluk çocuk görünümde geçmiş de şimdi de oldukça mazbut. ama adamın ayni cinse eğilimi var. insan olan da ayni cinse bile eğilim sonradan gelişebiliyor. önemli olan olumsuz duyguları eğilimleri hayata geçirmemek sabretmek.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    aldatmaların çoğalmasının sebebi. bunu yazmak istemezdim ama işi gücü parası yerinde olan adamlara asılan o kadar çok oluyor ki evlilik onlar için dert değil. adam bir yüz vermiyor iki yüz vermiyor. tabi içinde derin dostlukların arkadaşlıkların paylaşımların sıkça yaşandığı zamanımızın da suçu yok değil. her dostluğa da bu pencereden bakmak saçma şüphelere götürür insanı. onlarca yüzlerce kadının kızın içinde olunuyor iş hayatında. hepsi tehlike o zaman. ama denk düşüp bizim ki bambaşka çok özel diye kendilerini kandıranlar oluyor. şimdilerde kadın kız bolluğu var ortalıkta kimse başına dert almak istemez. erkekler biraz akıllandı. son olarak geldiğim nokta aldatmaların çoğunda esas suçlu hafif kadındır bir şekilde yolu açmıştır, müsait olduğunu belli etmiştir.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • YaŞaM_ 12 yıl önce Şikayet Et
    ... son cümleniz özetlemiş konuyu .paylaşımlarınız için teşekkürler
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • AHMET GÖREN 12 yıl önce Şikayet Et
    Faydalı. Mehtap Hanım öncelikle teşekkür ederim böyle bir yazıyı kaleme aldığınız için şahsım adına gerçekten çok faydalı bir yazı Allah sizden razı olsun ve yaptığınız bu hayırları kabul etsin, hayır sadece birisine maddi yardım yaparak değil bu şekilde de yapılır ve gerçekten ben çok müteşekkirim size...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Aykiri ve Icten 12 yıl önce Şikayet Et
    Bir de su cumle eklenmeli yaziya.... Tum bedeni sadakatsizlikler zinadir, ve evlinin zinasinin islamdaki cezasi idamdir. Ki bu Allah nezdinde kolay kurtulustur, ahiretteki azabi iptal edebilir. Zina yapanlar tum cafcafli, alengirli izahlarin otesinde seytana uyup dunya ve ahiretlerini heba ediyorlar, samimi tevbe edip tutmazlarsa kendilerine yazik olacak.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat