“Kahrolsun İsrail!” diye bağıran gençlere ağabey hatırlatması…
“Kahrolsun İsrail!” diye bağıran gençlere ağabey hatırlatması…
Böyle bir davanın açılması vicdanı sızlatıcı. En azından gereksiz. Belli ki şık durmuyor. Umarım, beraat edersiniz. Fakat asıl beraat arayacağınız yer TC mahkemeleri değil

Yorumlar38

  • Zülkarneyn 12 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorsanız bari susun. Senai beyi anlayacak kadar okur yazarlığı olmayan bir sürü ....... İslamcı yeniyetme, ortalığı karıştırmış. sebep de bu yazı. bari önce okuyun da sonra ne yazacaksanız yazın. Senai bey bu yazısıyla doğruları ifade etmiş. altına imzamı atarım...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Sofia 12 yıl önce Şikayet Et
    aynen. senai bey, yazdıklarınıza ben de aynen katılıyorum. sırf yahudi diye topyekün tüm yahudileri aynı kefeye koymayı ben de pek islamla bağdaştıramıyorum. Üstelik onlar ülkemize spor için gelmişler. Bizim ülkemizden israile iş için giden yüzlerce belki binlerce kişi var. Onlar da her gördükleri Türk için aynı tavrı gösteriyorlar mı? savaş ortamında bile masumlara dokunulmaz. burada bir savaş bile yok. kim hangi hakla masumlara saldırmayı hangi hakka sığdırabilir ki?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Haşim Cengil 12 yıl önce Şikayet Et
    Yakışmadı. farklı düşünsek bile bazen susmak gerekir. neticede söylediklerimizin bizim dışımızdaki dünyada karşılığı nedir? söylediklerimiz kimin lehine kimin aleyhine yorumlanacak? bu yazının müslümanların lehine yorumlanmayacağı kesin. yazarın amacı bu olmasa da sonuç değişmez. müslümanların aleyhine bir yazı olmuştur. biz kendi içimizde adaleti sağlamak için çalışsak ta israilliler nezdinde durum yazarın düşündüğü gibi değil. yazar tarafsız bir yorum yaptığını zannedebilir ama israillilerin göbek atacak kadar sevindiğini görür gibiyim. bunu yapmamalıyız. müslümanların içinde bulunduğu bir olayda biz sonuna kadar tarafız. herşeye rağmen yazara muhabbetim eksilmedi. bir yazı ile hüküm vermek istemem AMA YAZARA YAKIŞMADI. Haşim Cengil
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • İlhan BİLGİN 12 yıl önce Şikayet Et
    zulüm tüm dünyada kol gezerken. bizler dünya üzerindeki tüm zulümleri lanetliyoruz.bunu israil zulmü diye ayırmıyorum.içerde ve dışarda yapılan tüm zulümler.bunu israil zulmü diye özelleştirirsek diğer zalim ve tağutlar ne olacak.israili müslümanların stres topu yaptılar tüm dünya israille uğraşırken başka hiç bir şeyi göremiyor.israilin bir piyon olduğu bu zulümleri tüm dünyanın süper güçlerinin emriyle yaptığını niye anlamak istemiyoruz.israil halkı diye bir halk bile yok onlar bile zulüm altında bir çoğu israilden çıkış yada kaçış diye birşey bile yok kendi halkına tecrit dolu bir hayat sürdürüyorlar.yani ortadoğuyu israil ocağında kısık ateşte tutuyorlar sürekli tüpün ateşi israil tüpün kendisi ise abd-ab ve arapdünyası dahil tüm çıkar sahipleri.10 yıl oldu iktidar sahipleri hala sabırla ve ümitle bekliyoruz hele bi zamanı gelsin göreceksiniz sözünüz ne zaman gerçekleşecek o zaman ne zaman gelecek yoksa sizdemi? dedirteceksiniz size inananlara.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • _Devrimci_ 12 yıl önce Şikayet Et
    Sizin de Tarafiniz atese cali cirpi atan karga mi ?. Hz. İbrahim’in içine atıldığı ateşe su taşıyan minik serçeye; “Senin taşıdığın bir damlacık su ile bu kocaman ateş söner mi?” demişler. Minik serçe; “Ateşi söndüremeyeceğimi biliyorum. Önemli olan tarafımız belli olsun.” karşılığını vermiş.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    kızların 15 yaşında olduğu iddiası. spor ilgi alanım değildir lakin bu iddiayı görünce üşenmedim uğraştım.mesela avrupa kadınlar kupasında 15 yaşında genç kız olabilirmi diye ?sonra kaski basket takımı kadrosunu inceledim en küçükleri 94 doğumlu !tamam israilseverliğinize lafım yok ama biraz insaflı olun..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    şu. israil severlerin yorumlarını tarayın israillilere yönelik tek bir hakaret cümlesi hatta kelimesi bulamazsınız.birde araplarla ilgili haberlere yaptıkları yorumları tarayın hep hakaret sıfatları kullandıklarını görürsünüz.nedir bu zihniyet,kim aşıladı size ?israilliler için kurduğunuz empatiyi müslüman kardeşlerinizden esirgeten şey nedir ??ilave ehli sünnetin 4 mezhebinin ictihatları gereği sakal kesmek haramdır,hoş din gibi bir derdiniz yok ya ben yinede hatırlatayım.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun israil. yazıyı okuduğumda muhasebe yaptım evet spor müsabakaları protesto alanları olmamalı diye düşündüm.protestoda bulunanların ard niyetli olduğunu düşünmüyorum,dava açılmasınıda şaklabanlık olarak değerlendiriyorum.israilliler için kurdukları empatiyi asla müslümanlar için kurmayan israil sever üyelerin yorumları ağır tahriklere yol açıyor.bu tiplerle bazen aynı konuda mutabık kaldığım için kendime bile lanet edebiliyorum.neymiş osmanlıda 2 recm uygulandığı için medeniymiş.eee boğdurulan yüzlerce şehzade neyin nesi ? medeniyet buysa biz almayalım.konuyu afganistanın veya diğer ülkelerin kendine özgü şartlarında değerlendirmek lazım.sapla saman mukayese edilmez.kahrolsun israil,kahrolsun israil sever türkçüler !
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mert merih 12 yıl önce Şikayet Et
    Slogan ve Bakış Açısı. Kahrolsun İsrail diyenler bir devletin yönetimini hedef alanlardı. Hiç bir zaman bir Irkı hedef almamışlardır. Ama o devletin adı o ırkı anımsatıyorsa yapacak bir şey yok. Hiç bir müslüman hiç bir zaman masum insanları hedef almaz. Oradaki hedefin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz ama anlamsız ve işinize gelen yorumlarla olayın anlamını kaybetmeye çalışıyorsunuz. Şu söylenebilir: "O protestolar İsrail büyük elçiliğinin önünde yapılsa daha anlamlı olabilirdi" ama yapılan protesto ve atılan sloganların yeri burası değildi demeniz çok yanlış kaçmış diye düşünüyorum hem yazara hem de yazarın yandaşlarına.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • mehmet oğuz 12 yıl önce Şikayet Et
    KLASİK İSLAMCI TEPKİLER. Arkadaşlar yorumlarınıza bakıyorum da yazıyı hiç okumamış gibi tavır takınmışsınız yahut okuduğunuz şey işinize gelmiyor.kuru bir taraftarlik yapıyor, protestoyu eden müslümansa haklıdır mantığıyla kuru bir İslamcılık yaptığınızı da biliyor musunuz bilmiyorum ama şu bir gerçek senai abim hakkı en güzel şekilde ifade etmişler.Büyük düşünenleri herkes anlayamaz vesselam...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bayram 12 yıl önce Şikayet Et
    kıl beni ey namaz. kıl beni ey namaz, tut beni ey oruç, öldür beni ey israil. sana karşı çıkarsam ırkçı olurum, öldür öyleyse beni israil.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Fuad Selim 12 yıl önce Şikayet Et
    Metin Yazar'a. Kalabalık deyip yaftaladığınız insanlardan hiçbirisini tanımadığınız ortada. Zulme karşı duyacağınız kini ve nefreti de zulme sessiz kalmayan insanlara yöneltmiş olmanız adalet algınızı ortaya koyuyor. Afganistan'ı uçurtma avcısından öğrenmiş olmanın verdiği bir cehaletle saçma hezeyanlar da cabası. Afganistan'ı ve dahi Talibanı İngiliz Sunday Express gazetesi muhabiri Yvonne Riddley'den öğrenmelisiniz. En azından bir de ondan dinleyebilirsiniz. Osmanlı ve günümüz arasındaki benzetmeye gelince. Ola ki Osmanlı devrinde dünyanın herhangi bir yerinde değil müslümana herhangi bir insana israilin yaptıkları yapılsa idi Osmanlı'nın hangi padişahı olursa olsun yalın kılıç yürürdü üzerine. Bunu da böyle bilin. Bilmiyorsanız biraz tarih de okuyabilirsiniz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Kabalık.. 15 yaşındaki kızlara bu kin ve düşmanlığı gösterenler, sıkı güvenlik önlemleri olmasa acaba o kızlara ne yaparlardı? Cihat ediyoruz,Yahudi ırkını cezalandırıyoruz diye kızları oracıkta katletmeye kalkarlar mı? Bir ırka yönelik bu gözü dönmüşlükle kalkmaları ihtimal dışı değildir. Bu tür kalkışmaları Afganistan'da çok gördük. Yobazlık,cehalet ve fanatizm bir araya gelince ortaya vahşet çıkıyor. İslamı dünyaya adeta bir vahşet dini olarak göstermek isteyen Afganlı islamcılar sakal bırakmıyorlar diye belli yaşın üzerindeki sakalsız afganları eşşek sudan gelinceye kadar dövüyorlardı. Müslümanlar ne çekiyorlarsa cehaletlerinden çekiyorlar. 21.asırda yaşamalarına rağmen insanlık ve incelik olarak yüzlerce yıl önceki Osmanlı'dan çok daha geriler.Osmanlı antisemitist-yahudi düşmanı değildi.Koca Osmanlı tarihinde recm cezası sadece iki kere verildi.Çünkü Osmanlıda islamcılık ve bedevilik yok, yok,İslam ve medinelilik vardı.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Fuad Selim 12 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Yıldırım Bey'e. Beyefendi kolaycı olanın kim olduğu ortada. Siz abinizden bir adım daha öteye giderek daha vahim ifadeler kullanmışsınız. Eğer Müslüman olduğunuz iddiası taşıyorsanız, zavallı 15 yaş üstü kız deyip sevimlilik katmaya çalıştığınız katillere karşı gösterdiğiniz hoşgörünüzü biraz da kardeşlerinize gösteriniz. İnsaflı olunuz. Oraya gidenlerin hepsini boş insan olarak yaftalıyorsunuz. Eğer biraz haberdar olsaydınız olup bitenden, gidenleri tanısaydınız ""SIKIYORSA" git israille savaş bilim yap bilgiyle savaş" diye terbiye sınırlarını aşan bir ifade kullanmaktan ar edebilirdiniz. Ama sizdeki hoşgörü nasılsa hep tek tarafa yontuyor. Kardeşim demeniz gerekenleri karalayıp, düşmanınıza gülücükler dağıtarak sadece bu dünyada birilerini razı edebilirsiniz. Ama Allah böylesi bir zulme pasif destekten razı olmayacaktır. O ne güzel Mevla'dır. Ve hesapları en iyi O görür.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ahmet yildirim 12 yıl önce Şikayet Et
    dogru. cok dogru bir yazi, bunun elestirilecek bir yanini goremedim. hani kahvehanelerden cikmayan bir "milliyetci" nesil vardir, bunlar hic bir sey yapmaz ama anca "laf" yapar. Bu gencleri ben buna benzetiyorum. Memleketimin sorunu zaten bu. "SIKIYORSA" git Israil ile savas veya bilim yap bilgi ile savas... ama yok isin kolayi 15 yas ustu kizlari korkutmak... ayip ayip...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat