Evlilik maaşı ekonomiyi canlandırır
Evlilik maaşı ekonomiyi canlandırır
Halen çalışan fakat işinden memnun olmayan kadınlar kısa süre içerisinde ev kadınlığı hakkından yararlanmak isteyerek işlerinden ayrılacaklardır.

Yorumlar10

  • djamel 12 yıl önce Şikayet Et
    EKONOMİ CANLANMASI... Böyle birşey bu saatten sonra olmayacak. Dünyaya para pompalayarak ekonomi canlanmaz, 2008'de pompalandı, 2010'da, 2011 ve son olarak 2012'de pompalandı da ne oldu? Ekonomiler büyüdü mü? Hayır, büyüme dönemi bitmiştir. Kendinizi büyümeye ve müreffeh bir geleceğe değil, daralmış ekonomilerin sebep olacağı kıtlık ve kaos ortamına hazırlayın. Gelecekte büyüme falan olmayacak, büyüme için ucuz petrol şart, ucuz petrol artık kalmadı. Kesinleşmiş rezervler 2040'da bitecek, 2039'da hala istasyona gidip benzin alacağınızı sanıyorsunuz değil mi? :))
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • djamel 12 yıl önce Şikayet Et
    ÜTOPYA BUNLAR:. Refah düzeyi artan toplumlar sekülerleşir. Sekülerleşme beraberinde bireyi merkeze alır. Zenginlik dinlerin modellediği toplum sistemiyle çelişiktir, önce bunu anlamak gerekir. Ne yaparsanız yapın zengin toplumları yukarıdaki gibi maddelerle modellemek imkansızdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • sibel ağca 12 yıl önce Şikayet Et
    Ekonominin Canlanması. yazarımıza aynen katılıyorum.İlave olarak söyleyeceğim tek şey ekonomiyi canlandırırken lüzumsuz harcamalardan ve israftan kaçınalım...
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Umit Erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    Maaş bağlamakla ekonomi canlanacaksa, herkese çift maaş bağlayalım. Modelin ekonomik olarak hiçbir geçerliliği yok. Ekonomide hiçbir kaynak, yoktan var edilemez. Ev kadınlarının tümüne maaş bağlamakla ekonomi canlanacaksa, o zaman, devlet her vatandaşa, iki misli maaş versin. Bakalım ne oluyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ahmet çebi 12 yıl önce Şikayet Et
    bir daha ki yazısı. Maraşlı'nın bir sonraki yazısının başlığı, "evlilik maaşı: erkeklere ölüm".
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    ANNE VE EV KADINI OLMAK; -ANGARYA -GİBİ DEĞERLENDİRİLMESİ YIKILMALI-1. Sağlıklı bir toplum için iyi,güçlü ÇEKİRDEK AİLE modeli desteklenmeli ve bunun için annelere/ev kadınlarına maaaş bağlanmalıdır.Bu çoğu zaman överek bitirilemeyen anne olmanın özendirilmesi ve daha çok kıymete haiz olduğunun bilinçlendirlmesi içinde gereklidir.-Her türlü iyiliğe öncelikle anneler layıktır.-İnsanlığının kıymetini bilenler için tabii..VesSelam
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Mesut Aydın 12 yıl önce Şikayet Et
    Ailenin Korunması. Ailenin ve manevi değerlerimizin korunması çok önemli. Diğer yazarlarımızın da bu konuya eğilmeleri gerekir. Yeni anayasada özellikle bu konu dikkate alınmalı. Ailenin korunması ve güçlendirilmesi için yapılan her tür çalışma ülkenin temellerini daha da sağlamlaştırır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    ustad sizin yazınız hakkında yanlış yorum yapmışım. siz her şeyi düşünüp ilkesel kararlar eleştiriler zaten getirmişsiniz.yazıyla ilgili eleştirimi çekip önerinize eleştiri getireceğim.bir kere kadının para alması ikilik olur.kadın neden başka bir şeye yönelsin.bu işleri bir hikmetle yapmak lazım.bir şey yaparsın eğer o şey isabetli değilse bir zaman sonra mutlaka ortaya sorunlar çıkar.bundan daha iyi bir görüş şudur.bebek doğuran kadına maddi yardım,bebeğin büyüğene kadar iaşesi.evlenene karşılıksız yardım.en önemli mesele kira meselesi.(aslında en önemli mesele ahlak meselesi.)(ama aile mutlaka bu medeni kanunu göre evlenmemeli)(devlet bir fırsatda versede isteyen istediği koşullarda evlenebilse)(şartlar ilkeler baştan konuşulsa,boşanma,şu bu her şey)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    düşünsene ustad. erkekler sabahleyin ilk ışıklarıyla işine gidiyor.teknoloji şehveti sıfırlanmış.kanaat sahibi olunmuş.erkek ikindiden sonra işinden geliyor.çoluk çocuk eş dost akraba dostluklar canlandırılıyor.insanlar top kafalı,dediğim dediklikten çıkmış,iki üç kelimeyle anlaşan,onlarla düşünen,sadece yiyen içen insandan çıkmış.tekrar sosyalleşmiş,ruhanileşmiş
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    ustadım yazınızı okumadım şimdi okuyacağım. geçen yazmış olduğunuz yazıda benzerdi.bina harika!fakat temel sakat.algıma göre,ancak ve ancak ,evdeki kadınların durumuna bakmadan bunları yazmış olmanız gerekiyor.söylediğiniz şeyler olabilirdi ama farklı şeylerle desteklenmesi gerekiyor.mesala ak parti ismek adı altında güzel bir uygulama başlatmıştı.kadını vasıflandırma geliştirme aileyi güçlendirme falan zannetmiştik.meğerse kadının iş hayatına,bağımsız olma,özgür olma,aileden koparma,kadının nefsi arzuların tatmin için bir araç olduğu diğer politikalarla apaçık ortaya çıktı.bakın şöyle büyük bir sorun var.bilhassa kadınlar bulunduğu durumdan razı değil.kadınlık,annelik,gelinlik,hiç bir şey yapmak istemiyor.hemen hemen bütün kavga ve sorunlar buradan kaynaklanıyor.yani şimdi bir kadın eğer sorumsuz şu bu olmak varken,bu kadar eş dost millet devlet basın şu bu herkes onu fitneliyor ve arkasında duruyorsa kadın neden evinde dursun,neden sıkıntı,çile sabır çeksin,neden çocuklarına anne,kocasına eş olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat