Türbede ulu orta yere tükürdü!
Türbede ulu orta yere tükürdü!
Şeytan çantayı indir kafasına dedi ama sabır çekip sustum. İnsanların nasıl katil olduğunu o an anladım.

Yorumlar32

  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    :). üstade, çoluk eş demek,çocuk da çocuk...bir sen bir ben bir de bebek :)
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    LjiLjana; küçük kardeşim,UFAKLIK :). aslında işin kimyası belki sizin şerhiniz üzeredir lakin meşruiyet teoriden ziyade eylemin rengine göredir! bizim bacanak söz etmesin bu sanal davetinize,olaki gözümüzü karartır,çoluk çocuk çıkar geliriz:) şu kendi yağı meselesine gelince;yağ var yağ var.hakiki trabzon tereyağı var..sızma zeytin yağı var...çakma yağ var, bide yanmış motor yağı var ama konuyla alakasını kuramadım :)
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    haremlik selamlığı zıvanadan çıkarmak!. gelinimiz der ki eve kayın biraderler gelemez!kayınpeder,amca gelse de yanlarında oturmam!eşimin eniştesi gelmiş olsa da görümcemle zinhaar gene uzun kalamaz ki zaten yanında oturmam!kayınpederimin ve oğullarının çamaşırını yıkamam...aslında çok daha acayip şeyler var da milletin asabını bozmak istemiyorum! ne bu şimdi,hangi kitapta yeri var! ...efendi hazretleri mi takdir etmiş! nerden peydahlamışlarsa! hani güzelleştirip çirkinleştirmeme, sevdirip,özendirip nefret ettirmemek gerekiyordu? bunlara bakınca insan bırakın dine girmeyi maazallah dinden çıkar...ondan sonra üstad kaç müslümanlardan sığın müslümanlığa dediğinde....!
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    LjiLjana. üstade,orta yaş üzeri bir tonda yazıyorsunuz, dünyalık da hallice gibi :) her çevreye aşına olmak durumluğunuz da takdire şayan,aristokrasiden,entelijansiyadan tanışımızın olması güzel bir şey :)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    LjiLjana. muhterem,çay teklifiniz sanal olduğuna göre adını habire unuttuğum o ısmarlamayı vadettiğiniz şey de sanal sanursam :) eşimiz böyle bir davete ne der hususu tamamen güven çerçevesinde değerlendirilmeli,rumuzumuzu,yazdığımızı bilir ve okur,benden önce daveti öğrenir zaten:) herkes dengine,biz de,şükür! bu arada sitenin amacına uygun olmayan şekilde yazıp çizyoruz belki ama bendeniz sorunun kalitesine göre değerlendiriyorum, laf ola beri gele cinsinden bir mevzuyu dağıtmak abesle iştigal gibi gelmiyor bana :) türbelerin meşruiyetini sorgulamayı akledemeyen biri yere tüküren adamı gözümüze sokuyorsa çek kuyruğundan! biri adabı muaşeret ki ayıplamanın konusu olur en fazla diğeri ise itikadi bir sapmanın tehlikeli sularında kuvvetli kulaç atmak...!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ebu Turab 12 yıl önce Şikayet Et
    lilyana hanım. Bu işe en çok Orhan bey seviniyordur herhalde. Çünkü en çok yorumlananlar listesine giriyor vesilenizle. Bu arada ecdad Osmanlıca'da okuduğu gibi yazarmış bende isminizi okunduğunu tahmin ettiğimgibi yazdım. Umarım sorun olmaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ebu Turab 12 yıl önce Şikayet Et
    forum portalı. Yahu ben de haber 7 yi haber portalı sanıyordum. Meğer bildiğimiz forummuş :)
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    :). hıım,getirelim ama bir de oğluşum var,o gelmesin mi:) ? yav biz sizinle tanışız,eşinizle öyle kös kös oturur bakışırız :) bizim hatunla da sizin meşrebiniz,mesleğiniz uyar mı bilmem:) nasıl olacak böyle? hakikaten haremlik selamlık öyle kati bişey mi? tamam biz de ayar çekiyoruz lakin öyle kadim tanışıklıklar,güven ortamı varsa,müzik değişmiş demektir ki dans da değişir..
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    serra.... selam olsun,büyüklük bizde kalsın:)
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın seyre. elmalar ile armutları aynı sepete koymayalım! robot yapmak neden şirk olsun,işi ayağa düşürmeyin bence! islamın belli gerekçelerle belli santlara karşı mesafe koyması neden sizi teessüre sevkediyor,Allah cc'ın kulu üzerinde hakkı,tasarrufu olamaz mı?
    Cevapla
  • Hasan Seyre 12 yıl önce Şikayet Et
    Robot yapmak Şirk(midir) Faran.!!!. yada taşları yontarak heykeller yapmak, canlı yada cansız suretler oluşturmak suretiyle Allahın sanatına Nazireler getirmek ve oluşturmak, insanın suri vasfıyla Tanrıyla yarışmaya kalkması en ağır ceza gerektiren.gizli şirkin açığa çıkan somut delillerimidir. Ben sorumdan vazgeçtim. en başa döneyim. robot yapmak, heykelden ve Puttan milyon kez daha zahmetlidir. ben meslek itibariyle yapıyorum zaten. şimdi ben Milyon kez şirkmi işlemiş mi oluyorum. Cehennem bana ayrılacak gibi.desene.?
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    turgut1. üstad,tevil kuyusuna bir dalarsak hemen her şey tolere edilebilir kıvama gelir! eşyayı Allah ın koyduğu yerde tutmak gerekir..zamane evliyasının kadim zamanların nebilerine muadil olması iddiası yalnızca misyonlarına talip olmakla sınırlı olabilir,makamları kapsam dışıdır! hem evliyadan kasıt nedir? uçmak ise kuş uçuyor,suyun üzerinde durmaksa kaz,ördek duruyor! hem hint fakirleri de dışlarını ihmal edip içlerine yoğunlaştıklarından normal insanların yapamadığı pekçok şeyi yapabiliyorlar!yok öyle bir sürahi den 1000 bardak su çıkarmak,başkasının kalbini görmek,tai mekan tai zaman! rü'ya da bir imkandır,bir ilhamdır,vahyin de bir türüdür ama mesele çıkmaza sokulmamalı!
    Cevapla
  • Ebu Turab 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın faran. peygamberlerin mücizeleri ayetlerle sabittir. Her peygamberin kendine göre imtihanı vardır. Eğer Allah Teala Rasulunu o şekilde imtihana tabi tutmayı murad etmeseydi Musa A.S. kavmi gibi Kudret helvası ve bıldırcın eti gönderirdi. Emin olun Allah'ın buna kudreti yeter. Musa A.S. asasının ejderhaya dönüşüp diğer yılanlarını yemesi ve asasını taşa vurduğunda oniki pınar fışkırması ve elini koynuna soktuğunda bembeyaz çıkması ayetle sabittir. İsa A.S.ın ölüleri diriltmesi de yine ayetle sabittir. Anlattığım vakıa ise İslam tarihinde mevcuttur. Ha siz kaynağı muteber görürsünüz veya görmezsiniz o ayrı mevzu. Rasulullah (S.A.V)ın mucizeleri arasında hutbe verdiği kütüğün ağlaması, taşların elinde zikir etmesi, ağacı çağırdığında yanına gelmesi örnek verilebilir. Tabi mevzu sisin kaynakları muteber görüp görmemenizle alakalı. Tabi bir de Süleyman A.S. kim sebe melikesinin tahtını getirebilecek dediğinde HİKMET sahibi vezirinin anında getirmesini neyle tevil edilebilir takdir sizin.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    şirk. şirk nedir? Allah cc 'a esmasında ortaklar peydah etmek değil midir? şirk/şirket,hak batıl ortaklığı! yanlış mı biliyorum?
    Cevapla
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimiz Varken Müseylemetül Kezzab. Peygamberimiz hayatta iken sahte peygamber çıktı..haliyle Allahın veli kullarının karşısınada sahte veliler çıkacak..yoldan sapıtacak..bu şu demek olmamalı öyleyse evliyaullahı toptan reddedelim...evlyaullahta zuhur eden hallere gelince bu ümmetin alimleri veli kulları daha önceki ümmetlerin nebileri mesabesindedir..Hz.Musa turu sinada rabbiyle görüşürken geride kalan ümmeti ki başlarında Hz .harun vardı.Turu sina dönüşü görülen manzara Hz.Musayı kızdırdı Hz.harunun sakllarına yapıştı Hz.Harun ey anamın oğlu bırak diyerek kardeşlik vurgusunun rahmetini anımsattı..diyebilirmiyiz madem hz musa allahla görüşüyorduda niye buğirenin buzağısından haberi olmadı..ilahi irade neyi ne kadar müsade etttiyse odur..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat