Öğrenmenlerin sesini duyurmaya çalıştığı nokta
Öğrenmenlerin sesini duyurmaya çalıştığı nokta
Günümüzde KHK düzenlemeler yapılmakta olup bu düzenlemeye özür atamalarıda girmiştir.

Yorumlar9

  • ELİF 12 yıl önce Şikayet Et
    faran bey. konuya yabancı değil bizzat içinde sayılırım.çalışmayan eşinin sigortasını ödeyip tayin isteyip atananları bizzat gördğüm için biliyorum.doğudan gelmek için kullanılan bi yöntem yani.bakanlık da bu tür şeylere fırsat vermemeli bence.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    elif. muhterem,konuya yabancı mısınız? zira eş durumu atamaları sadece memurlar arasındadır!
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    eş durumu!. devlet aile bütünlüğünü sağlamakla mükellef. tamam..eşi çalışmayan için sorun yok,çalışmayan çalışanıjn yanına..iyide biri izmir de biri kars ta ise neden kars olmasın birleşme yeri? biri hakkari biri ankara,iyi işte hakkari de birleşin! biri avn da biri denizli de,devlet hatay da birleştirdi,gidin! bana maval okumasın kimse; hanım tıbbıyeli,mezun oldu yallah güneydoğu nun bir ilçesi.uzmanlık kazandı ve okudu hadi bakalım bir şark görevi daha,yallah güney doğunun başka bir ilçesi..gerekli hizmet puanını alınca kurum içi dönem ataması ile anca...hani neden söylüyorum, bekara karı boşamak kolay demeye yeltenmesin kimse ya da damdan düşmedin de anlamıyorsun yollu boş konuşulmasın ..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    zorunlu rotasyona tarafım!. yeni mezun olur öğretmen yallah doğu/güneydoğuya.yeni mezun hakim,savcı,kaymakam,doktor vb yallah doğu/güneydoğuya..terörün bu raddeye gelmesinde bunun da katkısı var! neden o bölge insanı denek muamelesi görüyor? sıfır tecrube ile ne verilebilir insanlara? karma rotasyon olmalı! memur olma ,olursan şartlarına razı ol..hani memleketin her yanı kanımızla sulanmıştı,her yer bizimdi hani? ayrımcı değildik hani? geçin bunları...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • cemre güneş 12 yıl önce Şikayet Et
    il emri haksızlığı. Desteğiniz için teşekkürler.Eş durumu atamalarında il emrini kaldırarak ailelerin bir araya gelmelerini zorlaştırdılar.Toplumun temel taşı olan aile yapısının bozulmasını umursamıyorlar.Öğretmen çocuklarının psikolojilerini bırakın, öğretmenlerin çocuklarının varlığını bile görmezden gelen bir uygulama yapıyorlar.Bu durum sadece öğretmen ailelerini ilgilendirdiğini düşünmüyorum.Bütün topluma malolacak bir haksızlık yapılmakta.Lütfen bu konuda duyarsız kalmayalım.
    Cevapla
  • la tahzen 12 yıl önce Şikayet Et
    Bayan Öğretmenlerin Duymazdan Geldiği SES.... Üçbeş kuruş dünyalık, biraz rahat yaşam için kadınların namahrem erkeklerle içiçe, Başını açarak çalışmalarını YADIRGIYORUM... Hele bir de Eşimle beraber yaşamak çocuğumdan ayrı kalmak diye yakınmıyorlar mı? Mecbur değilsin kardeşim o zaman çalışma istifa et. Eşinin maaşıyla geçinebilirsin. Sen çalışıyorsun diye zaten 1 erkek işsiz kalıyor. Siz daha rahat, daha lüks yaşayacaksınız diye bir erkek ve ailesi asgari ücrete talim ediyor. Bunları neden umursamıyor, duymazdan geliyorsunuz?
    Cevapla
  • ALİ TÜRK 12 yıl önce Şikayet Et
    Öğretemnlik Mesleği Ayaklar Altında. Öğretmenleri bu derece değersizleştiren,itibarsızlaştıran başka bir dönem varmı bilmiyorum.Eşlerin birbirinden ayrı olması kadar iğrenç bir şey olur mu?Eğtime, öğretmene değer vermeyen bir ülkenin geleceğinden şüphe duyarım.Sayın dinçer öğretmene sahip çıkın.Eleştirmeyi 1. sınıf çocuğuda yapar.
    Cevapla
  • ELİF 12 yıl önce Şikayet Et
    suistimal var. eşi çalışmadığı halde sigortasını ödeyip çalışıyormuş gibi gösteren sonrada istediği yere tayinini aldıranlar yok değil.bunları denetlemek mümkünmü bilmem ama devlet de bi şekilde tedbir almalı.yoksa kişilerin keyfiyetine kalırsa kimse doğuya yada köye kasabaya gitmek istemez.
    Cevapla
  • Ebu Turab 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın öğretmen. siz de eşinizi çalıştırmazsınız olur biter. Tek derdiniz bu olsun. Muhtereme lilyana aile bakanı ile alakalı görüşlerinize katılmakla beraber milli eğitim bakanı ile alakalı görüşünüze pek katılmıyorum. Hele ki 4 yıldan sonra dışarıdan eğitim sistemini getirebilirse bu çocuklarını islami terbiye ile tedris etmek isteyen mütedeyyin aileler için düğün bayram demektir.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat