Bal gibi yediğimiz domuz etleri ne olacak?
Bal gibi yediğimiz domuz etleri ne olacak?
Yüzde 90 Müslüman olan bu halka domuz eti yediren firmaların da büyüklüğüne, marka değerine, halkın gözündeki güvenilir imajına bakmadan deşifre edilmesi kaçınılmaz.

Yorumlar12

  • SAMİ KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. internette idealsalam diye arattırın adamlar açık açık domuz eti satıyor.hem de 1968den beri diyor.bitmişiz haberimiz yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    HABER7 OKUYUCULARI YEMEZ YEMEMİŞTİR. Bizler zaten firma seçeneğiyle alıyoruz.
    Cevapla
  • Yucel Bilir 12 yıl önce Şikayet Et
    İtalya'dan ahçı getirelim.... 2006 da İtalya'da comennius projesi münasebeti ile bulundum. Domuz eti hassasiyetimizi söyleyince vejetaryen yemek yaptılar. Kullandıkları tencere tava gibi mutfak eşyalarını da sıfır kullandılar.
    Cevapla
  • mermus 12 yıl önce Şikayet Et
    Bal gibi yediğimiz domuz etleri ne olacak?. sahtemiii, yoksa değil mi ? önce onu bi bilek.
    Cevapla
  • aydınlık 12 yıl önce Şikayet Et
    Sağolasın Ersin bey.. Öncelikle bu konu hakkındaki hassasiyetinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ne yazık ki Türkiyede gıda denetimi çok yetersiz. en kötüsüde suç üstü yakalanan ve insanların sağlığıyla oynayan, aynı zamanda müslümanlarca tüketilmesi haram olan mundar hayvanların etlerini dana eti sahte etiketlerle müslüman halka yediren.aşağılık domuzlara caydırıcı cezaların verilmemesi bu ahlaksız mundarlara cesaret vermektedir.hükümet bu tür ahlaksızlara çok ağır cezalar vermediği sürece de önüne geçilemeyeceği açıkça ortadadır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mahone 12 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir yazı... Sırf bu konuyla ilgili bakanlık özel bir birim oluşturup , çok ciddi ,yoğun bir şekilde çalışması lazımki önümüzdeki 4-5 yıla kadar domuz etlerinden kurtulalım.. Yoksa ne yediğimiz belli değil gerçekten..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'da her ürün denetleniyor.... Türkiye'de de sürekli "sürpriz denetim" (haber verilmeden)denetimler yapilsin. Böyle kurum ve kuruluslar yok ise, tüketici kendi parasiyla denetim yaptirsin...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • abdulhalik yasar 12 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin Sorumluluğu var.. Müslümanım diyen herkesin bu konuda sorumluluğu var. Herkes kendine düşeni yapmaktan kaçmaması lazım. Unutmayalım ki Hesap Günü çok uzak değil.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Israil'de Yahudiler de domuz-eti yemiyorlar.. Yahudiler domuzu kendi ülkelerine sokmuyorlar bile. Türkiye'ye ne oluyor?
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Domuz-etinin tadi.... Bir Alman'a domuz-etinin tadini sormustum. Sadece "daha-yagli" oldugundan, daha yumusak ve daha lezzetli, dedi. Domuz-etini cok özleyen, yagli-dana-eti, yagli-koyun-eti yiyebilir. Türkiye'de domuz-eti asla satilmamali.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Yasemin Ekşi 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu firmaların açıklanmasını şiddetle talep ediyoruz. Bal üreticileri küçük çaplı olduğu için mi bal diye şeker şurubu satanlar faş edildi.Ürünlerinde domuz eti ve katkıları kullanan büyük üreticilerin arkalarındaki büyük sermayelerden korkularak mı bunların açıklanması göze alınamıyor.Bu vebalin altından sorumlu olanlar kalkamaz.Vallahi de Billahi de müslüman halkın iki eli yakanızda olur haberiniz olsun.Kim ne fışkı yemek istiyorsa yesin, ama ne yediğini bilsin.Ayrıca yazara da bu konuya eğildiği için sonsuz teşekkürler.Lütfen bunun arkasını bırakmayın.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • zehra yavuz 12 yıl önce Şikayet Et
    Gayri-Müslimlerin, MÜSLÜMAN ülkede domuz eti mecburiyeti yok. YURTDISINDA yasayan MÜSLÜMANLAR mecburen dana-kuzu eti ariyorlar. Cünkü bize domuz-eti haram. Turistlerin veya Türkiye'de yasayan GAYRI-MÜSLIMLERIN DOMUZ ETI YEME MECBURIYETLERI YOK KI. Bence Türkiye'deki bütün domuz-coftlikleri kaldirilsin.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat